Juodoji Afrika toliau okupuoja Kanarų salas. Nelegalų demonstracija Tenerifėje

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-09 16:41:00, skaitė 2116, komentavo 27

Juodoji Afrika toliau okupuoja Kanarų salas. Nelegalų demonstracija Tenerifėje

Kovo 6 d. nelegalūs migrantai iš Afrikos ir juos aptarnaujančių sorošinių NVO darbuotojai surengė Tenerifės saloje demonstraciją. Jie reikalavo perkelti afrikiečius į ženyninę Ispaniją.

Per savaitgalį į Kanarų salas atplaukė 107 nelegalai. Šeštadienį atvyko 56 afrikiečiai. Viena valtis su 15 vyrų aptikta prie Tenerifės krantų, kita, su 41 migrantais, prie Gran Kanarija. Visi jie iš regiono į pietus nuo Sacharos. Sekmadienį 51 nelegalas atvyko į Gran Kanariją.

image.png

Praėjusiais metais į Kanarų salas iš Afrikos atplaukė 23000 nelegalių imigrantų.

Migracija į Kanarus sustiprėjo 2019 metais po to, kai ES su Maroku pasirašė migracijos susitarimą dėl migracijos sustabdymo per Viduržemio jūrą, mainais už finansinę paramą. Migrantai į Kanarų salas motorinėmis valtimis plaukia iš Senegalo, Malio, Mauritanijos, Alžyro ir Maroko. Pagrindinė jų masė plaukia į Gran Kanariją ir Tenerifę. Pernai į salas atplaukė 20000 afrikiečių.

Ypač didelė imigrantų banga užplūdo Kanarus 2020 metų pabaigoje, kai gruodžio 7-9 dienomis atvyko 2206 nelegalų su 58 medinėmis valtimis. Dažnai imigrantai išsilaipina pliažuose, o MIP praneša apie augantį poilsiautojų nepasitenkinimą. Daug turistų iš Didžiosios Britanijos pernai atsisakė kelionių. Kanarų salų valdžia nepatenkinta Ispanijos neveikimu, keliamas klausimas dėl salų nepriklausomybės.

image.png

Kartais jie atplaukia tiesiai į pliažus

Turizmo perspektyva Kanarų salose tapatinama su padėtimi Graikijos salose, kurios tapo pabėgėlių stovyklomis. Afrikos imigrantų invazija į Grand Kanariją šiandien primena imigrantų invaziją į Centrinę Europą, į kurią migrantų srautas nesilpsta: piliečių poreikiai ir problemos ignoruojamos politikų. Tai daroma ideologiniais sumetimais. Kadangi valstybė nenori arba negali užtikrinti visuomenės saugumo, vietos gyventojai dabar jau imasi savitarpio pagalbos. Šiuo metų Kanarų salose ėmė formuotis piliečių savigynos pajėgos, nes nelegalūs migrantai salose vykdo „turto ir prievartos nusikaltimus“.

Dažnai situaciją Kanarų salose lygina su migracijos situacija Graikijoje. Gydytoja Odontologė iš Graikijos Valida Budakidu, stebėdama į Graikiją vežamus imigrantus, pasidalino savo mintimis. Ji sako:

https://youtu.be/bnoPmhTNIA0

(5:00) Mums nori ištrinti visas atminties rūšis. Net genetinę atmintį. Mums nori pakeisti genofondą ląsteliniame lygyje. Iš mūsų ir mūsų vaikų nori ištrinti intelektą, nes juo žmogus primytyvesnis tuo lengviau jį valdyti. Matote, žmonės kurie išlaikė sveiką sąmonę, atsisako vakcinuotis, jie atsisako gultis į ligonines. Jie atsisako visko, ką vyriausybė mums siūlo, kad mus „apsaugoti“, nes ji „mumis rūpinasi“. Tai, kas ateina mūsų pakeisti, turi tik galingus lytinius organus ir hormonus. Štai Europos ateitis. Mums labai reikia šitų žmonių ir aš žinau kodėl. Klausimas tame, kam mums visa tai?

Atsakymas labai paprastas. Gal jie ir dauginsis iki begalybės, po 10-12 vaikų, kurie džiaugsis, kad saulė šviečia, kad pomidoras raudonas ir jie, kas benutiktų, gaus pupelių srėbalo, o naktį moterį. Jiems daugiau nieko nereikia. Ar mulas žino, kad jis mulas? Tai nauji mulai. Mes turime intelektą, o tie, vežami laivais sunkvežimiais, traukiniais, jie niekada to nesupras. Todėl, kad jie neturi su kuo suprasti. Jie važiuoja čia laimės, o jų čia laukia pražūtis.

Nuorodos:

https://www.infomigrants.net/en/post/30709/over-100-people-rescued-off-canary-islands-as-migrants-demand-transfer-to-spanish-mainland

https://lebionka.blogspot.com/2021/02/kanaru-salos-atviri-europos.html