Kaip gruzinai Vašingtono patikėtinį su trenksmu išspyrė lauk...

Autorius: Milda Bartašiūnaitė Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/kaip... 2021-02-25 20:03:00, skaitė 1118, komentavo 8

Kaip gruzinai Vašingtono patikėtinį su trenksmu išspyrė lauk...

Priešistorė trumpai:

Vienas uolus jankių pimpačkiukas Žygimantas Pavilionis nuvyko į Gruziją, kad pagrūmotų piršteliu valdančiajai partijai už tai, kad ši susidorojo su kito uolaus jankių pimpačkiuko Saakašvilio partija.

Pavilionis buvo įpratęs, kad tokiose valstybėse kaip Ukraina ar Gruzija, visas duris galėdavo kojos spyriais atidarinėti, nes jis – neakivaizdinis Vašingtono DEEP STATE’o pasiuntinys. Pavilionio žodis būdavo priimamas už gryną pinigą – ką jis išklodavo, buvo tiesioginiai Šeimininko reikalavimai.

Bet… „kažkas“ pasikeitė. Jankių patikėtinis buvo praspirtas su trenksmu ir diplomatiniu skandalu.

Tik mano FB puslapio skaitytojai jau turi pakankamai žinių, kad suvoktų tikrąją šio reikalo esmę.

Jau rašiau, kad laimėjus Bidonui, GLOBALINIS PREDIKTORIUS yra priverstas padėti Rusijai ir kitoms šalims apsivalyti nuo liberastų. Jie yra ir bus smarkiai diskredituojami, daužomi ir grūdami į kalėjimus. Tiems, kas juos daužys, yra ir bus uždegta žalia šviesa, yra ir bus suteikti resursai bei stogas. Visi DEEP STATE’o ciucikai, kurie drįs mekenti prieš, bus negailestingai išjuokti.

Rodos, Lietuvoje jau seniai išmarinta bet kokia opozicija, visos žiniasklaidos priemonės pučia tik šeimininko dūdą, bet pažiūrėkit – Seimo liberastams prieš nosį buvo tėkšta virš 335 000 parašų. Sakysit, niekas dėl to nepasikeitė ir profesionalus gėjus net nesiruošia niekur trauktis…

Leiskite nudžiuginti – jūs klystat! Dar ir kaip pasikeitė! Mes įgavome politinę, moralinę ir autoritetinę pergalę prieš liberastus. Tie parašai tapo akstinu parlamentarams, kurie anksčiau tik prisitaikėliškai linksėdavo „profesionalams“ kelti galvas ir legitimiai priešintis genderinei ir LGB ideologijai. 335 000 parašų tapo jų stogu. Jie juk moka skaičiuoti. 335 000 balsų yra daugiau nei gavo bet kuri partija, patekusi į Seimą.

P.S. kaip didžiausio politinio bukumo pavyzdį galiu įvardinti šią sceną: „Seimo pirmininkė apkaltino Karbauskį parašų rinkimu“.

Viena durna, kad aukso vertės kamuolį perdavė priešininkų komandai, o kitas dar durnesnis – vietoj to, kad sumaniai sužaistų, nuspyrė jį į užribį.Ir ačiū Dievui! Karbauskis tikrai nėra TAS žmogus, kuriam tinka „antisisteminio“ etiketė. Jis neturi nei kiaušų, nei smikalkos, nei stuburo.

Milda Bartašiūnaitė