"Būkime vieningi" puola sorošinės "žiurkės". Gal turit "nuodų"?..

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/buki... 2021-03-02 20:24:00, skaitė 1011, komentavo 1

Sorošinė žiniasklaida susiruošė suskaičiuoti opozicinės žiniasklaidos centus ir parodyti, kaip varganai šie gyvena: juk jie negauna paramos iš Sorošų fondų, kaip Tapinas, Miliūtė, ar kiti „nepriklausomi“ žurnalistai, gaunantys po šimtus tūkstančių…

Įdomiausia, kad straipsnyje apie „Būkime vieningi“ paskleistas visiškas melas. Visų pirma, tinklalapis „bukimevieningi.lt“ nepriklauso VšĮ „Būkime vieningi“, kurios veikla jau daugelį metų yra sustabdyta. VšĮ „Būkime vieningi“ net neturi banko sąskaitos.

Kitas melas: straipsnyje nurodomas Vaido Žemaičio Lekstučio gyvenamosios vietos adresas, nors šioje vietoje jis jau beveik 4 metus nebegyvena. Apskritai iškilo klausimas: kokiu tikslu reikia paviešinti žmogaus adresą?..

Delfis rašo:

„Būkime vieningi“ „Patreon“ paskyrą vasario 19 dieną rėmė 20 „patreonų“, kurie per mėnesį skyrė 123 eurus. Projektą dar siūloma paremti pinigus pervedant tiesiai į V. Lekstučio banko sąskaitą, per „Paypal“ arba kriptovaliutomis.“

Vaido Žemaičio „Youtube“ kanalas turi 20 patreonų, bet jis nepriklauso portalui „bukimevieningi.lt“. Tai yra asmeninis Vaido Žemaičio youtube kanalas.

„V. Lekstutis, kaip ir dauguma kitų veikėjų, į „Delfi“ el. paštu pateiktus klausimus neatsakė.“

Neaišku, kokiu adresu buvo išsiųsti klausimai. Vaidui Žemaičiui niekas nesiuntė jokių klausimų, nors šitie apgailėtini trys propagandistai teigia, kad jis į juos neatsakė.

Apibendrinus, visa paskleista informacija apie „Būkime vieningi“ portalą yra kliedesiai ir melas. Kitaip tariant, dezinformacija, arba lietuviškai – melagienos.

Dėl šio sukurto melo ir tikrovės neatitinkančios informacijos paskleidimo viešojoje erdvėje, šie veikėjai tikrai bus nusitempti į teismą. Jame jie galės įrodinėti, kad jų išvardinti asmenys skleidžia dezinformaciją, nes jų straipsnyje konkrečių įrodymų apie dezinformaciją nėra pateikta.

BV inf.