Ramūnas Alaunis: Prancūzija aukoja žmones teroristams vardan karo Sirijoje

Autorius: Ramūnas Alaunis Šaltinis: http://ldiena.lt... 2015-11-15 20:57:16, skaitė 4244, komentavo 0

Ramūnas Alaunis: Prancūzija aukoja žmones teroristams vardan karo Sirijoje

Sirija

Lapkričio 13 per teroro išpuolius Paryžiuje žuvo 153 ir daugiau kaip 200 sužeista. Nukauta 10 ekstremistų, Teroristiniai išpuoliai Paryžiuje įvykdyti septyniose keliose skirtingose Paryžiaus vietose, tai aukšto lygio gerai suplanuotos ir koordinuotos karinės operacijos. Joms įvykdyti reikėjo gerai apmokytų, gerai apginkluotų, gerai finansiškai remiamų ir patyrusių kovotojų, geros karinės žvalgybinės patirties ir patyrusių žmonių.

„Tai, ką patyrė Prancūzija lapkričio 13, Sirija patiria kiekvieną dieną jau daugiau, kaip 4 metus“, sakė Sirijos prezidentas Basharas al-Assadas

Vos pasibaigus šioms teroristinėms atakoms Paryžiuje globalistų valdoma melo ir propagandos žiniasklaida jau turėjo paruošusi savo istoriją, kad atakas įvykdė „Islamo Valstybės“ teroristai – be jokių įrodymų, be jokio tyrimo.

Žiniasklaidoje greitai išplatinta žinia apie rastą vieno iš teroristų pasą išduotą Sirijoje. Patikrinti ar pasas tikras ar ne sunkiai įmanoma, nes ES pati uždarė visas Sirijos ambasadas. Tačiau iš kur teroristai gavo ginklų nutylima. Ši istorija, kaip ir daugelis kitų yra paprasčiausia klastotė. Lietuviškoje žiniasklaidoje tiesos taip pat nerasite nė lašo.

Kam reikėjo teroristams šaudyti žmones Paryžiuje, o ne Vašingtone? Taip vadinamai antiteroristinei koalicijai prieš „Islamo Valstybę“ vadovauja JAV, ne Prancūzija. Gal Prancūzija per mažai skiria paramos „Islamo Valstybės“ teroristams? O gal tam, kad Prancūzija uždarytų savo sienas ir neįsileistų į šalį Europą užplūdusių pabėgėlių, kurias draudžia uždaryti Europos Komisija? Jei teroristai sugebėjo sukurti didelę armiją, užkariauti dalį Sirijos ir Irako, tai sugebėjo numatyti ir išpuolių pasekmes. 

Bet kuriuo atveju teroristiniai išpuoliai Paryžiuje, tai visos ES ir Vašingtono politikos pasekmė.

Prancūzija žinojo apie būsimus teroristinius išpuolius

Spalio 2 Paryžiaus dienraštis „Paris Match“ pranašavo: „Prancūzijos laukia teroro panašūs i 9/11. Šių išpuolių bus neįmanoma išvengti.“ Be jokios abejonės, apie galimas teroristines atakas Prancūzijos žvalgyba informavo ir prezidentą Hollande.

Po lapkričio 13 teroristų išpuolių Prancūzijos žiniasklaida be jokių įrodymų paskelbė, kad atakos, tai teroristų kerštas Prancūzijai už „Islamo Valstybės“ bombardavimus Sirijoje. Žinoma, daugelis žmonių tuo iš karto patikėjo. Teroristai nukauti. Policija net nesistengė juos sučiupti gyvus.  

Deja, Prancūzijos saugumo tarnybos iš anksto žinojo apie planuojamus teroristinius išpuolius. Vienas iš nukautų teroristų jau anksčiau buvo žinomas Prancūzijos antiteroristinėms tarnyboms. Kitas teroristų savižudis atvyko į Prancūziją per Graikiją su Sirijos pasu. Tačiau Prancūzijos saugumo tarnybos nors ir žinojo apie šiuos teroristus, tačiau nieko nedarė, kad sustabdytų šių pavojingų asmenų  veiklą, kadangi šie teroristai kovojo slaptame Prancūzijos kare prieš Siriją. Kad tarp pabėgėlių plūstančių iš Turkijos pabėgėlių stovyklų į Europą gali būti „Islamo Valstybės“ teroristų irgi buvo žinoma.

