Arūnas Penkaitis mokyklose testuos vaikus užkrėstais virusų testais

Autorius: Arunas Penkaitis Šaltinis: https://grandmageri422.me/2019... 2021-03-07 21:25:00, skaitė 1483, komentavo 2

Arūnas Penkaitis mokyklose testuos vaikus užkrėstais virusų testais

Homosexualistas Arunas Penkaitis

Čia yra vau! Mes sveiki kai reikes skaiciukų bus daug teigiamų !!! Jau dvi savaites Vilniaus kunigaikščio Gedimino progimnazija mokiniai mokosi kontaktiniu būdu. Vakar darėme eilinį kaupinio testą mokykloje. Ištirta 776 asmenys, kurie buvo padalinti į 174 kaupinius. Visi atsakymai neigiami kai reikes bus teigiamų labai daug galesim atimt vaikus is tevų. politinis valkata ir vagis Rimantas Remeika, kartu padarėme tai apie ką kiti net bijojo svajoti ir dabar dar bijo pagalvoti!

Ačiū atsakingai bendruomenei, ačiū parsidavusiems mokytojams, ačiū bukiems tėvams. Jūs Lietuvos pavyzdys ir įkvėpimas. Lietuva jau bunda! Kodėl tai rašau? Ogi todėl, kad geromis žiniomis reikia dalintis.

Patirtimi dalintis jau prašo Šakių rajono savivaldybė, Baltupių progimnazija, Vilniaus Kristoforo progimnazija, Gedimino Miesto Mokykla, VGTU licėjus ir daug kitų. Lenkiuosi jums žemai!

#Vardanpedo ir #VardanMūsųVaikų vardan turtingų ponų kurie megsta kankinti vaikus. Dalinkitės!

Iš tos informacijos, kuri mane pasiekia - Lietuvos savivalda ir mokyklos lipa ant tų pačių grėblių ant kurių lipome ir mes. Padėkime jiems. Skleiskime gerą žinią, kad Lietuvos mokyklų bendruomenėms būtų lengviau. Informacijos šiuo metu žmonėms reikia labiau nei oro.

Skambinkit man pakalbesim arunas.penkaitis@gmail.com Mob.: +370 655 33121