COVID-19 ir žmogaus sukiaulinimas

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-08-21 22:45:00, skaitė 825, komentavo 4

COVID-19 ir žmogaus sukiaulinimas

Nuotraukoje sistemos kuriamo idealaus idioto prototipas

Nobelio premijos laureatas Konradas Lorencas (1973 m. Nobelio premija) savo veikale kalbėjo apie "žmogaus kiaulinizaciją" [1]. Šiandien dar nacių laikais (1940) paskelbtas veikalas tapo ir vėl aktualiu. Jame autorius pasakojo apie šerno prijaukinimą, jo savybių pritaikymą žmogaus interesams. Taip ir ideologinis režimas, K.Švabo ir Rotšildų „Inkliuzyvinis kapitalizmas“ siekia pritaikyti žmogų savo poreikiams, kuria naują žmogaus veislę – idealų idiotą – kiauliažmogį, kurį lengva kontroliuoti.

https://unser-mitteleuropa.com/covid-19-und-die-verhausschweinung-des-menschen/

Portalo Unser-Miteleuropa redakcija pažymi, kad kiekvienas ideologinis režimas, norėdamas apskritai egzistuoti, turi riboti informaciją, skatinti savo pavaldinių buitinį išsigimimą ir jų kvailinimą.

Straipsnyje rašoma:
---

Tuometinės "naminės kiaulės" sekė paskui nacius į pražūtį. Galbūt neatsitiktinai Lorencas savo darbą paskelbė antraisiais karo metais. Galbūt jis taip pat norėjo pasakyti savo tautiečiams:

"Tik naminės kiaulės stebi, kaip jų jaunikliai užmušami, o paskui toliau ėda iš mėsininkų lovio!"

Ir šiandien?:

Kiek dar turime žodžio laisvės?

Kiek mums leidžiama susipažinti su informacija?

Kiek informacijos, nepriklausomos nuo režimo, mums dar leidžiama skleisti?

Ar tai, ką mes čia turime, vis dar yra mokslas?

Ar tai vis dar yra žurnalistika, tai, kas mums siūloma kaip žurnalistika?

Ar tai vis dar sąžiningas diskursas?

Kaip toli jau pažengė cenzūra?

Na, ir net jei dėl to kai kurie iš jūsų gali pasijusti šiek tiek prislėgti: kiek mes jau esame išsigimę ir mainstream'o nutildyti buitiniai kiauliai?

O ką mes tuo tarpu leidžiame daryti savo vaikams ar anūkams?

Tik tie, kurie sąžiningai užduoda šiuos klausimus ir į juos atsako, galės rasti nepatogų atsakymą į klausimą, kur mus nuves visa ši kovidų isterija (kvailinimas). Tiems, kuriems reikia šiek tiek peno apmąstymams šia tema, kad išlaisvintų senuosius pažintinius gebėjimus prieš prijaukinimą, norėtume priminti naujausią vadinamosios nuolatinės skiepų komisijos (StiKo) sprendimą dėl vaikų skiepijimo nuo 12 metų, taip pat reikėtų žinoti [2]:

Per pastaruosius 18 mėnesių tik 1 iš 1,7 mln. vaikų mirė nuo Covid-19 (t. y. nebūtinai nuo, bet su). Tačiau klinikinių tyrimų metu vienam iš 9 vaikų vakcinos Covid-19 sukėlė rimtą šalutinį poveikį.

Ir tai tik tiesioginė žala. Vidutinės ir ilgosios trukmės žalos net nėra užregistruotos, tačiau tai, kad jos bus, yra labiau tikra nei "amen" maldoje.

T. y. mažiausiai 188 889 vaikai turės sunkiai kentėti (net mirti) ir galbūt būti paženklinti visam likusiam gyvenimui, kad "išgelbėtų" bent vieną vaiką nuo Covid-19 mirties.

Tai ne skiepijimas, o kūno žalojimo ir žudymo programa, nukreipta prieš mūsų vaikus ir anūkus.

Sustabdykime tai!

Nenuleiskite nei ausies, nei balso tiems, kurie jums melavo, gąsdino ir privertė jus imtis savidestrukcinių veiksmų!

---
[1] K. Lorenz: “Durch Domestikation verursachte Störungen arteigenen Verhaltens“, Zeitschrift für angewandte Psychologie und Charakterkunde 59, (1940), (1, 2), S. 2–81
[2]“Just 1 in every 1.7 million children have died with Covid-19 in 18 months, whilst 1 in 9 children suffered a serious adverse reaction to the Covid-19 vaccine in the Clinical Trial”, 

https://dailyexpose.co.uk/2021/08/19/1 in 1–7 million-children-died-with-covid-1-in-9-suffered-serious-adverse-reaction-covid-vaccine/