Karūnuotas melas, jo autoriai, reali grėsmė (video)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-10-06 11:06:00, skaitė 2504, komentavo 3

Karūnuotas melas, jo autoriai, reali grėsmė (video)

Pretendentė į Seimo narius Astra Astrauskaitė FB rašo: „O Corona tu Verygos „šventoji“! Ir už kokius „nuopelnus“ jis tave taip karūnuoja? Šalin rankas nuo Lietuvos žmonių: jų kasdienių gąsdinimų, nuo LIGONINIŲ, POLIKLINIKŲ neatidarymo 100%!! Šitą nusikaltimų, Lietuvos žmonių MIRČIŲ nuo infarktų, insultų, kitų ligų negydymo bendrininką - BŪTINA TEISTI!!

Aš pritariu Astrauskaitei.

http://hi.lt/lt/mpr-statistine-informacija.html

Laisvo laikraščio redaktoriaus Aurimo Drižiaus nuomone, „A. Verygos paskelbtas karantinas yra klastotė, paremta melu. Vyriausybė klastoja COVID-19 statistiką, kad įvestų karantiną ir uždarytų šalį ir jos žmones“, be to nusikaltėliui Verygai covidinė isterija yra galimybė vogti iš valstybės.

Ne paslaptis, kad COVID-19 yra JAV pagamintas biologinis ginklas, paleistas Kinijos Uhanyje. Pasaulio pinigų šeimininkų, šio viruso sumanytojų tikslas, kad pasaulio valstybės jiems prasiskolintų. Ne be reikalo Pasaulio bankas surašė ekonomikos naikinimo instrukcijas. Pinigų šeimininkai COVID-19 pandemiją ir mūsų kankinimą suplanavo net iki 2019 metų! Daroma viskas, kad kuo gyliau mus įklampinti į skolų liūną!

Pasaulio banko programa. Nuo 2020 balandžio 2 d. ir 2015 metų kovo. Tai smulkus veiksmų planas, kuris apima izoliaciją, testavimą, vakcinavimą, sekimą visų šalių piliečių iki pat priverstinių poveikio priemonių.

INTERNATIONAL BANK FOR RECONSTRUCTION AND DEVELOPMENT AND INTERNATIONAL DEVELOPMENT ASSOCIATION PROJECT APPRAISAL DOCUMENT

ON A COVID-19 STRATEGIC PREPAREDNESS AND RESPONSE PROGRAM AND PROPOSED 25 PROJECTS UNDER PHASE 1 USING THE MULTIPHASE PROGRAMMATIC APPROACH WITH AN OVERALL FINANCING ENVELOPE OF UP TO US$6.00 BILLION EQUIVALENT, OF WHICH UP TO $4 BILLION FOR HEALTH FINANCING (UPTO US$ 1,300 MILLION IDA AND UP TO US$2.7 BILLION UNDER THE IBRD) (63 psl.)

http://documents1.worldbank.org/curated/en/993371585947965984/pdf/World-COVID-19-Strategic-Preparedness-and-Response-Project.pdf

Pasaulio banko dokumente siūloma iki 25 fazės 1 variantų kovos su koronavirusu. Dokumente aprašomas Pasaulio banko vaidmuo įvedant reguliavimo taisykles kovai su koronavirusu. Visos šalys, kurios bendradarbiauja su PB, kurios nuo jo priklausomos, visos jos privalo laikytis šio plano.

5 skyriuje, punktas 48 numatoma stiprinti NVO per valstybes dalyves ir apeinant vyriausybes, tai yra per finansinius vykdytojus. Nurodoma, kad PB jau turi tokią patirtį reguliuojant karinius konfliktus.

Nuorodą pateikiu ir kiekvienas pats gali susipažinti su Pasaulio banko instrukcijomis ir sužinoti, kaip ateinančius keturis metus elgsis Merkel, Makronas, Nausėda, Skvernelis, apsivogęs Veryga ir kitos pinigų šeimininkų marionetės.

Gripo epidemija buvo skelbiama tada, kai susirgimų skaičius 10 tūkst. gyventojų siekia 100 ir daugiau. Dėl COVID-19 veikė Pasaulio banko, o ne medicinos ekspertų instrukcijos.

Kaip nurodoma ligų statistikos lentelėje, per šešis mėnesius PGR (niekam netikę testai) testais koronavirusas nustatytas pas 2260 pacientus, pas 1670 iš jų virusas jau nenustatomas.

Embriologė Aušra Blažėnienė papasakojo apie „pandemiją“ ir Vakarų medicinos virtuvę. Ši gydytoja yra laboratorinės diagnostikos ir reprodukcinės medicinos specialistė, turinti 30 metų darbo patirtį šiose srityse. Ji dar 1997 m. Lietuvoje atliko pirmąją pagalbinio apvaisinimo procedūrą Lietuvoje ir su kolegomis įkūrė pirmąją tokią kliniką. Blažėnienė yra dirbusi JAV, Jungtinėje Karalystėje bei Airijoje.

Žymus Vokietijos imunologas PROF. DR. MED. SUCHARIT BHAKDI, savo pranešime pažymėjo, kad SARS-COV-2-nauja koronaviruso rūšis. Šiai virusų šeimai viso priklauso apie 100 koronavirusų. SARS-COV-2 sukelia COVID-19 susirgimą, kuris turi daug simptomų, bet nei vieno specifinio, kas išskirtų jį nuo kitų koronavirusų. Žemiau pateikiu šio garsaus specialisto pranešimo vertimą į lietuvių kalba, kuriame BHAKDI demaskavo daug melo, globalistų sukurto apie COVID-19 virusą ir vakcinavimą nuo jo (tekstas tęsinyje).