Pačioje Prancūzijoje faktiškai įvesta nepaprastoji padėtis, įvesta komendanto valanda, Konstitucijos galiojimas yra laikinai sustabdytas. Žmogaus teisės stipriai suvaržytos. Įteisinta represinė policinės valstybės galia. Panašiai, kaip po 9/11. Šios drastiškos priemonės jau buvo iš anksto numatytos dar prieš teroro išpuolius, o ne teroro naktį. Teroro grėsmė buvo anksčiau jaučiama.

Likus savaitei iki teroro Paryžiuje Vokietijoje buvo kalbama, kad JAV sukarintos saugos tarnybos dalina ginklus pabėgėliais apsimetusiems „Islamo Valstybės“ ekstremistams. 

Kas stovi už „Islamo Valstybės“?

„Islamo Valstybė“, tai Vakarų ir Persijos įlankos šalių išlaikoma teroristinė organizacija turinti ypač didelius karinius pajėgumus, galinti palaikyti kovinius veiksmus prieš Sirijos, Irako, Libano "Hezbollah", Irano ir atsilaikyti net prieš Rusijos karines oro pajėgas. Teroristinė organizacija „Islamo Valstybė“ Sirijoje (ISIS) buvo atskleista dar 2007 metais. Teroristinė organizacija buvo sukurta nuversti Sirijos vyriausybę naudojant Al-Qaeda ir finansiškai organizaciją remiant JAV ištikimam sąjungininkui Saudo Arabijai. Prie „Islamo Valstybės“ kūrimo prisidėjo Izraelio slaptoji tarnyba Mossad, Britanijos MI6. Saudo Arabijos žvalgyba (Generalinė Žvalgybos Prezidentūra). 2012 metais JAV karinė žvalgybos tarnybą tai patvirtino, kad šios būsimos „Islamo Valstybės“ rėmėjai yra Persijos įlankos šalys (Saudo Arabija, Kataras) ir NATO narė Turkija. „Islamo Valstybė“ (pradžioje vadinta ISIS/ISIL) nėra jokia valstybė, o paprasčiausia tarptautinė teroristinė organizacija, turinti ginklų tiekimo kelią vedantį iš NATO valstybės Turkijos į Siriją. 

Video: „Islamo Valstybės“ ginklų tiekimo kelias iš NATO Turkijos į Siriją. http://www.dw.com/en/is-supply-channels-through-turkey/av-18091048 

2012 metais Libijoje, Bengazi mieste CŽV vadovavo ginklų kontrabandai gabenant raketas Sirijos „sukilėllams“. Nors prezidentas Obama žadėjo ginklais neremti Sirijos „sukilėlių“, tačiau CŽV padėjo Jordanijos, Saudo Arabijos, Kataro vyriausybėms ir Turkijai įsigyti ginklų Kroatijoje, kurie buvo skirti „Islamo Valstybės“ teroristams siekiantiems nuversti Assado vyriausybę.
Panašiai kaip "Al Qaeda", lygiai taip „Islamo Valstybė“ (ISIS) yra JAV kūrinys, kaip teroro priemonė skirta skaldyti ir valdyti nafta turtingas Artimųjų Rytų šalis ir kovoti su augančia Irano įtaka regione.

Prancūzija - terorizmo rėmėja

Prancūzijos vyriausybė 2011 metais aktyviai rėmė Libijos islamistų ekstremistus siekiant nuversti Libijos vadovą Gaddafi. Prancūzija pritarė JT ST rezoliucijai 1970 paskelbti „neskaidymo zoną“ Libijoje iš tikrųjų skirtą apsaugoti ekstremistinius sukilėlius (Al-Qaeda) verčiant Gaddafio vyriausybę, o ne siekiant „apsaugoti civilius“. NATO narės Prancūzijos karinės oro pajėgos 6 mėnesius neteisėtai bombardavo Libijos infrastruktūrą, Libijos kariuomenę ir civilius. 2011 metais Prancūzija siuntė ginklus Libijos „sukilėliams“ – uždraustai Libijos Islamo Kovotojų Grupei susijusiai su Al-Qaeda. 

