Migrantai Vokietijos ir Lenkijos baseinuose

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: http://lebionka.blogspot.com/2... 2023-07-17 19:01:00, skaitė 556, komentavo 5

Migrantai  Vokietijos ir Lenkijos baseinuose

Vokietiją ir Lenkiją praėjusią savaitę kamavo karščiai, žmonės gaivinosi lauko baseinuose, migrantai irgi, tik skirtingai tvarką juose prižiūrėjo vokiečiai ir lenkai. Vokietijoje migrantai baseinuose priekabiavo, konfliktavo, fekalijomis tepė sienas, o lenkai nedelsiant juos drausmino. Reikia pažymėti, kad chaosas baseinuose, kuriuos gausiai lanko migrantai, tęsiaisi jau ne pirmi metai.

Vokietija

Berlyno lauko baseinų komplekso darbuotojai parašė laišką laikraščiui "Der Tagesspiegel", kuriame skundžiasi nusikaltėliais, kuriuos vadina "daugiausia arabų migrantais ir čečėnais", kurie seksualiai priekabiauja prie moterų ir masiškai mušasi patalpose, o kompleksus palieka bjaurios būklės. Per muštynes buvo sužeistas dešimtmetis, kuriam buvo suduotas smūgis į galvą.

"Dėl to, kad jaunuoliai susiburia į gaujas, ir dėl to, kad tam reikia daug laiko, vargu ar įmanoma užtikrinti ir užregistruoti draudimus lankytis namuose", - aiškino baseinų darbuotojai.

"Išmatos išskiriamos į krūmus ir priešais juos, sienos, sanitariniai įrenginiai ištepti šlapimu ir išmatomis", - atskleista laiške.

Siekdami įveikti krizę, darbuotojai reikalauja papildomos paramos ir prašo nuolatinio policijos buvimo šioje vietoje, taip pat ragina į kompleksą įleisti tik šeimas su vaikais, o visuose bilietuose nurodyti vardus ir pavardes, kad nusikaltėlius būtų galima lengvai identifikuoti ir uždrausti bet kokius tolesnius nusižengimus.

Federalinė vidaus reikalų ministrė Nancy Faeser atsakė į laišką ir pareiškė, kad pritaria nuolatiniam policijos buvimui "probleminiuose" Vokietijos baseinuose. 

Dešimtajame dešimtmetyje, būdamas paauglys, galėjau visiškai saugiai ir atsipalaidavęs eiti į baseiną Berlyne. Šiandien arabų vyrai ten kariauja ir praktikuoja kolonizaciją. Išeitis - ne daugiau policijos; šie žmonės turi pasitraukti iš baseinų ir iš Vokietijos! #Columbiabad", - rašė AfD politikas Thorstenas Weißas.

Po to, kai Vokietijos sostinėje Berlyne buvo uždarytas "Columbiabad" baseinas, migrantų smurto ir seksualinės prievartos šioje vietoje klausimas sukėlė diskusiją visoje šalyje, tačiau taip pat paskatino perspėjimus, kad šis baseinas vargu ar yra išimtis.  agresyvius svečius. Manheime birželio mėn. įvyko masinės muštynės, kuriose dalyvavo daugiau kaip 40 žmonių. Karlsrūhės rajone grupė užpuolė baseino prižiūrėtoją ir taip sumušė, kad jis atsidūrė ligoninėje.

"Smurto prieš baseinų darbuotojus pasitaiko visur", - praneša Vokietijos federalinės baseinų darbuotojų asociacijos (BDS) prezidentas Peteris Harzheimas. Didžioji dauguma baseinų ir toliau išlieka taikiomis vietomis. Tačiau, pasak jo, visoje šalyje daugėja skundų dėl netinkamo kai kurių besimaudančiųjų elgesio.

Vokietijos baseine seksualiai užpultos 7 moterys, Sirijos migrantas suimtas už 12-metės mergaitės tvirkinimą. Berlyno baseine 250 žmonių minia nusitaikė į 60 policininkų po to, kai per ginčą moteriai buvo sulaužyta nosis.

Lenkija

Lenkai auklėja nekultūringus migrantus. Kaip rodo vaizdo įrašai, didelės policijos pajėgos turėjo ginti migrantus (tikriausiai iš Gruzijos) nuo įsisiautėjusių lenkų vyrų minios. 60 lenkų vyrų buvo sutrukdyta užpulti keturis užsieniečius, kurie, kaip įtariama, Bytomo (Silezija) baseino persirengimo kambaryje tampė nepilnametes merginas. Policija sulaikė 18 ir 41 metų amžiaus vyrus. 

Kitame vaizdo įraše iš Lenkijos, kuris šiuo metu plinta socialiniuose tinkluose, vėl užfiksuotas afrikietis, Varšuvoje priekabiaujantis prie lenkės. Vienas lenkas nedelsdamas įsikišo ir migrantą parbloškė ant žemės.

Prie vaizdo įrašo buvo pridėtas toks tekstas:

Lenkija: lenkas nokautavo prie lenkių moterų Varšuvoje priekabiaujantį migrantą iš Afrikos.

Vaizdo įrašas paskelbtas "Telegram": "Lenkija nėra tolerantiška kaip Paryžius ar Berlynas".