Apie klouno Zelios konfūzą Vilniaus NATOsosų tusovkėje

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2023-07-18 16:20:00, skaitė 455, komentavo 2

Apie klouno Zelios konfūzą Vilniaus NATOsosų tusovkėje

Klouno Zelios pravalas NATOsosų viršūnių tusovkėje Vilniuje įvyko nesusipratimo. Tiksliau, dėl viens kito nesupratimo ir staigiai išryškėjusio Saloreicho prezidento ir jo vakaroidinių „partnerių“ psichinių formatų nesuderinamumo. Tai savotiškai panašu staiga kilusią problema tarp merginos ir vaikino santykių. Ji juk manė, kad yra nepaprastai graži, o jis ją myli, o jam tiesiog norėjosi pasidulkinti be taisyklių ir įsipareigojimų.

Moralas labai paprastas: nereikia painioti vestuvių su orgazmu!

Paimkime klouną Zelią. Kokia yra jo psichinė realybė? Pirmiausia - tai koksas. Galingas psichostimuliatorius. Šoumenas šio preparato pagalba išsivaduoja nuo baimės, depresijos, nerimo, nesibaigiančio streso. Pauostei - ir tu jau dievas! Jam realiai atrodo, kad jis gali padaryti bet ką! O kada šis pasitikėjimas pranyksta – nauja dozė ir vėl jis – dievas! Antra – tai ego. Klounas Zelia iš tikrųjų tiki, kad yra istorijos kūrėjas, nepralenkiamas vadas ir puikiausias politikas. Ir tokioje psichodelinėje būsenoje - iškreiptos tikrovės -  jis gyvena jau ne pirmus metus. Trečia - tai yra pindosų poreikis klouno Zelios. Okrainos prezidentas yra įsitikinęs, kad jo persona pindosams yra nepakeičiama. Ir tai nėra atsitiktinumas. Niekas nebuvo toks naudingas Pindostano valdančiajam šūdeličiui kaip klounas Zelia. Niekas daugiau dėl jo nepadarė nei jis. Tai yra faktas. Ir galiausiai, ketvirta, - tai yra auka, kuria jis paaukojo dėl Pindostano valdančiojo šūdeličio. Jis atidavė jam apiplėšti šalį. Dėl pindosų jis sugriovė Okrainą. Vardan Pindostano valdančiojo šūdeličio interesų jis nužudė šimtus tūkstančių Okrainos piliečių. Niekas nieko panašaus Okrainos istorijoje nėra padaręs! Tiksliau, niekam nesigavo to padaryti tokiu mastais!

Būtent todėl klounas Zelia ir elgiasi su europeicais, o dabar ir su pindosais, taip naglai ir netgi chamiškai. Iš vienos pusės – koksas (jis juk dievas!) plius jo išsipūtęs ego, o iš kitos pusės – įsitikinimas tuos, kad jie jam skolingi. Ir tarp kitko skola jų jam - milžiniška! Iš čia kyla klouno Zelios pretenzijos ir begaliniai reikalavimai. Okrainos prezidentas mano, kad ir kiek vakaroidai jam beduotų pinigų ir ginkluotės, bet kokiu atveju to nepakaks! Juk jis vakaroidams davė daug daugiau! (O nejaugi tas ne taip?) Ir visa tai yra užmauta ant jo hipertrofuoto ego.

Dabar paimkime pindosus. Ar jie supranta, kokioje būsenoje yra klounas Zelia? Iš dalies. Koksas, egoizmas, lengva beprotybė... Ar jie mano, kad yra skolingi jam gyvenime iki grabo lentos? Žinoma, kad ne. Jiems okraina – tik dar viena užgrobta, apiplėšta ir sunaikinta šalis. Viena iš... Ir klounas Zelia yra tik vienas iš to begalinio skaičiaus aborigenų, su kuriais jie šimtmečiais keitėsi veidrodėliais ir karoliais į jų neapsakomus turtus. 

Jiems klounas Zelia yra niekas. Ir jo vardas yra nieko. Jiems jis tiesiog tik vykdytojas, prarandantis adekvatumą dėl psichinio nestabilumo. Būtent todėl NATOsosų viršūnių tusovkėje jis buvo viešai "pažvalintas", primenant jam, kas jis toks yra, o kas yra tie žmonės, kurie jį ištraukė iš šūdo, nušluostė, pasodino į prezidento kėdę, davė pinigų ir išpūtė įvaizdį pasaulinėje šūdasklaidoje. 

Vakaroidiniam šūdeličiui klounas Zelia yra funkcija ir fikcija. Bet ne daugiau. Tačiau ši fikcija, praradusi realybės jausmą, išsikėlė save iki kažko tai labai reikšmingo ir buvo pastatyta į savo vietą. Ir jei šitas durnelis nesupras kur yra jo vieta (o ji yra išskirtinai prie šeimininko kojos), tada jis bus labai greitai, lengvai ir grakščiai pakeistas į tokią pačią kijevietišką fikciją.