Pirmą kartą viešumoje buvo paskelbtas fašistinės Vokietijos planas

Autorius: Махно Šaltinis: http://ldiena.lt... 2023-06-23 20:23:00, skaitė 552, komentavo 3

Pirmą kartą viešumoje buvo paskelbtas fašistinės Vokietijos planas

Pirmą kartą viešumoje buvo paskelbtas fašistinės Vokietijos planas sunaikinti Tarybų Sąjungos gyventojus, sukeliant dirbtinį badą.

Rusijos karo istorijos draugija pirmą kartą rusų kalba paskelbė „Bado planą“ – dokumentą, kurį sukūrė nacistinė Vokietija, siekdama sunaikinti TSRS tautas.

1941 m. gegužės 23 d. sudarytame plane buvo numatyta sunaikinti 20–30 milijonų Tarybų Sąjungos gyventojų. Dokumentą gavo amerikiečiai ir jis buvo pristatytas Niurnbergo procese.

Citata iš Hitlerio dokumento:

„Mes pasmerkiame šiuos žmones badui ne tik dėl to, kad jie yra papildomos burnos, bet ir dėl to, kad didžiarusairusai, tiek valdant carui, tiek valdant bolševikams, visada buvo Vokietijos ir Europos priešai“.

Pats baisiausias karas žmonijos istorijoje atnešė milijonus aukų ir sunaikinimus Europos teritorijoje, tačiau niekas nepasikeitė Vakarų politikoje.

P.S.

Informacinėje erdvėje „kolektyviniai Vakarai“ pradėjo aktyvų darbą, siekdami išardyti bet kokį prisiminimą apie tai, kas sutriuškino nacizmą jo nežmoniška kanibalistine ideologija. Vakarų pasakojimuose nebeužsimenama, kad tarybinių žmonių drąsos ir atsparumo dėka, karas buvo laimėtas. Kaimyninėje Lenkijoje (jau nekalbant apie JAV), jaunimas nebežino, kieno dėka iškovota Didžioji pergalė, kad už lenkų laisvę žuvo 600 000 tarybinių karių. Pribaltikoje kaip ir Okrainoje, paminklų kariams išvaduotojams naikinimas, paverčiamas šou, statomi paminklai esesininkams ir nacių koloborantams...

Mums, Rusijos, Baltarusijos, Latvijos, Estijos, Lietuvos patriotams, nėra ko gėdytis. Mūsų protėviai išgelbėjo Tarybų Sąjungą, Europą. Todėl šiandien, kai prieš mus pradedamas toks agresyvus informacinis karas, turime iš kiekvieno informacinio resurso šaukti, kas iš tikrųjų įvyko. Ir nepasiduoti fašistinio ir nacistinio reikalo tęsėjams, susisukusiems lizdą Pribaltikos šalyse.