Žinios ir protas tapo grėsme nacionaliniam saugumui

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2021-03-05 19:53:00, skaitė 1168, komentavo 10

Žinios ir protas tapo grėsme nacionaliniam saugumui

Plamenas Plaskovas | Vaidas Jauniškis

Kovo 1d. Seime įvykusios spaudos konferencijos metu buvo pristatytas bendras Valstybės saugumo departamento (VSD) ir Antrojo operatyvinių tarnybų departamento (AOTD) prie Krašto apsaugos ministerijos grėsmių nacionaliniam saugumui vertinimas. Vertinimą pristatė VSD direktorius Darius Jauniškis ir AOTD direktorius pulkininkas Remigijus Baltrėnas. Didžiausiomis grėsmėmis įvardinta Rusija, Kinija, Baltarusijos AE. 

Aš pasigedau pateiktame sąraše pagrindinių grėsmių nacionaliniam saugumui. O jomis, mano nuomone, yra šios grėsmės: vyriausybės ir seimo vadovybės kvailumas, nekompetencija, niekinamas požiūris į piliečius („kriuksinčius“, rengiančius „niekines apklausas“ opiais valstybei klausimais). Tai išdėstyta Nacionalinio susivienijimo „Pareiškime dėl visuomenininkų inicijuotos peticijos“.

Visą savaitę nuo visuomenės bandžiusi slėptis neadekvati Seimo pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen vietoj to, kad atsiprašytų visuomenės, apkaltino Prezidentą, kad ne ji, o jis, yra visuomenės „skaldytojas“.

Dėl vyriausybės ir seimo vadovybės kvailumo didžiausia erzelynė sukelta dėl COVID-19 pandemijos ir siekio „vakcinuoti“ visuomenę biologiniais produktais, kurių poveikio mechanizmai nėra pilnai ištirti. Nekompetenciją bandoma pridengti „specialistų komisija“, suformuota ne iš virusologų, epidemiologų, imunologų, genetinių inžinierių, o iš atsitiktinių žmonių.

Rusija, kuri yra „nacionalinė grėsmė Lietuvai“, VSD vadovo Dariaus Jauniškio žodžiais, vadovauja „antivakseriams“. Apie tai, kad antivakseriams vadovauja Bulgarija ir Ukraina, VSD nemini.

Laidos „Politeka“ (Ukraina) žurnalistas Plameno Paskovo (P.P.) paklausė:

Kaip pasikeitė pasaulis per praėjusius metus. Kokios kyla išvados? Kaip ši diena formuoja ateitį?

P.P.: Pandemiją Pasaulio sveikatos organizacija (PSO) paskelbė kovo 11 d., ES ją paskelbė kovo 13 d., nepriklausomai nuo situacijos valstybėse narėse. Kovo 14 d. Bilas Geitsas pareiškė, kad išeina iš visų pareigų Microsoft korporacijoje ir užsiims labdara.

Per šiuos metus pasikeitė daugelio žodžių prasmė. Pavyzdžiui, žodžiai „epidemija“ ir „pandemija.“ Anksčiau žodžiai „epidemija“ ir „pandemija“ turėjo kiekiu ir skaičiumi matuojamus parametrus, leidžiančius kalbėti apie epidemiją ir pandemiją. Kovo 13 d. PSO sugalvojo kitus parametrus ir kriterijus. Praėjusiais metais pasikeitė žodžio „vakcina“ reikšmė. Anksčiau vakcina buvo bioproduktas, kuris patirdavo tam tikrą ištyrimą, aprobaciją, efektyvumo patikrinimą, saugumą, ar vakcina reikalinga, ar ją įmanoma sukurti.

2020 metais vakcinomis imta vadinti bioproduktai, kurie neatitinka joms taikomų kriterijų ir parametrų.

PGR technologijos išradėjas  Mullis  tvirtino, kad metodika tinka identifikuoti DNR virusus, nes reikia ilgos DNR grandinės. Tuomet technologija yra patikima. Mullis sakė, kad RNR virusams, su trumpa RNR grandine, metodas netikslus. Koronaviruso atveju tai žiedinė RNR. PGR technologija čia netinka. Tačiau 2020 metais PGR technologija tapo pagrindine, nors duoda virš 40% melagingai teigiamų ir virš 30% melagingai neigiamų rezultatų. Šitais testais užpildoma „pasaulinė statistika“.

Anksčiau nebuvo žodžio „saviizoliacija“ . Tarytum, tai asmens apsisprendimas. 2019 metais tokia procedūra buvo vadinama namų areštu.

Dar atsirado žodis „Lock down“, pakeitęs žodį „karantinas“, kurio prasmė (keturiasdešimt dienų) irgi pasikeitė. Jis tęsiasi virš šimto dienų, daromos pertraukos.

Užsikrėtusiais anksčiau vadino, kai buvo ne tik laboratorinis tyrimas, bet ir klinikinė diagnozė.

„Teigiamas testo rezultatas“ ir „užsikrėtęs“ imta naudoti kaip sinonimus.

Ukrainoje dar liko 50-80-mečių Simaško mokyklos specialistų, galinčių apsaugoti tautą nuo sunaikinimo. Vakcinos yra politinis klausimas. Tai genų inžinerijos produktai. Šios konstrukcijos yra užpatentuotos. Firmos lieka jų savininkais net tada, kai tai yra mūsų kūne.

Koks vakcinavimo tikslas? Paskovo nuomone, tai gali būti gyventojų mažinimo instrumentas.

Nadežda Michailovna Žolobak pasakys, kad pas vyresnius žmones imuninė sistema praranda reaktyvumą.

Mes nežinome, kas yra genetinėse vakcinose.

Ar galima nedėvėti kaukės vakcinuotam? Negalima.

Ar negalima užsikrėsti? Galima.

Ar žmogus neskleidžia viruso aplinkiniams? Nėra tokių garantijų.

Ar reikia vakcinuotis, jeigu esate persirgęs? Pfizer sako, kad reikia, nes jūs neturite imuniteto.

Kyla klausimas. Jei nuo viso viruso imunitetas neatsiranda, kaip jis gali atsirasti nuo viruso fragmento? Tai melas, apgaulė. Kam ji reikalinga? Aš manau, kad joje yra komponentų, kurie sterilins gyventojus. Nuo XX amžiaus 7-jo dešimtmečio Bilderbergo ir Romos klubai, 300 komitetas. Davoso forumas, svarstė gyventojų skaičiaus mažinimo klausimą.

P.S. LGBT ideologijos, Stambulo konvencijos ir vakcinacijos tikslas, mano nuomone, yra lietuvių tautos genocidas. Ši marionetinė silpnaprotė valdžia yra geriausias pasaulio finansinės oligarchijos įrankis. Didžiausia šiems niekšams grėsmė – mūsų žinios ir protas.

P.P.S. Per naktį mano cituotas video buvo pašalintas cenzūros, todėl pridedu ankstesnius ukrainiečių video:

 

 


https://youtu.be/AilgmmDCSwQ

https://youtu.be/ipHa6vbXgfE