Benjamino Netanjahu pamoka Lietuvos „atlėpausiams“

Autorius: Šauksmas.lt Šaltinis: http://sauksmas.lt/benjamino-n... 2015-09-07 08:06:11, skaitė 4490, komentavo 0

Benjamino Netanjahu pamoka Lietuvos „atlėpausiams“

Bestuburė Lietuvos valdžia pasiruošusi priimti į Lietuvą viso pasaulio bėglius, dykaduonius, teroristus ir maitinti juos savo nuskurdintų piliečių sąskaita. Iš Izraelio Premjero šiems Lietuvos „atlėpausiams“ vertėtų pasimokyti, kaip reikia ginti savo valstybės piliečių interesus.

da3001441536874

Izraelio premjeras Benjaminas Netanjahu rugsėjo 6d. kalbėjo vyriausybės posėdyje. Kabineto vadovo spaudos tarnyba perdavė portalui Isra.com šio pranešimo tekstą. Benjaminas Netanjahu sureagavo į opozicijos lyderio Ichako Hercogo kvietimą priimti Izraelyje pabėgėlius iš Sirijos.

„Izraelis neabejingas žmogiškoms bėglių iš Sirijos ir Afrikos tragedijoms. Mes jau suteikėme pagalbą tūkstančiui sužeistųjų iš zonos karinių veiksmų Sirijoje ir padėjome susitvarkyti jiems gyvenimą. Mes kalbame su Afrikos ir Europos šalių lyderiais, tame tarpe visai nesenai su Italijos premjer-ministru, dėl suteikimo Afrikos šalims pagalbos įvairiose sferose – ekonomikos, žemės ūkio, saugumo sferoje. Bet Izraelis maža, labai maža šalis (8,25 mln. gyventojų 2014 metais. Vert. pastaba), kaip demografiškai, taip ir pagal teritoriją, todėl mes privalome kontroliuoti mūsų sienas, gindamiesi nuo nelegalių darbininkų ir teroristų prasiskverbimo. Mes padarėme tai su mūsų siena Sinajaus pusiasalyje ir užkirtome nelegalių migrantų patekimą iš ten, – pažymėjo Netanjahu.

– Šiandien mes pradedame statybą tvoros rytų pasienyje. Pirmame etape ji bus pastatyta ruože Timnos ir Eilato, užtikrins apsaugą būsimo aeroporto ir nusitęs iki Golano aukštumų, kur susijungs su jau jau pastatyta tenai patikima pasienio užtvara. 

Mes nelauksime ir pastatysime kaip galima greičiau saugumo sieną ir zoną pasienio kliūčių išilgai visų mūsų sienų, kas leis mums jas kontroliuoti. Mes neleisim, kad Izraelį užtvindytų migrantai ir teroristai“.


Druzai studentai grįžta iš Sirijos į Izraelį

Pagal http://www.isra.com/news/188378

Paruošė A.L., Šauksmas