Didžiausias Europos Komisijos rūpestis – baltosios Europos naikinimas (apžvalga)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-10-06 11:35:00, skaitė 1219, komentavo 0

Didžiausias Europos Komisijos rūpestis – baltosios Europos naikinimas (apžvalga)

Kiek 2015 metais į ES įleisti „pabėgėliai“ išprievartavo, papjovė, susprogdino, sutraiškė automobiliais, apiplėšė, sumušė europiečių? To mes niekada nesužinosime, nes tai baltųjų europiečių naikintojai iš Briuselio atidžiai nuo mūsų slepia. Nemažą dalį šių nusikaltimų mano dokumentuoti portale www.lebionka.blogspot.com. Europos Komisijai atėjūnų vis maža, todėl ši niekieno nerenkama institucija pati finansuoja nusikaltėlius, kurie veža imigrantus į Europą.

Rugsėjo pabaigoje buvo pranešta, kad Graikijoje suimti 33 Vokietijos NVO darbuotojai, kurie užsiėmė nelegalių migrantų pervežimu iš Turkijos į Lesbo salą.

Vokiečių portalas Pi-news pateikė faktus, įrodančius, kad ES finansuoja šias NVO. Žmonių kontrabandininkai iš EK gavo 6,2 milijonus eurų savo nusikalstamai veiklai. Tai, be abejonės, tik mažytė aisbergo viršūnėlė, kurią pavyko išaiškinti. O kiek iš viso Briuselis sumokėjo nelegalių migrantų pervežimui mes nesužinosime.

1601746567-mazara.jpeg

Keli „pabėgėlių“ nusikaltimai

Italija. Italijos Trapani provincijos Mazara del Vallo miestelio istoriniame centre esantį Jėzaus Širdies moterų vienuolyną užvakar atakavo girtasnelegalas iš Tuniso, kuris į šalį atplaukė kontrabandistų laivu. Šaukdamas Alach Akbar jis išlaužė duris ir viduje siaubė vienuolyną (žiūr. nuotrauką). Vienuolėms pasisekė, jos tuo metu valgė, todėl užsibarikadavo valgykloje. Vietos gyventojai iškvietė policiją. Pusnuogis 25 metų tunisietis nusiaubė kelias vienuolių celes, mėtė daiktus per antro aukšto langą.

Il Giornale rašoma, kad prieš kelias savaites kitas kontrabandistų rugsėjo 3 dieną į Siciliją atvežtas nelegalas Ferrara mieste irgi terorizavo vietos gyventojus šaukdamas Alach Akbar.

Prancūzija. „Pabėgėlis“ iš Bangladeš ar Šrilankos su plaktuku ir peiliu Paryžiaus priemiestyje Sen-Deni, apgyvendintame imigrantų, nužudė penkis savo tautiečius, vieną moterį ir keturis vaikus, ir dar penkis sužeidė. Breitbart rašoma, kad žmogžudystė įvyko „po konflikto šeimoje“.

https://www.youtube.com/watch?v=ynwddxtMm3A

Švedija. (nuo 26:16 min.) Nikita Michalkovas naujame Besogon video pasakoja: Šie žmonės savo rankomis išdavė savo valstybes, savo kultūrą, savo tradiciją, kurie savo baikštumą pridengia žodžiais multikultūralizmas, kurie negali apginti to, ką sukūrė didieji jų protėviai, kada ponia Merkel 2015 metais, kai prasidėjo ši migracijos banga išdidžiai paskelbė „Wir schaffen das“ (Mes tai padarysime). Ir ką? Padarė? Moteris sako: „Mes bijome. Mums kyla grėsmė kiekvieną minutę. Kiekvieną minutę! Jie veržiasi vidun. Jie pasirengę nužudyti vienas kitą. Padarykite ką nors! Jie jau mūsų namuose! Čia ne jie aukos, o mes. Mes norime gyventi kaip anksčiau. Jie iš mūsų atima tokią galimybę! Ne mes kariaujame, o jie! Juos reikia pašalinti iš čia. Tai miestas. Tai ne vieta tokiems žmonėms, kaip jie.

27:20 min. Michalkovas sako: O dabar pažiūrėkite. Baltoji Europa. Pavyzdys ramybės, gerovės, teisingumo, įstatymo. Švedija. Aktorė Elin Kranc, kuri apimta multikultūralizmo šėlo bangos leido sau nusifilmuoti klipe, šlovinančiame multikultūralizmą ir net leidžia sau šiame klipe sudainuoti kelias frazes iš Švedijos himno. O dabar pažiūrėkite, kas nutiko su ta mergaite. O įvyko tai su ja, nes jį grįžo į namus iš naktinio klubo 5 valandą ryto tramvajumi. Ir žmogus, kuris teisingai supranta multikultūralizmo įstatymus ir nutarė su ja pabendrauti. Išprievartavo, nužudė, išniekino siaubingai ir nepatirė sąžinės graužaties. Ir kur visa tai veda, kur? Tai kalba policininko, paklausykite: „Mes nerekomenduojam moterims išeiti vėlai naktį iš namų. Turi paprašyti, kad jas kažkas pavežėtų. Esant galimybei, mieste judėti grupėmis.“ Ar jums tai neprimena proklamacijas, kurias ant namų klijuodavo okupuotose šalyse Antrojo pasaulinio karo metais. Kaip elgtis, kur eiti. Kas galima, ko ne. Dėl saugumo.

