Minfo.lt dėkoja ištikimiems skaitytojams ir atsisveikina neribotam laikui

Autorius: minfo.lt Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2023-08-03 23:23:00, skaitė 429, komentavo 2

Minfo.lt dėkoja ištikimiems skaitytojams ir atsisveikina neribotam laikui

Mieli minfo.lt skaitytojai,

šis mūsų straipsnis - atsisveikinimo laiškas Jums. 

Minfo.lt redakcija dėkoja visiems skaitytojams už palaikymą, drąsinimą, aktyvų straipsnių ir įrašų feisbuke komentavimą, pasidalijimus, siųstą medžiagą, pilietiškumą. 

Visa komanda 5 metus darniai dirbome ir informavome Jus kaip nesisteminis žinių, informacijos, alternatyvių nuomonių ir aktualijų portalas, o dabar atėjo metas neribotam laikui stabdyti veiklą. 

Priežastys kelios: sudėtinga geopolitinė situacija kaimyninėse šalyse ir diktatoriška liberalkonservatorių valdžia Lietuvoje. Be to, portalo įkūrėjas ir vadovas Marius Gabrilavičius (psichoterapeutas M.G.Maksimalietis) sulaukė mūsų valdžios institucijų represijų savo asmens ir vykdomų veiklų atžvilgiu. Portalą finansiškai išlaikyti jis vienas jau neturi galimybių. 

Kviečiame Jus ir toliau būti aktyviais alternatyvios informacijos skaitytojais, skleidėjais - tai labai svarbu šiuo keistu, dviprasmišku laiku. Viską, ką randate, tikrinkite!!! Mūsų informacinėje erdvėje daug sąmoningai ir nesąmoningai klaidingos bei klaidinančios žmones informacijos, manipuliacijų, žaidimo žmonių žemaisiais jausmais, baimės skleidimo. 

Linkime visiems Jums drąsos, kritinio mąstymo, o mes grįšime, kai vėl bus tam tinkamas metas. Perimkite mūsų darbus ir tapkite aktyviais visuomenės švietėjais. Atsiradus kritinei prabudusių žmonių masei - viskas ims keisti į gerą pusę. Pabudimas aktyviam veikimui ir tikrųjų vertybių apsaugai yra esminės svarbos. Instaliuokite Telegram programėlę ir sekite alternatyvios sistemai informacijos šaltinius. Šviesa neišvengiamai ateina - tik viskam reikia laiko. Žmonių pabudimui reikia suvokimo, kad jau atėjo laikas, kai toliau kristi nevalia. Toks laikas jau ateina. Stiprybės ir iki susitikimo!

Nuoširdžiai
M.Gabrilavičius ir visa minfo.lt savanorių komanda