Rabinas Cvi Nisanzonas: Anksčiau siekė išpūsti informaciją apie neva mirusius nuo koronaviruso, dabar siekia nuslėpti informaciją apie mirusius nuo vakcinavimo

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-20 13:08:00, skaitė 2630, komentavo 5

Rabinas Cvi Nisanzonas: Anksčiau siekė išpūsti informaciją apie neva mirusius nuo koronaviruso, dabar siekia nuslėpti informaciją apie mirusius nuo vakcinavimo

Šie žodžiai buvo pasakyti Izraelio rabino ortodokso Cvi Nisanzono, kuris pasakoja apie situaciją, kurioje atsidūrė žydai Izraelyje:

Labas vakaras, šiandien 5 švato 5781 metai. Keli žodžiai apie aktualijas. Kas vyksta šiandien. Kaip galima žinoti apie sumanymą? Pagal rezultatą. Pavyzdžiui. Kaip mes galime žinoti, koks buvo sumanymas, kada kūrė acamol? Mes matome rezultatą. Jis panaikina galvos skausmą. Iš to seka, kad acamolo kūrėjai norėjo padėti žmonėms įveikti galvos skausmą. Paprasta. Ir kai mes vertiname šiandieninę padėtį Izraelio valstybėje, tai nuogi faktai sako, kad prisidėjo milijonas žmonių su dvasinėmis problemomis, kad du kartus padidėjo skaičius išprievartavimų šeimose, kad skaičius vaikų Izraelyje, gyvenančių už skurdo ribos, prieš metus buvo maždaug 33% , šiandien siekia 75%, kad sunaikintas švietimas nereliginiame sektoriuje, ir religiniame sektoriuje.

Nereliginiame sektoriuje labai daug vaikų užsiėmė narkotikais arba kita nusikalstama veikla, nes mokyklos buvo uždarytos, nebuvo galimybės juos sulaikyti, bet didelis smūgis buvo suduotas ir religiniam sektoriui. Vaikai, kurie nesimokė šiuo periodu, liovėsi rytais keltis maldai ir taip toliau. 60% žmonių tapo riebesni už normą, ir suprantama, kad tai atves prie papildomų ligų. Skurdas ir ligos, suprantama, atves daugelį žmonių prie mirties, nes nebus būtiniausio, kad gyventi ir gydytis.

Tai nedidelis sąvadas žalos nuo koronos! Bet aš čia pat užduodu klausimą: ar nuo koronos?!

Ne, tai ne koronos! Tai dėl Izraelio sveikatos ministerijos nurodymų, neva skirtų gelbėti nuo koronos!

Dabar padėkime ant vienos svarstyklių lėkštės aukščiau įvardintą faktinę žalą, kurią padarė nurodymai, o ant antros svarstyklių lėkštės, kas būtų, jei šitų nurodymų nebūtų?

Aš manau, kad dauguma nešališkų žmonių, kurie mane klauso, supras, kad suprantama būtų geriau, jei nebūtų šių nurodymų. Bet papildomai reikėtų paklausti: kas gi šie žmonės, ir kodėl jie tai padarė?

Gal jie tokie kvaili, kad iš anksto nesuprato, kad jeigu žmogui sakyti sėdėti namuose ir niekur neišeiti, kad jis palaipsniui sustorės. Gal jie nesuprato, kad jeigu mokinius išvaryti iš mokyklos, tai jie išdykaus? Gal jie nesuprato, kad uždaryti įvairias įmones, tai bus daug bedarbių ir skurdžių?

Jeigu aš galvočiau, kad vyriausybė nesugeba numatyti ir suprasti tokius dalykus, aš pasakyčiau, kad tai debilai! Tai būtų dar blogiau, negu kita išvada. Ne, jie žinojo, kad taip bus!

Jie padarė tai sąmoningai, kad tai būtų taip!

Kam? Kad padaryti žmones beveidžiais, visus padaryti baikščia banda ir suvaryti visus į vakcinavimo skerdyklą!

Gerbiami draugai! Jums puikiai žinoma, kad daugeliu atvejų žmonės, kurie mirusiųjų nuo koronaviruso sąraše, numirė ne nuo jo. Absoliuti dauguma iš šio sąrašo numirė ne nuo koronos!

Ir MIP išpūtė kiekvieną atvejį papildomai mirusio žmogaus, kad įteigti baimę žmonėms ir sukelti jiems paniką, o būtent žmones su susilpnintu imunitetu, tai dažniausiai žmonės, kurie bijo, tai yra, čia buvo sąmoningas noras susilpninti žmonių imunitetą, juos išgąsdinti.

Bet visiškai priešingai vyksta dabar, kai žmones vakcinuoja!

Šiandien paskambino mano jaunesnė duktė, pasakė, kad pas jos draugę numirė mama, jai pasidarė bloga po vakcinos, ją nuvežė į ligoninę, o sekančią dieną ji mirė. Ši informacija nepasirodė nei laikraščiuose, jos nepaskelbė radijas. Tai yra tai, kad ką jie gali nuslėpti, jie nuslėps. Pasakys, kad jai bloga pasidarė ne nuo vakcinos...

Patikėkite, tokių atvejų Izraelyje jau tūkstančiai! Тūkstančiai! Aš neturiu tiesioginių įrodymų, bet aš tai girdžiu iš savo draugų, su kuriais aš meldžiuosi sinagogoje. Ir pas kiekvieną iš jų yra savo panašūs pasakojimai. Ir aš darau išvadą: jeigu pas kiekvieną yra savo toks pasakojimas, reiškia yra tūkstančiai tokių mirčių! Ir apie jas nepaskelbta! Ir niekada nebus paskelbta, nes tai uždara informacija.

Taip kaip anksčiau buvo tikslas išpūsti informaciją apie neva mirusius nuo koronos, tai dabar yra tikslas nuslėpti informaciją apie mirusius nuo vakcinavimo!..