„Tegul pirma pasiskiepys gojai“. Kodėl Izraelį padarė Bigfarma poligonu?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-04-09 19:06:00, skaitė 3376, komentavo 33

„Tegul pirma pasiskiepys gojai“. Kodėl Izraelį padarė Bigfarma poligonu?

Žemiau pateikiu vertimą rusų žurnalistės Marijos Monomenovos straipsnio, paskelbto kovo 6 d., portale ruskline.ru. vertimą. Praėjo mėnuo nuo straipsnio paskelbimo, Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu šiuo metu mėgina sudaryti valdančiąją koaliciją, derasi su ultraortodoksų partijomis, jau savaitę šalis atidaryta ir neliko griežtų karantino suvaržynų.

Pateikiu naujausius Izraelio vakcinavimo skaičius: COVID-19 vakcinavimo statistika Izraelyje balandžio 6 dienai:

5 282 545 žmonių (61.03% visų gyventojų) – paskiepyta bent vienu vakcinos komponentu
4 871 397 žmonių (56.28% visų gyventojų) – pilnai paskiepyta
10 153 942 vnt.- viso padaryta skiepų.

Nepaisant Izraelyje įvykusių pokyčių, manau, straipsnis neprarado savo aktualumo.


Marija Monomenova

Pagal vakcinavimo nuo koronaviruso tempus Izraelis tapo pasaulio lyderiu. Apie tai iškilmingai pranešė The New York Times su ekspertų nuoroda į Izraelio visuomenės sveikatos apsaugos ekspertus.

Virš 4 mln. izraeliečių gavo pirmą amerikiečių gamybos vakcinos Pfizer-BioNTec komponentą pirmą komponentą, maždaug 2,6 milijonų paskiepyta pilnai. Tokiu būdu, dalis vakcinuotų Izraelio piliečių viršija 40%.

Kaip pareiškė Izraelio premjeras Netanyahu, pagal susitarimą su kompanija Pfizer Izraelis turi tapti „pirmu tarptautiniu visos šalies greito vakcinavimo modeliu“. Spaudoje Izraelį vadina tarptautiniu testavimo poligonu, turinčiu įrodyti vakcinos efektyvumą.

Stebina, kad Izraelio vyriausybė taip lengvai patikėjo savo „išrinktosios tautos“ sveikatą sveikatą Pfizeriui, be to, sudarydama slaptą sutartį, kurioje Izraelio gyventojai tapo Pfizer tyrimo objektu, be jų žinios ir sutikimo. Vyriausybė pasirašė įsipareigojimą vakcinuoti visus 7 milijonus suaugusių gyventojų ir teikti kiekvieną savaitę duomenis apie savo piliečių 24 mėnesių stebėjimus. Ir tai tik oficiali informacija. Iš tikrųjų viskas daug įdomiau.

Izraelis šiandien pasaulio čempionas ne tik pagal vakcinavimo greitį, bet ir pagal karantino trukmę ir karantino priemonių griežtumą. Netanyahu demokratiją vis dažniau vadina totalitarine.

Tų, kas mėgina apeiti apribojimus, laukia griežtos sankcijos. Pagal vyriausybės nutarimą, bet kuris asmuo, pažeidęs ekstremalios situacijos nuostatas, taip pat dekretą dėl visuomenės sveikatos koronaviruso laikotarpiu, padaro nusikalstamą veiką, numatančią baudą iki 14 400 šekelių (300 tūkst. rublių) arba baudžiamas laisvės atėmimu iki 6 mėnesių.

Šimtams izraeliečių užblokavo sąskaitas dėl karantino baudų. Visa miesto policija ir savivaldybės inspektoriai buvo išvežti kontrolei į gatves.

Šalyje kaista situacija ir lock down - jau ketvirtas iš eilės. Dabar uždarytos mokyklos, sodai, oro uostas, sinagogos, parduotuvės, kavinės. Yra draudimas keliauti tarp miestų. Bet, nepaisant taikytų priemonių, mirtingumas nuo koronaviruso Izraelyje nuolat didėja - ir tai yra visiška nesėkmė!

