Ar susitelks Lietuva, kad neišnyktų jau po 100 metų?

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/ar-su... 2021-09-08 10:44:00, skaitė 452, komentavo 0

Ar susitelks Lietuva, kad neišnyktų jau po 100 metų?

„Respublikos“ vyr. redaktorius Vitas Tomkus ir Šeimų sąjūdžio rengiamo mitingo anonsas.

Lietuvos Šeimų Sąjūdis rugsėjo 10 d. kviečia į protesto eitynes ir mitingą Vilniuje. Bus organizuojamos eitynes nuo Katedros aikštės iki Seimo ir protesto mitingas prie Seimo.

„Miestą pažadins būgnų griaudėjimas – jų dundėjimas primins valdantiesiems, kad Lietuva dar gyva ir paprastai pasiduoti nežada!“, - skelbia renginio organizatoriai.

Tačiau kokių tikslų jie siekia, žada atskleisti tik renginio metu.

„Mitingo reikalavimai, kaip ir „Didžiojo Šeimos Gynimo Maršo 2021“ atveju bus paskelbti protesto akcijos metu“, - rašoma organizatorių pranešime visuomenei.

Artėjant minėtam neįvardintų tikslų mitingui, „Respublikos“ vyriausiasis redaktorius Vitas Tomkus skelbia, kad „tik masiškumas gali išgelbėti Tautą nuo išsigimimo, o ne pavieniai akmenys, nežinia, kieno ir kada sviesti“.

„Ir ne pavieniai asmenys – kokie narsūs jie bebūtų, jei ir toliau jie save izoliuos nuo potencialių lyderių. Dar pora tuščių susibėgimų ir susodins visus organizatorius bei koordinatorius už grotų“, - prognozuoja V. Tomkus.

Pasak vyriškio, „kuo greičiau turi būti suformuluoti valdžiai aiškūs reikalavimai, kurie atitiktų Tautos dvasią ir būtų realiai įgyvendinami“.

Naudodamasis proga, pasipriešinimo judėjimas „Niekas nenorėjo mirti“ (NNM) primena savo programinius siekius, kuriems jau pritarė ir kiti pasipriešinimo judėjimai, kaip antai Lietuvos gyventojų pasipriešinimo okupacijai centras (LGPOC), Žemaičių pasipriešinimas, pasipriešinimas AUŠRA. Šiems programiniams siekiams taip pat vieningai pritarė ir gausus visuomeninių ir politinių organizacijų sambūris „Susitelkimo branduolys“. Pie šių siekių įgyvendinimo raginami prisijungti ir kiti, kurie mano, kad tai turi prasmę.

LGPOC%20560%20new.jpg

DĖMESIO.

Nuo rugsėjo 8 d. kiekvieną darbo dieną „PressJazz TV“ kanale nuo 18 val. 6 min. iki 19 val. tiesioginė radikaliai tolerantiškų debatų laida „TAIKOS KOALICIJA“, skirta aptarinėti būtent aukščiau išvardintiems siekiams.

Manoma, kad neįgyvendinus minėtų siekių, Lietuva bus pasmerkta būti amžinąja kolonija iki tol, kol iš viso neišnyks iš pasaulio žemėlapio.

Štai Sąjūdžio laikais pasirinkusios komunistės kelią, signatarės Nijolės Oželytės teigimu, Lietuva turėtų išnykti po 100 metų:

Laidą „TAIKOS KOALICIJA“ bus galima žiūrėti čia: