Kaip Putinas Baidena idiotu išvadino

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt/... 2021-03-19 07:46:00, skaitė 2589, komentavo 46

Kaip Putinas Baidena idiotu išvadino

Vladimiro Putino atsakymas Džo Baidenui yra labai įdomus savo struktūra. Jis yra padalintas į dvi dalis - paprastam ir rafinuotam suprantančiajam. Kalbant apie paprastus, Putinas panaudojo nuo vaikystės visiems pažįstamą erzinimą „Kas ant kito sako - tas ant savęs pasisako“. Tai suprantama ir skirtą žemesniam visuomenės segmentui.

Tačiau Putinas tiesiog nudžiugino estetus. Jis palinkėjo Baidenui sveikatos. Sveikatos linkima tiems, kurie laikomi sergančiais. Taip pat sergantiems su galvą (balvonams, priedurniams ir t.t..) Putinas pasakė Baidenui, kad jis yra idiotas. Tai suprato ir pamatė visi, kas supranta skirtumą tarp Hegelio ir Babelio, Babelio ir Kabelio (žodžių žaismas). Ir jie negalėjo neįvertinti antausio elegancijos.

Baidenas, pagal Rytų supratimą (tiek Artimųjų, tiek Tolimųjų), sąvokas, „prarado veidą“. Ir Putinas ... jo pasigailėjo. Yra atvejų, kada  sveikatos palinkėjimas - tai pasityčiojimas. Nors Baidenas akivaizdžiai nesveikas ir, galbūt, to net nesupranta. Tai nėra skirta Baidenui. Sapienti sėdėjo - protingam pakankama.

Nors yra tendencija: dabar Baidenas Putiną pavadino žudiku, o neseniai jis Si Czinpina pavadino galvažudžiu (žudiku). Taip pat tiesiogiai ir ant viso pasaulio. Po to visi suprato, kad tarp Baideno ir Si Czinpino jau yra asmeninis priešiškumas. Dabar Baidenas kažkodėl surengė asmeninį išsišokimą prieš Putiną ir sudegino visus tiltus.

Galite būti tikri - kad nei tarp Kinijos nei tarp Rusijos nebus jokių  tiesioginių derybų su Baidenu. Baidenas, be abejo, yra „autoritetingas vagis“, tačiau jis prarado veidą ir dabar su juo galima elgtis taip, lyg būtų iš "gaidyno". Nei pagal "poniatkes", nei pagal diplomatines, nei pagal jokias kitas.

Tačiau dabar Kinija ir Rusija, nesigręžiodamos į Baideną, gali įforminti karinį-politinį aljansą ir pradėti valyti savo geopolitinių interesų erdvę nuo anapus vandenyno esančių humanistų. Šiuos Baideno žodžiai atsirūgs dar milijoną kartų. Galima įsivaizduoti, koks siaubas apėmė Kisindžerį, kada jis išgirdo, ką peza Bidenas.

Visi pastebėjo Amerikos elito degradaciją. Jie šaipėsi iš Reigano, po to Bušo-jaunesniojo fone jis buvo laikomas minties galiūnu. Tada Bušas-jaunesnysis tapo vos ne išminčiumi Obamos fone. Po to buvo D.Trumpas, kurio fone Obama tiesiog akademikas. O dabar Baidenas, prieš kurį D.Trampas - tai išmintingas suaugęs žmogus „siaubingo vaikiščio“ fone. Baisu net pagalvoti, kas bus toliau.