„Izraelyje, prasidėjus vakcinacijai, mirtingumas žymiai padidėjo“, - sakoma inžinieriaus Chaimo Yativo ir daktaro Herve Seligmano, dalyvavusio Aikso universiteto Marselio medicinos mokyklos naujų infekcinių ir tropinių ligų tyrimų grupės analizėje, rašoma prancūzų dienraštyje „France-Soir“ („Evening France“). Būtent mirtimis nuo vakcinos paaiškinama oficialių mirčių nuo koronaviruso padaugėjimas, kuris pastebėtas nuo gruodžio mėn. Nuo sausio 19 d. analizės metu nuo koronaviruso mirė 1271 žmogus, iš kurių 660 buvo paskiepyti (52%). Skiepijimas pačių seniausių žmonių sukėlė jų mirtingumo augimą. „Skiepai sukėlė daugiau mirčių, nei koronavirusas būtų sukėlęs per tą patį laikotarpį“, - sakė Yativas ir Seligmanas.

Tarp paskiepytų vyresnių nei 65 metų 0,2% numirė per 3 savaičių laikotarpį tarp dozių, kas sudaro maždaug 200 mirčių 100 tūkst. Iki vakcinacijos pradžios buvo 5. Tuo pačiu metu, praėjus dviem savaitėms po antrosios dozės, mirtingumas sumažėjo iki 0,3 100 tūkst. Tačiau fokusas tame, kad šis mirtingumas apskaičiuojamas atėmus mirtis prieš antrąją dozę, tai yra, jos priskiriamos tik tiems, kas nemirė po pirmosios dozės. Todėl galime sakyti, kad vakcina turi poveikį (apie tai rašo daugelis žiniasklaidos priemonių), bet kaina šimtų, jeigu ne keleto tūkstančių, mirčių senelių, apie kurias MIP nepraneša.

Pasiskiepijusių, jaunesnių nei 65 metų, mirtingumas nuo viruso buvo apie 5 žmonės 100 tūkst., o prieš tai - 0,19 be skiepų. Tai yra, jaunų žmonių mirtingumas po vakcinacijos padidėjo 26 kartus!

Mokslininkai įsitikinę, kad realybė yra daug blogesnė, nes tai tik tos mirtys nuo vakcinos, kurias galima apskaičiuoti pagal oficialią mirčių nuo koronaviruso statistiką. Ir tai tik ledkalnio viršūnė. „Mes primygtinai reikalaujame, kad skiepijimas būtų skirtas totaliam kovidinių pasų įvedimui, kuris jau prasidėjo, ir skatinti Pfizer pardavimus“, - apibendrina mokslininkai.

Pagal sutartį Izraelio Sveikatos ministerijos su korporacija Pfizer, visi duomenys apie efektyvumą ir pašalinius efektus bus įslaptinti minimum 15 metų.

Galima nuslėpti mirtingumą nuo vakcinos, nes visos populiacijos atžvilgiu jis yra labai mažas, todėl ją galima perkelti į kitas mirties priežastis. Taip pat nieko nėra žinoma apie ilgalaikį vakcinacijos poveikį. Visa tai natūraliai sukėlė plačius protesto veiksmus Izraelyje.

Policija atkakliai užkardo žydų protestus dėl koronaviruso apribojimų ir skiepijimo. Internete gausu šalį apėmusios agresijos vaizdo įrašų. Euronews taip pat pranešė apie riaušes Izraelyje.
„Tegul pirmiausia paskiepija gojui!“ - tokie antivakcininiai lankstinukai kitą dieną buvo išplatinti stačiatikėje Petah Tikva. Lankstinukai su šiuo tekstu buvo palikti ant automobilių priekinių stiklų.

„Tai yra tendencija, paplitusi ne tik Petah Tikvoje“, - įvykį komentavo vietos merijos spaudos tarnyba.

Lankstinukai platinami visur Izraelyje, juose yra skirtingi tekstai. Kai kurie skiepijimą palygino su holokaustu. Kiti cituoja tam tikro daktaro Kastnerio, Vengrijos žydo, kuris vedė derybas su naciais dėl žydų išpirkos, žodžius. Lankstinukuose rašoma, kad Kastnerio kvietimas yra: „Žydai, bėkite į traukinius! Vokiečiai pažadėjo mums pailsėti sanatorijoje “, - jis daugeliui žydų įskiepijo išganymo viltį. „Šimtai tūkstančių žmonių patikėjo kvietimu ir nuskubėjo prie traukinių, kurie juos nuvežė į mirties stovyklas, kur jie buvo nužudyti. Tie, kurie nusprendė laukti ir slėptis, liko gyvi “.

Pranešimuose Rehovoto ortodoksams skiepijimas lyginamas su naikinimu nacių stovyklose. Čia platinami plakatai: „Žydai, bėkite pasiskiepyti, kaip jūs bėgote į dujų kameras“.

