Ar ne laikas R. Juknevičienei priverstinai patikrinti sveikatą?

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/ar-n... 2021-07-18 16:00:00, skaitė 807, komentavo 4

Ar ne laikas R. Juknevičienei priverstinai patikrinti sveikatą?

Lietuvą Briuselyje atstovaujanti Rasa Juknevičienė paskutiniu metu skleidžia labai įdomias mintis. Kaimyninės Baltarusijos prezidentą išvadina žmogėdra, po kelių dienų pareiškia, kad Lukašenka pasienyje per sieną migrantus į mūsų pusę svaido kaip bombas

Tai, kad ji, būdama LR Seimo nare, kliedėdavo apie puolančią Rusiją, buvo jau norma. Norma buvo ir tai, kad jos artimas kolega Andrius Kubilius lankydavosi Baltarusijoje, glėbesčiuodavosi su Lukašenka ir vedė derybas atominės energetikos srityje.

Panašu, kad JAV vasalei ir garbintojai Raselei paskutiniuoju metu visiškai „pavažiavo“ stogas, bet kol nėra oficialių medicinos įstaigų įrodymų, tai galima tik įtarti, o pagrindas tam tikrai yra. Tam, kad Rasą oficialiai būtų galima vadinti psichiškai nesveika beprote, tereikia medicinos įstaigos patvirtinančių dokumentų.

Liepos 17-ąją Rasa vėl pabėrė perliukų – tik šį kartą ne apie žmogėdrą Lukašenką ir net ne apie „žudiką“ Putiną. Šį kartą nuo Raselės kliuvo sveiką gyvenimo būdą propaguojantiems saviškiams.

Rasa Juknevičienė sveikuolius palygino su girtuokliais, sėdinčiais prie automobilio vairo, bet neįvertino vieno pagrindinio dalyko: tai, kad esanti galimai psichiškai nesveika, ji atstovauja visą Lietuvą. Taip, ji yra už skiepus. Ir tegul! Bet kam menkinti tuos, kurie nusprendė vesti kitokį gyvenimo būdą, stiprinant imunitetą ir tokiu būdu apsaugant save ir artimus nuo išsekusių paskiepytų žmogelių?

Šeimininkams tokie galimai psichikos sutrikimų turintys politikai yra labai naudingi. Tai tėra naudingi idiotai, kurie, jausdami artėjantį geopolitikos pasikeitimą, ta tiesiogine žodžio prasme, eina iš proto.

Taip, vasalams artėja labai sunkūs laikai, nes pasaulio žandaras JAV praranda poziciją, o ją perima Kinija su Rusija. Raselė supranta, kad jai gali tekti Briuselyje likti visiems laikams, nes grįžti gali tapti tiesiog per daug pavojinga. Visų pirma, ją gali uždaryti ir priverstinai patikrinti jos psichikos būseną (ko aš asmeniškai labai norėčiau), arba gali būti taip, kad ji tiesiog bijos sugrįžti į kitokią Lietuvą….

Vaidas Žemaitis