Lapkričio 21 d. VSD planuoja surengti eilinę protesto akciją

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/lapkr... 2020-11-17 20:22:00, skaitė 1018, komentavo 6

Lapkričio 21 d. VSD planuoja surengti eilinę protesto akciją

VSD vadovas Darius Jauniškis. Nuotr. vsd.lt

Lietuvos valdžiai neatsakant piliečiams į daugybę labai konkrečių klausimų susijusių su koronavirusu, kurie žmonėms kyla stebit ne kieno nors kito, o pačios valdžios labai dažnai neadekvačius veiksmus, saugumo struktūros griebėsi gerai žinomos taktikos.

Ši taktika paprasta ir patikrinta laiko – kai nesugebama atsakyti į klausimus ir nėra argumentų, visą reikalą būtina marginalizuoti, kad visi tie, kurie kelia labai konkrečius klausimus ir kol kas visiškai neatsakomus klausimus, atrodytų kaip paprasčiausi idiotai ar tiesiog Kremliaus agentai.

Todėl VSD ėmėsi organizuoti eilinę protesto akciją, kuri planuojama lapkričio 21 d. 12 val.

Pagal numatytą scenarijų, tiek valstybinis transliuotojas ar bent jau nepriklausomi komerciniai kanalai turėtų šios akcijos akimirkas užfiksuoti ir parodyti kelis atėjusius ir rėkaujančius veidus, iš viso neigiančius koronaviruso egzistavimą.

Šia proga sukurtas įspūdingo dizaino informacinis plakatas, platinamas visuomeniniuose tinkluose:

VSD%20visuotinis%20protesto%20mitingas.jpg

VSD akcijos organizatorius „Vaidas Vaidas“, kurio nelabai populiari paskyra facebook pradėjo veikti tik šių metų liepos mėnesį, taip aprašo renginio siekius:

vaidasvaidas.jpg

VSD tikisi, kad po šios akcijos nebus keliami neatsakomi klausimai ir visi žmonės pasikliaus tik valstybinio transliuotojo bei nepriklausomos užsakomosios žiniasklados skelbiama informacija.