Raimondai Grinevičiau, kas tavo draugai?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/raim... 2021-07-22 15:45:00, skaitė 856, komentavo 1

Raimondai Grinevičiau, kas tavo draugai?

Norisi tikėti, kad „Didžiojo šeimos gynimo maršo 2021“ vadovas Raimondas Grinevičius yra paprastas žmogus, kuris negali taikstytis su Lietuvoje vykstančiomis neteisybėmis. Bet, kaip yla iš maišo, apie jį išlindo įdomių dalykų.

Kai žmogus bando dalyvauti rinkimuose į Seimą ir jam daug kartų nesiseka, sakyti, kad jis apolitiškas ir nežino, kas su kuo ir kas prieš ką, tikrai negalima. Jeigu žmogus, daugelį kartų bandęs patekti į Seimą, nežino, kas yra Gabrielius Landsbergis, Andrius Tapinas, Rasa Juknevičienė ir kiti Landsbergių režimo nariai, galima teigti, kad žmogus tiesiog yra visiškas tamsuolis.

Raimondo Grinevičiaus tamsuoliu tikrai vadinti negalima. Visas suorganizuotas „Šeimų maršas“ parodė, kad tai tėra labai siaurų pažiūrų ir siekių gaujelės užmojis pasinaudoti piktais Lietuvos žmonėmis.

Nuo šio maršo atsiribojo didelė dalis rajonų ir miestų koordinatorių. Atsiriboję koordinatoriai susirinko ir susivienijo. Dauguma iš „atskilusių“ koordinatorių kartoja tas pačias atsiskyrimo priežastis: tai padaryti privertė R. Grinevičiaus ir A. Daunio diktatūra, nenoras atskleisti finansinių ataskaitų, kur ir kaip buvo išnaudoti žmonių paaukoti pinigai.

Kai kurie prasitarė, kad Grinevičiui patarinėja landsbergių režimo nariai. Dar didesnę nuostabą kai kuriems koordinatoriams kėlė tai, kad visi „Maršo“ reikalavimai yra tiesiog visiškai nereikšmingi, o bandančius pasiūlyti rimtesnius reikalavimus, Grinevičius ir Daunys tiesiog ignoruodavo.

Šitoks įtarumas turi pagrindo manyti, kad tai gali būti tiesiog suorganizuotas dar vienas „garo nuleidimo“ renginys, o už to galimai stovi landsbergių režimas.

Kai kurios nuotraukos skaitytojams turėtų įnešti aiškumo ir galbūt sudėlios bendrą visos dėlionės vaizdą. Visuomet reikia išlikti budriems ir labai atsargiai vertinti iš „dangaus“ nukrentančius, prieš tai niekur nematytus ir neregėtus kovotojus.

O dabar prie reikalo. Ar jūs fotografuotumėtės su tokiais landsbergių režimą palaikančiais veikėjais, kaip Danielius Lupšicas? Greičiausiai ne, nes tai tiesiog amoralu. Kyla klausimas: ar R. Grinevičius yra labai aistringas sporto entuziastas ir apimtas euforijos paveiksluojasi su visais, nesvarbu kokioje jie barikadų pusėje, ar tiesiog jie visi draugiškai renkasi į sporto varžybas, kuriose aptaria tolimesnius „maršistų“ veiksmus?..

Visi kuo puikiausiai žino, kad „Šeimų maršas“ virto į politinę jėgą – „Šeimų sąjūdį“, kurio tikslas – patekti į Seimą. Net neabejojama, kad visi norintys į Seimą nepateks, todėl landsbergių režimui nepatogius ir realiai galinčius Lietuvoje pakeisti padėtį, organizatoriai iš karto eliminavo. Vingio parke nebuvo girdėti nei žodelio apie landsbergių režimą. Labiau buvo akcentuojamasi į landsbergių konkurentus – „laisvūnus“, kurių įkaitais šiandien yra tapę landsbergistai.

Egidijus Paulauskas