„Šeimų maršas“ tiesiogiai

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/seim... 2021-05-15 13:45:00, skaitė 1083, komentavo 10

„Šeimų maršas“ tiesiogiai

Nuolat pildoma

Tiesioginė transliacija:

Neabejingi Lietuvos piliečiai ir visuomeninės organizacijos surengė DIDĮJĮ ŠEIMOS GYNIMO MARŠĄ. Automobilių kolona važiuosime iš Klaipėdos į Vilnių, pakeliui prisijungiant visų šalies regionų dalyviams. 18.00 valandą susirinksime į visos Lietuvos vienybės ir protesto mitingą Vingio parke.

Sorošiniai troliai kimba į darbą

Andrius Užkalnis

Mieli maršo dalyviai iš kitų respublikos vietų. Čia pas mus Vilniuje, dalinai dėl LGBT piktybinės veiklos, dalinai dėl genderinės transporto politikos, labai blogai su parkavimo vietomis – aplink Vingio parką su jo dviem įėjimais ir ties Žvėryno tiltu laisvų nemokamų vietų jūsų VW Šaranams gali būti plius minus 80, įskaitant net ir Statoilą, kur parkingas ribotas 15 minučių. Venkite mokamų parkingų, kuriuose nuskaito jūsų numerius ir per 5G – asmens kodus.

Todėl palikę automobilį Grigiškėse, Nemenčinėje ar aplink Kariotiškes šįvakar ir išėję pėsčiomis, per naktį komfortiškai spėsite iki Vingio parko. Kadangi Čiurlionio g. prie parko vartų ToiToi nuolatos užrakinti, tai jums gali tekti pasinaudoti Savanorių RIMI ir McDonald’s (Kedrų g. 4) tualetais. Suprantama, kad po 3500 asmenų vienam tualetui sudarys eilę 58 valandoms, arba daugiau nei keturioms paroms, todėl būkite kantrūs – bet, kaip dainuoja Dambrauskas, per 30 metų atėjo jau laikas imti į savo rankas, tai tiek kentėję, palauksit ir prie tuliko, suėmę į ranką.

Vilniuje galite pamatyti neįprastų žmonių: bėgikų, paspirtukininkų ir asmenų, kurie vedžioja šunis su savim, o ne laiko ant lenciūgo prie būdos, kaip įprasta tradiciniuose šeimų ūkiuose, ir netgi surenka kakus į maišelius. Jie nekelia tiesioginės grėsmės, bet dalis jų gali būti gėjai, o gali ir nebūti. Saugokite vaikus.

Visi fotografuojantys per renginį gali būti sisteminės žiniasklaidos agentai, ir pamačius į save nukreiptą kamerą, geriau nusisukti arba užsidengti veidą “Laisvu laikraščiu”. Nuo “blogos akies” padeda ausų krapštukai, įstatyti į nosį.

Jei pasiklydote mieste, ypač saugokitės LITEXPO patalpų: ten šiuo metu vilniečius skiepija, ir gali tekti ir jums.

Gero jums šeštadienio ir džiugaus renginio.

Klaipėda

Telšiai pajudėjo

Iš Mažeikių pajudėjo motociklų ir automobilių kolona

Skuodas pajudėjo

Rokiškis pajudėjo