Prof.G.V. Bossche perspėja PSO: dėl masinės vakcinacijos gali atsirasti „koronavirusas žudikas“

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-23 19:20:00, skaitė 3722, komentavo 10

Prof.G.V. Bossche perspėja PSO: dėl masinės vakcinacijos gali atsirasti „koronavirusas žudikas“

Pasaulyje žinomas virusologas profesorius dr.Geert Vanden Bossche, dirbęs garsiuose universitetuose ir farmacijos kompanijose (Novartis ir GlaxoSmithKline), Bilo ir Melindos Geitsų fondo Vaccine Discovery skyriaus vadovu, kreipėsi į PSO su perspėjimu, kad masinis vakcinavimas gali suformuoti „koronavirusą žudiką“. Mokslininko puslapyje pateikiamas šio laiško tekstas*.

Virusologas būgštauja, kad masinis vakcinavimas nuo koronaviruso pandemijos metu (anksčiau buvo profilaktiškai vakcinuojama prieš prasidedant epidemijoms) padarys virusą labiau užkrečiamu, padidins jo atsparumą vakcinoms. Nei viena iš naudojamų vakcinų neapsaugo nuo viruso perdavimo, todėl sustiprėja taip vadinamas viruso „adaptyvus imuninis pabėgimas“ (adaptive immune escape).

Dėl masinio vakcinavimo virusas tampa monstru

Tai reiškia, kad mutavęs virusas pergudraus įgimtą organizmo imunitetą. Prieš mutavusį virusą tuomet jau nepadės ir vakcinavimas. Kuo daugiau žmonių vakcinuojama, tuo daugiau tokių variantų, kurie tampa vis labiau virulentiški. Tokiu būdu, „gana nekaltas virusas tampa nekontroliuojamu monstru“.

Mokslininko žodžiais, tai bazinės vakcinologijos žinios, kad profilaktinės vakcinos niekada nenaudojamos populiacijose, kurios jau patiria didelį infekcinį spaudimą. Tai griauna imuninę sistemą, prognozuoja jis. Žmonija patirs „rimtą įgimto imuniteto suardymą“ nuo vakcinų, blogiausiu atveju net įgimtas imunitetas „bus pilnai prarastas“.

Imuniteto suardymas, virusologo nuomone, palies ne tik vakcinuotuosius, nes jie perduoda mutavusius virusus nevakcinuotiesiems ir, tokiu būdu, sukels globalią sveikatos krizę. Tai būtų daug blogiau, negu tai, kas įvyktų normaliai vykstant pandemijai.

Bossche prognozuoja, kad valstybės su aukštu vakcinavimo lygiu, tokios kaip Didžioji Britanija, Izraelis ir JAV, gali iš pradžių džiaugtis infekcijos sumažėjimu, bet paskui jos patirs augimą COVID-19 susirgimų skaičiaus.

"Seksiantis staigus kilimas (sunkių) ligos atvejų neišvengiamas. Ant stalo buvo padėta pakankamai mokslinių įrodymų. Tenka apgailestauti, jie lieka nepaliesti tų, kas turi teisę veikti. Kaip ilgai galima ignoruoti problemą, jeigu šiuo metu yra daugybė įrodymų to, kad „adaptyvus imuninis pabėgimas“ dabar grasina žmonijai?“, - rašo Dr.Geert Vanden Bossche.

Jeigu mokslininko perspėjimams lemta materializuotis, mes iš tiesų susidursime su pavojinga pandemija artimiausiais metais. Gal apie tai kalbėjo ir Bilas Geitsas, perspėjęs kad būsima pandemija gali būti dešimtį kartų blogesnė, klausia vokiečių portalas Pi-news.

image.png

Mokslininkas perspėja:

 

 

„Tampa vis sunkiau įsivaizduoti, kaip pasekmės plataus ir klaidingo žmogaus kišimosi į šią pandemiją neatves prie sunaikinimo ženklios mūsų gyventojų dalies. Galima buvo sugalvoti tik keleta kitų strategijų pasiekimui tokio pat lygio efektyvumo, paverčiant santykinai nežalingą virusą į biologinį masinio naikinimo ginklą...“

*Nepageidauju, kad mano publikacijas skaitytų asocialūs 15 min.lt ir Delfi.lt darbuotojai, kurie ignoruoja karantino reikalavimus ir LR įstatymus.

Nuorodos: