Aukštesnė žmonių rūšis

Autorius: Šturmuotojas Šaltinis: https://nationalvanguard.org/2... 2021-03-02 16:51:00, skaitė 1191, komentavo 4

Aukštesnė žmonių rūšis

Iš Dievo kilusių mokymų žinome, kad pagrindinis baltųjų žmonių, kaip naujausios evoliucinės Homo sapiens formos , tikslas yra dar labiau išsivystyti į naują rūšį: Homo novus . Ši evoliucija turi būti įvykdyta padedant Dievui ir turint teisingą kraują, teisingą tikėjimą ir teisingus veiksmus.

Žmogus gimsta iš  baltųjų žmonių kraujo, jei jo tėvai, seneliai ir kt . yra gryna balti. Grynas baltas nereiškia, kad jis yra tobulas, net tas, kad jis kilęs iš žydų tautybės, nepriklausomai nuo to, kur gyvena ar gimė. Teisingas įsitikinimas turi turėti pagrindinius įsitikinimus, pagrįstus viskuo baltumu . Teisingi veiksmai apima visus gyvenimo būdus, įskaitant ir kuo daugiau baltų vaikų turėjimą. Iš Dievo kilusių mokymų žinome, kad norint padidinti mūsų evoliuciją ir netgi biologinį  progresą  (greitus evoliucinius pokyčius) būtina padidinti gryną baltųjų populiaciją.

Tačiau ne visi balti bus šios naujos rūšies - šio naujo patobulinto žmogaus modelio - pradininkai: atrodo, kad daugeliui jų yra beveik Williamso-Beureno sindromo būklė, susijusi su žmonių rasėmis. (Tyrimų duomenimis, Williamso-Beureno sindromas yra genetinis sutrikimas, kurio simptomai yra veido pokyčiai, įskaitant nepakankamai išsivysčiusią smakro struktūrą, intelekto negalią, pernelyg draugišką prigimtį ir beveik visišką rasinio „šališkumo“ trūkumą.)

Williamso sindromasCCBY (apkarpytas) .jpg
Du 21 ir 28 metų vyrai, pasižymintys keletu Williamso sindromui būdingų veido bruožų

Plačiau apie šia genetinę ligą mutaciją kuri sukelia problemu su protinę ir fizinę sveikata :

https://en.wikipedia.org/wiki/Williams_syndrome

Tačiau šiandien balti , turintys naują ir kitokį variantą - arba dėl gimimo, arba pagal savo proto galią, ir sekantys būdais, kuriais Dievas nori, kad jie tikėtų ir gyventų, bus naujos rūšies pradininkai.

Šie „naujojo modelio“ baltieji, kurie yra skirtingų rūšių, skiriasi nuo kitų baltųjų, net jei jie to iki galo nesuvokia. Jie yra šiek tiek protingesni, šiek tiek sveikesni ir daug geriau supranta, kad turi likti atskirai nuo kitų rasių ir kuo daugiau likti tik su baltaisiais, net jei daugelis baltųjų, pas kuriuos turi likti, nėra ta pati įtampa.

Dabar padermė yra tiesiog variantinė grupė, turinti reikšmingą mutaciją, tačiau nepakankama, kad grupė taptų nauja rūšimi. Tapimas nauja rūšimi reiškia bent jau svarbiausią aspektą, kad nebegalima veistis su ankstesnėmis rūšimis . Peraugę šią naują rūšį, mes nebegalėsime gimdyti vaikų su kitomis rasėmis. Kai bus pasiektas šis mūsų evoliucijos etapas, Dievas mums sako, kad mūsų evoliucijos greitis paspartės ir mes galų gale ir natūraliai pakeisime kitus žmonių tipus, kaip ir ankstesnes formas pakeitė Homo sapiens . Ir ši evoliucija ir pakeitimas vyksta nuo pat gyvybės Žemėje pradžios. Tai visiškai natūralu, o Dievas yra už jo ir sukelia tai manipuliuodamas tuo, kas vyksta Žemėje ir visame Kosmose.

Baltieji yra naujas žmogaus modelis Žemėje. Esame vėlesnė evoliucijos raida nei kitos rasės ir iš tikrųjų atsirado tokie, kokie esame šiandien maždaug prieš 5000 metų, kai Europoje pradėjo vykti tam tikri reikšmingi pokyčiai. Kai kurie iš jų buvo mėlynos arba šviesios įvairaus atspalvio akys, balta oda ir šviesesni plaukai. Tai tapo gana įprasta Europoje. Tai nereiškia, kad baltieji tamsiais plaukais ar kitokios nei šviesios akys nėra visiškai balti, nes jie yra. Esmė tame, kad gamta pradėjo eksperimentuoti su matomais bruožais, kurie galbūt galėtų mus pažymėti kaip atskirą porūšį ir ateityje naują rūšį. Iš jų svarbiausia ir lengvai matoma savybė, žinoma, yra balta oda. Ir gali būti būsimų eksperimentų, kurių dar negalime numatyti.

Dievas, naudodamasis gamta, žymėjo pagrindines rases ​​spalvomis, ir tai leidžia saugiu atstumu pasakyti, kas esame mes, o kas ne mes . Jei asmuo nėra baltas iš išorės, jis taip pat nėra baltas iš vidaus - ir reikia būti budriems dėl svetimo pavojaus; reikia vengti maišymo ir poravimosi su juo ar jo asmeniu. Dievas padarė mūsų regėjimą savo jausmų karaliumi. Naudokitės juo, norėdami išvengti genų fondo suteršimo svetima rase .

Iš tikrųjų nėra keista, kad gamta (ir Dievas yra gamtoje, ir už gamtos ribų) nuolat išleidžia naujus visų rūšių organizmų, įskaitant žmones, modelius, panašiai kaip automobilių gamintojai kasmet vysto automobilius. Naudojant automobilius, dažnai būna, kad gamintojas vienerius metus gamina naują modelį, o kitais metais daro tik nedidelius pakeitimus; ir jie yra panašūs į gyvų organizmų atmainų variantus. Tada tam tikru metu gamintojas padarys esminius pakeitimus savo automobiliuose, ir tai yra panašu į visišką naujos rūšies mutaciją. Kaip pavyzdį galime paminėti „Ford“ modelį, palyginti su šiuolaikiniu „Ford“ visureigiu. Baltieji žmonės yra naujas visureigis šioje analogijoje. Tai vis dar automobilis, tačiau tai yra kita rūšis nei A modelis.

Tikėdami teisingai ir gyvendami teisingai, mes, baltieji, galime pakeisti savo pačių DNR, kad taptume štamo variantu. Visi grynieji baltieji gimsta tokiu būdu, tačiau kai kurie turi stipresnę versiją ir todėl gimsta „rasistais“ (šventas dalykas - nėra blogas dalykas!), O kiti tokiu gali tapti savo proto jėga, per teisingą tikėjimą ir teisingus veiksmus bei per Dievo malonę. Dievas gali panaudoti jūsų dvasinį augimą ir naują elgesį, kad pakoreguotų genetinius rezultatus ir priverstų jus ir jūsų palikuonis tapti įvairaus štamo dalimi. Tikėjimai turi realų poveikį.

Nenusiminkite, kad kiti baltieji to nesupranta. Tiesiog suprask, kad tu esi kitoks nei jie - tu esi kitas baltos atmainos variantas - ir kad tu ne vienas . Mūsų yra daug, daug daugiau panašios natūros  kaip jūs, ir mes tapsime atskira tauta nuo tų kitų baltųjų, kurie pasidavė tamsioms jėgoms, norinčioms sukelti visišką mūsų genocidą.

Prisiminkite, paklauskite visko: ar tai naudinga baltiems žmonėms?

Jei visi tai padarysime, rezultatas bus geras.