CYBERFIGHTERS hakeriai sutrikdė „ekspertai.eu“ ir „PressJazz TV“ tinklalapių veiklą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/-i-an... 2022-02-28 03:59:00, skaitė 593, komentavo 8

CYBERFIGHTERS hakeriai sutrikdė „ekspertai.eu“ ir „PressJazz TV“ tinklalapių veiklą

 

Komentatorius Aleksas, po publikacija „Nesutapo Šimonytės ir Chodarkovskio nuomonės dėl to, ką po Ukrainos užpuls Rusija“ klausia: „Kur dingo komentarai šia tema?“.

Ekspertai.eu informuoja, kad komentarai dingo ne tik po šia publikacija, bet po visais vasario 26 ir vasario 25 dienos straipsniais, buvo padaryta ir daugiau žalos.

Prie viso to šiek tiek padirbėjo hakerių kultūros atstovai, nes jų toks darbas – kenkti. Čia panašiai kaip Landsbergių bendruomenė Lietuvoje, kurios misija – parazituok ir kenk kiek gali, net jei jau ir nieko negali, vis tiek stenkis pakenkt ar bent jau kiek įmanoma primeluoti ir prisikeikti.

Todėl ekspertai.eu tinklalapis kelias valandas skelbė tik tokią žemiau esančią informaciją, kol vyko taisymo darbai.

skirt.png

Vasario 26 d. tinklalapio ekspertai.eu veikimas buvo sutrikdytas, dalis publikacijų sunaikinta, komentarų turinys begalę kartų užterštas riebiu rusišku keiksmažodžiu su instrukcija, kokius šaltinius galima žiūrėti:

01.jpg
O štai kaip atrodė ekspertai.eu titulinio puslapio viršus ir meniu punktai:

02.jpg

Taip pat tą pačią dieną buvo sutrikdytas ir tinklalapio www.pressjazz.tv veikimas. Štai tokią nuotaikingą fotografiją buvo galima pamatyti, vietoj „PressJazz TV“ transliuojamų laidų:

03.jpg

Šiuo metu tinklalapis www.pressjazz.tv jau atstatytas, todėl šiuo momentu siūlome tik „PressJazz TV“ paslaugas. Sėkmės visiems!

7HJ7QZFCD-Vqi18DRkgfLIuKiNwJwSGH0kHzXuuRTu2VEKiYoTGNUb39Ti1uxWOGtPl4OtB68CMhuki4LvUqevbWvJW0Guh8y4Re_HQXhyZLsdFH7PtmUOnaVRUHzu4aantX7NTz

PAPILDYTA

Jau visai vakare www.pressjazz.tv tinklalapis ir vėl buvo padailintas.

Pirmiausia jis atrodė taip:

fKx4TxBBKFlr8PY34poYlQIxFFUHjfUxziIDoECY3EZX9lMbyGIpKwo2n45ySanRLSSkFOPqfJerPhElDXFM1MYHkXfDCGpt_TreK4tim3ZLeN8dH4ep5ju1yQhwhkaRt2yxLep2

O po valandėlės štai taip, su nuorodomis į vienintelius teisingus tris Lietuvos portalus (kitaip tariant labiausiai melagystes ir dezinformaciją skleidžiančius), t.y. lrt.lt, delfi.lt ir 15min.lt:

dododyfd.jpg

Dar vėliau naktį kompiuterinis stachanovietis ir vėl laužė ekspertai.eu ir pakeitė šios publikacijos pavadinimą štai tokiu:

dkkdhpavadinimas.jpg

O taip pat patalpino štai tokį paveikslą bei pakeitė ir papildė šios publikacijos tekstą tokiu turiniu (kalba netaisyta): „Nuoširdžiai norime atsiprašyti visų mus klausančių ir žiūrinčių žmonių. Męs suklydome. Męs žmonės. Pasižadame jums daugiau nebeskleisti jokių propagandinių žinučių ir nepalaikyti agresorinių valstybių fronte. Ukraina yra užpulta ir tai yra akivaizdu. Visas pasaulis palaiko Ukrainą, palaikykime ir męs. SLAVA UKRAINE“.

gu.png

Apie visa tai plačiau vasario 28 d. „PressJazz TV“ laidoje „2K+“, kuri tiesiogiai bus transliuojama nuo 15 val.