Hitlerio vėlė komentuoja pasaulio įvykius…

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/hitlerio-ve... 2015-10-29 14:51:52, skaitė 2328, komentavo 0

Hitlerio vėlė komentuoja pasaulio įvykius…

Generolas Krūmas, išklausęs televizijos laidoje (žiūr. video) Lenkijos prezidento Anžėjaus Dudos ir Izraelio premjero Benjamino Netanyahu pasisakymus ir pajutęs gilų militaristinį jaudulį, būdingą tik kariškiams, išsikvietė adjutantą Petra Gulbinską, abu atsinešė į tamsų kambarį ąžuolinį stalą, žvakę, porcelianinę kinietišką lėkštę ir vidurnaktį iš spalio 28 į 29 dieną išsikvietė Adolfo Hitlerio vėlę, kad ji pakomentuotų šių valstybių veikėjų pasisakymus.

Lygiai dvyliktą valandą į juodąjį Generolo Krūmo „strateginio planavimo ir analitinio mąstymo“ kambarį įžygiavo burtais prišaukta Hitlerio vėlė ir rankos mostu pasveikino ten buvusius. Į sveikinimą bandė „siegu“ atsakyti ir leitenantas Gulbinskas, bet kuomet generolas jam skaudžiai užmynė po stalu koją, pasimetė ir, nežinia kodėl, kukliai atsakė – šalom.

„Norėjote sužinoti ką manau apie Dūdos pasisakymą?- kalbėjo Hitlerio vėlė. Štai ką: 

Na, kas ta lenkiška Dūda? Ko vertos jo neatsakingos kalbos, pretenzijos Ukrainai? Juokingos pretenzijos perbraižyti Europos sienas?! Gal jis nori sugrąžinti Vokietijai Sileziją, Prūsiją, Baltijos pajūrį? Lenkai turėtų už šias dovanas melstis Josifui Stalinui, kiekvieną sekmadienį visose bažnyčiose, kad jiems, pralaimėjusiems, dovanojo tokias teritorijas, kad Jaltoje jiems tokias pypke sienas nubraižė. Gal lenkai pamiršo 1938 metų sutartį su manim, kaip Čekoslovakiją draskė, kaip Lietuvai ultimatumus siuntė? Šią niekingą valstybę turėjau nutrinti nuo žemės paviršiaus… Gaila, nepavyko!

O ką šitas politinis gnomas Dūda gali pasiūlyti lenkams? Nacionalizmą, daugiau nieko. Vieni su nuogais užpakaliais, slavai lenkai, nori iš kitų slavų ukrainiečių, irgi nuogais užpakaliais, atimti tai, kas nei vieniems, nei kitiems nepriklausė? O gal jie norėtų viską atiduoti austrams, vengrams, vokiečiams, o svarbiausia rusams, iš kurių gavo Lenkijos valstybę du kartus: 1917 iš bolševiko Leninio, o 1945 – iš bolševiko Stalino. Nedėkingos „polnischen Schweine“!

Lenkams reikėtų rimtai susirūpinti Dūdos sveikata, gal jis nežino ant ko šokinėja? Ukrainai, Chazarų kaganatui, realiai vadovauja milijardierius Igoris Kolomojskis ir jo kahalas. Jis yra Europos žydas Nr.1: Europos žydų parlamento pirmininkas, Europos žydų bandruomenių pirmininkas, Chabado žmogus, pastatęs Dnepropetrovske didžiausią Europoje Chabado sinagogą „Menorą“. Tai gal ant jo interesų šita švilpynė-duda nori užšokti?

Lenkų prezidento išpuoliai propagandiniai, nieko su realybe neturintys.

Štai, Benjamino Netanyahu pasisakymas – daug rimčiau. Jis pasakė teisybę apie mane. Aš buvau karo veteranas, jefreitorius, karo didvyris, apnuodytas garstyčių dujomis. Iš kur pas jefreitorių pinigai? Vien kalbėti Miuncheno HB alinėje nepakanka, ten susirenka tūkstantis vyrų ir visi gražiai kalba. Netanyahu juk žino, kas buvo mano tėvas, kieno pinigai Rotšildų tarnaitės pavainikį į valdžią atvedė, kas „orkestrui mokėjo, kas muziką užsakinėjo“. Tai buvo žydų bankininkų pinigai, JAV Federalinio Rezervo akcininkų pinigai. Visa istorija yra objektyviai aprašyta Doglas Reed „The Contaversity of Zion“. Aš jį pažinojau, ėmė interviu dar prieš karą, jis tada anglų „Times“ žurnalistu dirbo.

Netanyahu pasakė tai, ką visi, tie kas domisi, gerai žinojo. Jam reikia kuo greičiau išvyti lauk palestiniečius, kitus arabus į Europą, ar kur kitur ir pastatyti Trečiąją Šventyklą. Artimuose Rytuose tokia padėtis: arba arabai suės Izraelį, arba Izraelis išės arabus. Izraelio kariuomenė gali nušluoti visus arabus, bet jie nenori žydų aukų, pasaulio pasipiktinimo. Žydai europiečiams ne kartą sakė: „jums reikia arabų, tai pasiimkit!“ Dar kurį laiką pasipjaustys ant Šventyklos kalno peiliais, o tada arabus išvis. Visa arabų viršūnėlė sėdi žydų bankuose, žydų bankų kišenėse. Arabų bankingas – jūsų laikų anekdotas, fikcija.

Netanyahu Obamą vizgina, Putiną, kuris Izraelio paliepimu Sirijoje darbuojasi, apie Merkel, net nėra ką kalbėti, į ją kojas šluostosi…“

Sugirdždėjo durys ir į kambarį įėjo juodas katinas. o Hitlerio vėlė, jo išsigandusi, akimirksniu dingo. Krūmas ir Gulbinskas vis dar negalėjo atsipeikėti.

Generolas tada tarė leitenantui Gulbinskui: – Įsakau nedelsiant protokoluoti.

Tada Petras Gulbinskas užprotokolavo pokalbį su Hitlerio vėle.

Šauksmas