Lenkas pastorius Kanadoje išvijo policininkus atėjusius drausti švesti Vėlykas.

Autorius: Vladimiras Troščenka Šaltinis: https://esavicius.blogspot.com... 2021-04-06 07:10:00, skaitė 2716, komentavo 20

Lenkas pastorius Kanadoje išvijo policininkus atėjusius drausti švesti Vėlykas.

Bažnyčios Kanadoje pastorius Artūras Paulauskas (Artur Pawlowsky) išvarė iš bažnyčios naujosios pasaulio tvarkos ATMATŲ sarginius šunis, bandžiusius uždrausti švęsti VĖLYKAS. 

Nebe daug tokių tarnautojų belikę mūsų bažnyčiose. Daugumoje yra linkę susitaikyti ir nesipriešinti. Bet jų negalima smerkti, nes ne daugeliui Dievas duoda Samsono jėgą ir Dievišką įsiūtį tam, kad apginti Viešpaties paveldą. 

Mes privalome melstis už šį Viešpaties karį ir žinoti, kad tokie kaip jis pasiaukoja, kad mes galėtume ramiai ir netrukdomi visokių bedieviškų atmatų švęsti Viešpaties šventes. 

Video: https://www.youtube.com/watch?v=ziWXH7T15zw&ab_channel=Faithwire

Nekviečiu elgtis kaip šis Karštos Širdies Krikščionis, bet kviečiu melstis už jį ir kitus Viešpaties karius kurie aukoja save tam, kad mes būtume ramybėje. 

Jeigu taip NEW WORL ORDER atmatos ir jų šunys būtų sutinkami bent 70 proc. bažnyčių ir bendruomenių, mes jiems suformuotume BANDOS IMUNITETĄ ir tie gyvuliai daugiau pas mus nekištu savo purvinų snukių ir nemindžiotu savo kanopomis mūsų durų slenksčių. 

 

Su meile ir rūpesčiu

Vladimiras Troščenka