O štai ir labai civilizuotas požiūris į tai. Ir, sakyčiau, draugiškas. Štai, pavyzdžiui, sekretorius Švedijos arabų partijos Krar Al- Chamede siūlo visiems švedams, nesutinkantiems su multikultūralizmo vertybėmis, visam laikui išvykti iš šalies. „Jums nėra ką čia veikti, jūsų Švedija, kurią jūs norėtumėte sugrąžinti, dingo visam laikui“, parašė partijos šalininkas Facebook.

Savo ketinimų rimtumą partijos sekretorius Krar-Al-Chamede pasirengęs pagrįsti lėšų rinkimu paramai tiems, kas nori išvykti, bet neturi reikiamos sumos. Tuo tikslu Al-Chamede kreipiasi į savo šalininkus, su prašymu finansiškai padėti visiems norintiems išvykti iš šalies.

Jūs pagalvokite. Jums siūlo išvykti iš jūsų šalies. Siūlo labai civilizuotai. Draugiškai. Pinigų jums surinkti? Išvykite, nes jūs nieko negalite. Jūs negalite apsiginti. Jūs nemokate apsiginti. Galite rašyti beprasmes rezoliucijas. Ir viskas. Jūs bejėgiai. Ir tai lies visas valstybes ir tautas, kurios nesaugo, netausoja savo kultūros, tradicijų, savo istorijos, savo atminties. Kas gali būti svarbiausia. Išnaikinimas šitos atminties kaip tik ir nukreipta visa tai, ką mums ruošia Vakarų civilizacija.

Apie arabų partijos ketinimus iškeldinti iš Švedijos švedus esu rašęs ir aš rugsėjo 3 d. straipsnyje „Švedijoje sukurta Arabų partijakviečia švedus nešdintis iš Švedijos“. Facebook samdomi cenzoriai 15min.lt „įvertino“ šį straipsnį. Linkiu sorošiniams šuleriams iš 15min.lt dabar įvertinti Nikitos Michalkovo medžiagą. Jis pateikia tuos pačius faktus iš Švedijos.

Europos Komisija apkaltino ES institutus, kad jie yra per daug balti

Breitbart informuoja, kad EK pranešime dėl personalo įvairovės ES institutuose kaltina juos, kad jie baltųjų žmonių Europoje ne juodi!

Pranešime sakoma, kad, nors etninės mažumos ES sudaro mažiausiai 10 procentų gyventojų, jų skaičius ES institutuose žymiai mažesnis. EK nori įvesti kvotas juodiesiems.

Man nekyla abejonių, kad pasaulio pinigų šeimininkai ES nori pertvarkyti JAV pavyzdžiu. Į ką visa tai išvirs mes galime pamatyti video, išgirsti iš lietuvių, gyvenančių anapus Atlanto.

JAV Oregono valstijoje gyvenantis rašytojas Valdas Anelauskas man prieš dvi dienas parašė:

Nežinau, ar matėt šituos vaizdelius iš Amerikos, kaip dabar čia mūsų Portlandas atrodo, bet juk, kaip sakoma, geriau vieną kartą pamatyti, nei šimtą kartų išgirsti. Na, tai štai, galit ir pažiūrėti, kuo virsta šita šalis... Tai ir yra Amerika tokia, kokia ji yra dabar iš tikrųjų, būtent AMERICA AS IT IS (aš kadaise savo knygą apie Ameriką šitaip ir pavadinau https://www.amazon.com/dp/0932863299 ), šiandien, čia ir dabar... Aš tad vis nuolat ir kartoju, kad sveikoje visuomenėje ir valstybėje tie, kas daro tokius išties piktinančius dalykus, būtų gi iškart sunaikinami, tiesiog nusikaltimo vietoje, bet Amerika šiandien, deja, nėra tokia visuomenė ir nėra tokia valstybė... Todėl čia jau ir supuvo beveik viskas... Taigi tad Portlandas dabar tampa būsimosios Amerikos tarsi simboliu...

https://www.youtube.com/embed/Q8oxgn4xrso

Atrodo kaip lyg būtume persikėlę į kažkokį fantastinį filmą... Bet net nežinau su kokiu filmu tą palyginti. Viskas čia jau visiškai griūva ir, bijau, artėja chaosas,  anarchija. Tai, kas dabar vyksta Portlande, taip, tai yra būtent ir visos Amerikos ateitis. Ypač jei Baidenas ateis į valdžią, o paskui nudvės, ir jo vietą užims ta mulatė komunistė Kamala. Mes vis dar tikimės, kad taip nebus, kad Trampas liks prezidentauti dar ketverius metus, bet, vis tiek, o kas po to?..

Su gaisrais dabar, tiesa, pasidarė jau kiek geriau. Nors jie dar visiškai neužgesę, bet pastaruoju metu buvo gana daug lietaus, todėl bent jau oro kokybė gerokai pasitaisė. Teroristai iš „Antifos“ taip pat, kaip matot, sugrįžo prie savo įprastų užsiėmimų, jie toliau griauna Portlandą, todėl aš tikiuosi, kad gal bent miškų daugiau nebedegins. Po rudeninių lietų miške bus jau ir ne taip sausa, tad ir užkurti ugnį bus ne taip lengva... VALDAS

Aš nenoriu, kad Lietuva virstų Portlendu, nenorių BLM ir ANTIFA banditų, nenorių Vilniaus gatvėmis besišlaistančių dykaduonių afrikiečių. Aš už Liexit!