2013 gegužės mėnesį Prancūzijos užsienio reikalų ministras Lauren Fabiusas pritarė Britanijos iniciatyvai panaikinti ginklų embargą Sirijos „nuosaikiems sukilėliams“, kurie tikrovėje buvo Siriją griaunantys teroristai. Iš anksto buvo prognozuojama, kad šis pagal tarptautinę teisę neteisėtas ginklų embargo panaikinimas tik padidins karą ir žmonių aukų skaičių Sirijoje. Tai rodė, kad Vakarų – JAV/NATO intervencija visai nesiekė taikos Sirijoje. Taika Sirijoje nebuvo ir Prancūzijos prioritetas. Prancūzija taip pat siekė pašalinti Sirijos prezidentą Bashara al-Assad ir susilpninti Siriją iš vidaus. Su Vakarų žvalgybos tarnybų palaiminimu Kataras, Saudo Arabija, Turkija siuntė tūkstančius tonų ginklų ir lėšų ekstremistų kovotojams Sirijoje. Tai dar labiau pakurstė islamo kovotojų religinį smurtą ir padidino Sirijos infrastruktūros destrukciją, kad būtų nuverstas „Assado režimas“. Taigi, vietoj to, kad kariautų prieš terorizmą, Prancūzija tiesiog rėmė Al-Qaeda Sirijoje. Prancūzija pritarė ir ES ekonominėms sankcijoms prieš Siriją, kad Sirija žlugtų ekonomiškai. 

Nors Prancūzija teoriškai kovoja prieš „Islamo Valstybę“, tačiau praktiškai ją remia.

Teroristiniai išpuoliai pateisins Prancūzijos karinę invaziją į Siriją

Kadangi teroristiniai išpuoliai buvo surengti masinio susibūrimo vietose siekiant kuo daugiau aukų – stadione, koncerte, kino teatre, restorane, prekybos centre, gatvėje, todėl akivaizdu, kad šios provokacinės atakos buvo skirtos palaikyti Prancūzijos viešąją nuomonę tariamai „kovai prieš terorizmą“ Sirijoje ir nuversti Assado vyriausybę kaip tariamai „nesugebančia“ kovoti su terorizmu. 
JAV po 9/11 teroro atakų Niujorke pateisino globalinį karą prieš terorizmą. Kaip JAV po 9/11 teroro atakų lėktuvams įsirėžus į dangoraižius po valandos gatvėje buvo rasti teroristų pasai – nors lėktuvas sprogo, dangoraižis sugriuvo ir sudegė, bet pasai išliko, taip po teroristinių išpuolių Paryžiuje buvo rastas susisprogdinusio savižudžio pasas išduotas Sirijoje. Ar pasas tikras, ar klastotas į tai nesigilinama. Šis tariamai Sirijos pasas bus panaudotas kaip įrodymas pateisinti Prancūzijos karinę invaziją į Siriją, prisidengiant „karu prieš terorizmą.“

Kaip po 9/11 teroro atakų be tyrimo buvo apkaltinta Al-Qaeda, taip po 11/13 teroro atakų Paryžiuje buvo apkaltinta „Islamo Valstybė“ - Daesh. Klastotės istorijos kartojasi. Apkaltinti teroristus yra lengviausia, žmonės tuo greitai patiki.

Prancūzija po šių teroristinių išpuolių Paryžiuje pateisins tolesnę karinę intervenciją verčiant Sirijos prezidentą Assada. Karą, kurį Prancūzija kol kas Sirijoje pralaimi. 

„Islamo Valstybė“ nėra tikrasis teroristas

Taigi, vietoj to, kad Prancūzija kovotų su terorizmu, vardan imperinių karų Sirijoje Prancūzija aukoja savo žmonių gyvybes. Tikrasis teroristas, tai ne Sirija ir ne „Islamo Valstybė“. Tai Vakarų valstybės, kurios remia teroristus Sirijoje ir Vakaruose. Todėl kariauti reikia ne prieš Siriją, o prieš tas šalių vyriausybes, kurios remia terorizmą.

Pabaigai

Teroristiniai išpuoliai parodė, kad Europos Sąjungoje yra nesaugu. Kad NATO saugumo nesuteikia. Didelė tikimybė, kad teroras ES pasikartos. Neabejotina, kad teroro tikimybę padidino ir ES užpūdę nelegalūs migrantai, tarp kurių gali būti nemažai teroristų. Teroro išpuoliai sukels socialinį sprogimą tarp vietinių nacionalistų ir migrantų. Praėjus vos kelioms valandoms po teroro Paryžiuje netoli Kale (Calais) jūros uosto buvo padegta pabėgėlių stovykla, kurioje tris dienas vyko negalių migrantų iš Artimųjų Rytų ir Afrikos susirėmimai su policija. Neabejotinai šie teroristiniai išpuoliai Paryžiuje įkvėps kitus teroristus panašioms masinėms žudynėms.