Ričardas Savukynas antivakseriai paskambinkit man 8-685 19120 pakalbėsim: jūs mirsit badu

Autorius: Ričardas Savukynas krysa žiurkveidis Šaltinis: https://m.facebook.com/story.p... 2021-07-08 18:04:00, skaitė 1869, komentavo 21

Ričardas Savukynas antivakseriai paskambinkit man 8-685 19120 pakalbėsim: jūs mirsit badu

Ričardas Savukynas telefono numeris +370-685 19120

Žiū, yra valstybėje problema: vos 40% yra pasiskiepiję, o viruso atmainos eina vis naujos, Delta duoda jau komplikacijas ir vaikams, o R0 pas tą Delta atmainą siekia apie 5 (R0 pas pirmą atmainą buvo vos apie 2. R0 - tai skaičius žmonių, kuriuos apkrečia paskiras viruso nešiotojas). Tai reiškia, kad su naujomis atmainomis viruso plitimas tampa vėl nevaldomu, o 40% skiepijimas reiškia tą patį, ką senoms atmainoms reiškė kokių 10% skiepijimas - t.y., tiesiog nieko.

Išties problema sprendžiama tiesiog skiepijant, ir variantų čia daug, visokių akcijų galima daryti daug, daug visko, bet tai tiesiog neveikia. Kodėl neveikia? O todėl, kad viskas daroma pusiau imitaciškai.

Todėl aš siūlau tiesiog paprastai padaryti, ir tai nėra sunku, priimant atitinkamą, specialiai skiepijimui nuo šios ligos skirtą įstatymą: žmonės, kurie nepasiskiepija nuo pavojų keliančios epidemijos tiesiog negauna teisės įprastoms valstybės teikiamoms paslaugoms, pvz.:

- Negauna teisės lankyti mokyklos

- Negauna teisės mokytis aukštojoje mokykloje

- Negauna teisės dirbti jokio licencijuojamo darbo

- Negauna teisės dirbti pareigūnu

- Negauna teisės dirbti valstybės tarnautoju

- Negauna teisės dirbti kontaktinio darbo (pvz., mokytoju, pardavėju, vadovu)

- Negauna teisės naudotis visuomeninėmis valstybės paslaugomis (pvz., poliklinika)

- Negauna teisės naudotis viešuoju transportu - Negauna teisės lankytis smarkiai lankomose vietose (pvz., parduotuvėse)

Kad nebūtų jokių ten biurokratinių barjerų, pasiskiepijimo faktui patvirtinti visai nereikia jokių tenai galimybių pasų ar kitų nesąmonių. Pakanka asmens dokumento ir lapuko iš poliklinikos apie skiepijimąsi (to mažo, kurį po skiepo išduoda). Beje, išimtys čia nereikalingos, nes bet kokia išimtis, dėl kurios žmogus negali skiepytis, reiškia, kad jo gyvybei ir sveikatai virusas kelia smarkiai padidintą pavojų, o tai reiškia, kad jam nerekomenduotinos tokios galimybės. T.y., įstatymas tokius žmones taip ir apsaugotų.

Įvedus tokias priemones, joks skiepijimas netampa privalomu, bet tiesiog žmonės lieka apsaugoti nuo visokių viruso nešiotojų, vat ir viskas. Tai čia kai Seimas rinksis dėl Baltarusijos sukelto hibridinio karo pabėgėliais, tai tuo pačiu ir šitą galima priimti. BTW, prašau nepasakoti man apie suderinimus ir nesuderinimus su kitais įstatymais ar kitais įstatyminiais aktais.

Seimas priima tokius kiekius su niekuo nesuderintų kliedesių, kad prasmingas įstatymas čia bėdų nesukels, netgi jei ir nesuderintas su kažkuo. Įstatymą galima priimti kaip tiesiog vienkartinį aktą, "Specialusis kovos su Kovido plitimu įstatymas", kuris turėtų ribotą galiojimo terminą (pvz., iki 2022 gruodžio 31) ir viskas. Tokiu būdu visa problema išsprendžiama tiesiog iškart.

Ir viskas. Ir baigsis visos tos antivaksinės epidemijos.