Lietuvos korumpuotas LRS dvaras samdo kriminalinio statuso profesorius

Autorius: Fishermen Šaltinis: https://kaunoforumas.com/2021/... 2021-09-15 22:23:00, skaitė 1296, komentavo 0

Lietuvos korumpuotas LRS dvaras samdo kriminalinio statuso profesorius

Kažkodėl atsakymu man vadinasi propagandinis medicinos profesoriaus straipsnis, kurio visą turinį tesudaro senų jorkšyrų klišių sąrašas ir ašaringi generalizuoti bauginimai, o man atsakoma realiai tik taip ir tik tiek:

"Ir, kaip vyšnia ant visų absurdiškų argumentų torto, – jaunos filosofės pareiškimas, kad ji nesiskiepys ir, jei susirgs, tai mirs kaip laisvas žmogus. Nesuprantu, kodėl filosofė nežino vieno iš žymiausių filosofų Hegelio postulato, kad laisvė – tai suvokta būtinybė. Negalima kalbėti apie žmogaus teises atskirai nuo pareigos. Negali būti atskiro individo teisės ir norai iškeliami aukščiau visuomenės interesų."

Į ką čia išvis atsakoma? Į ničnieką. Tik niekinančiai konstatuojama: "absurdiškų argumentų tortas", nei vieno jų nepacituojant ir nepagrindžiant, kuo tai, esą, absurdiška, retoriškai nei iš šio, nei iš to pavadinant "tortu" (čia, matyt, stipriausias iš kontrargumentų: pavadinsim "tortu" - ir neliks, nes visi supras, kad ne filosofė išsakė juos, o konditerė).

Kuo čia dėtas Hėgelis ir kodėl jį žinoti lygu kartoti? Tuo, kad tai turbūt vienintelis filosofas, kurio vardas pačiam profesoriui iš jaunystės žinomas, ir kurio šią vienintelę citatą pamena kaip tik todėl, kad kadaise, pirmame kurse klausė itin šią mintį vertinusio marksizmo-leninizmo paskaitų. "Negalima kalbėti", "negali būti"? Galima kalbėti apie viską, o retorinis "negali būti" tereiškia kad šiam konkrečiam profesoriui atrodo "neturi būti", štai ir viskas.

Jei čia - atsakymas, tai aš - Romos popiežius. Jei čia - atsakymas, tai profesorius nesuvokia net kaip techniškai atrodo argumentas, kuriuo į ką nors kvalifikuotai atsakoma. Ir moka tik kartoti, kas liepta, ir plūstis.

Fishermen know that the sea is dangerous and the storm terrible, but they have never found these dangers sufficient to keep them ashore. Which is worse, danger or the fear of danger? Personally, I prefer reality, the danger itself. ~Vincent Van Gog

Santaros klinikose Neskiepyti žudomi plaučių ventiliavimu, skiepytiems duodamas ivermektinas
The Covidian Cult (Part I)
Deaths involving Covid-19 by vaccination status