Taip pat ant plakatų parašyta: „Naujas Holokaustas ne už kalnų, ir visi vėl pagalvos, kad tai sanatorija“. Ir dar: „Žydai, pabuskite! Kur jūs skubate, kodėl? Tegul pirmiausia bus paskiepytos kitos tautos “.

Modiin Ilito mieste grupė tikinčių žydų surengė tikrą karą su policija. Viskas prasidėjo nuo kelių patrulių automobilių atvykimo prie sinagogos, kurioje, nepaisant draudimų, daug žmonių susirinko į maldą. Tačiau ortodoksai atsisakė paklusti reikalavimams, apsupo automobilius su policija, pradėjo mėtyti į juos akmenis, sauskelnes su išmatomis ir leido į pareigūnų pusę fejerverkus.

Viename iš Ašdodo rajonų savivaldybės inspektoriai taip pat buvo užpulti tikrinant švietimo įstaigą.

Kovo pirmąją Izraelį apėmė dar vienas skandalas. Rusų kalba socialiniuose tinkluose pradėjo rodytas rodyti vaizdo įrašas, kuriame Bat Jam slaugytoja pila vakciną ant paciento drabužių ir suleidžia tuščiu švirkštu.

„Sužinai, kad dukterėčios draugo vyro motina dirba mobilioje vakcinacijos stotyje, susitari, ir už saldainių dėžę ji šiek tiek nepataiko į tave su švirkštu", - pataria komentuojantys.

Skiepijimo rodikliai smarkiai sumažėjo. Juokinga, bet į medicinos punktus žydus dabar vilioja su nemokama pica ir alumi (kaip lietuvius stojant į ES! A.L.)

Protestai prisidėjo prie to, kad 2020 m. gruodžio 22 d. žlugo vyriausybė, ir eiliniai rinkimai buvo numatyri 2021m. kovo mėn. Vienu žodžiu, žydų laive panika - kažkas labai pakišo nepaskandinamą Netanyahu. Tikėtina, kad ateina valdžios pasikeitimas. Ryšium su tuo suaktyvėjo žydų chasidai, kurie jau seniai skleidžia Lubavičių Rebbe pranašystę, kad būtent dabartinis ministras pirmininkas galės perduoti savo raktus Moshiachui ... Žydų tautos sveikatos kaina, jei nepasakyti kaina gyvybės ir mirties kaina.

Tai atrodo nesuprantama ir labai žiauru. Kame gi vis tiktai reikalas?

Jakovo Kedmi (generolas, buvęs Izraelio žvalgybos „Nativ“ vadovas. A.L.) nuomone, Izraelio pasirinkimas kaip aikštelės lemtingo eksperimento susietas su ypatumais Izraelio sveikatos apsaugos sistemos. Reikalas tas, kad šiai dienai tiktai Izraelyje yra skaitmeninė duomenų bazė su informacija apie piliečių sveikatą už trisdešimties metų laikotarpį. Ją už nugaros „išrinktosios tautos“ ir pardavė Big pharmai eksperimentams su vakcina. Pasaulinė žydų ologarchija savo amplua – pinigai lemia viską.

Įdomu, ką dėl situacijos Izraelyje kalba „žydų išminčiai“? O jų „pranašystės“ nelauktai optimistinės.

„Izraelio sveikatos ministerija pripažino savo nesėkmę kovojant su epidemija, – rašo Twitter žinomas kabalistas Mikael Laitman. – Tai senai buvo mūsų pranašauta (оrganizacijos „Bnei Baruch“). Nežiūrint į plačiausią (1-a vieta pasaulyje) vakcinaciją gyventojų nuo koronaviruso, Izraelis irgi 1-oje vietoje pasaulyje pagal sergančius. Nejaugi tiktai peržengusi nevilties slenkstį, Izraelio tauta išgirs, kad vaistas nuo visų problemų – žydų vienybė vieno su kitu.

Virusas veda mus į to supratimą per nenaudingą, visuotinę vakcinaciją... bet kito kelio nėra. Mūsų tauta vėl gimsta kančiose! Priežastis tame, kad būtent Izraelio gyventojai savo susivienijimu gali pašalinti virusą visame pasaulyje. Bet labiausiai kentės žydai: kol nesuvoks savo Misijos. Tiktai tuomet ateis era Mošiacho ir išsipildys pranašystės“.

O mums, rusams, verta susimastyti apie tai, kad po kokių trisdešimties metų ir mes tapsime prekybos objektu įvairioms korporacijoms – verta tiktai suskaitmeninti savo gyvenimą.

image.png

image.png

image.png

Nuorodos: