Jeigu galvojat, kad ES valdžių paralyžius įvyko atsitiktinai, paskaitykite „protokolus“…

Autorius: Petras Gulbinskas Šaltinis: http://sauksmas.lt/jeigu-galvo... 2015-09-11 10:43:55, skaitė 2795, komentavo 0

Jeigu galvojat, kad ES valdžių paralyžius įvyko atsitiktinai, paskaitykite „protokolus“…

Replika

Jeigu galvojat, kad ES valdžių paralyžius įvyko atsitiktinai, paskaitykite „protokolus“, ten viskas nuodugniai aprašyta.

Prabėgo daugiau nei šimtas metų nuo garsiųjų „Siono išminčių protokolų“ atsiradimo dienos. Beveik visi juos matė, mažiau kas skaitė, o liberalai, kaip visada, juos „trynė į miltus“, kaip dar vieną  "sąmokslo teoriją".

Tik šiandien, kai paaiškėjo, kad ES vyriausybė, ES valstybių vyriausybės, faktiškai yra, bet realiai, kai iškilo pabėgėlių problema, jų – nėra, taip ir traukia pasiimti į rankas tuos senus tekstus ir pasvarstyti: kaip taip nutiko, kad per šimtą metų, juose išdėstyti sionistų planai yra įgyvendinti visu šimtu procentų, kad praeis visai nedaug lako ir ES tautos sutiks su bet kokia valdžia, kad ir paties antikristo, kad tik kokia nors valdžia būtų, nes šiuo metu Europoje nebėra jokios valdžios.

Šitų besimaivančių merkelinių, olandinių, junkerinių „beždžionių“, sėdinčių ant aukščiausių ES valdžios medžio šakų, jokiu gyvu valdžia negali pavadinti. – gali, o valdžia – ne, nes valdžia turi ne tik spręsti problemas, bet jas išspręsti.

Kokias ekonominių imigrantų kvotas šitos „beždžionės“ verčia paskirstyti? Milijardą afrikiečių? Kelis šimtus milijonų arabų, jų rankomis išvarytų iš jų rankomis sugriautų Artimųjų Rytų?

Šie „pabėgėliai“ slepiasi ne nuo karo, jie slepiasi nuo skurdo. Jei norėtų pasislėpti nuo karo, jie pasislėptų Serbijoje, Makedonijoje, Vengrijoje, labai turtingoje Danijoje, bet ne… jie veržiasi ten, kur geriausios pašalpos, kur aukščiausias pragyvenimo lygis – į Vokietiją, Angliją, Švediją, blogiausiu atveju į „juodąją“ Prancūziją.

Kodėl šitos „beždžionės“ kankina šiuos „pabėgėlius“? Kad iš jų išmelžti pinigus už kelionę, kurią dažnai patys ir apmoka? (Sakysite, kad tai „mafija“ organizuoja, nekontroliuojama? Tik nereikia pasakų, visuotinės kontrolės laikais mafija yra tik vienoje vietoje – bankuose, o visi kiti – tik jų tarnai). Ar ne humaniškiau, nutiesti kelias greitųjų traukinių linijas ir visą Afriką, visus Artimuosius Rytus suvežti į Europą? Taip būtų žymiai greičiau, taip žymiai greičiau ES „beždžionės“ įvykdytų tikslą, dėl kurio jas ir įstatė į valdžią.

Taip žymiai greičiau Europos tautos pačios paprašys įvesti antikristo valdžią. Kažkokia valdžia turi būti, nes besimaivančios Briuselio merkelinės, olandinės, junkerinės „beždžionės“ – jokia valdžia, tai zoologijos sodas tiems, kas „protokolus“ rašo ir įgyvendina linksminti.

Šauksmas