O ką? Bus nebloga Lietuvos prezidentė

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-09-15 00:31:00, skaitė 1687, komentavo 9

O ką? Bus nebloga Lietuvos prezidentė

Na o ką? Lietuva paskyrė Baltarusijos vadovu dom-choziaiką ir blogerio bobą. Kas o rusai ką - ryži gal? Jie irgi ne iš kelmo spirti.

Lietuva paskelbė, kad Tichanovskaja yra teisėtai išrinktas Baltarusijos Respublikos prezidentas. O Lukašenka neteisėtai pasinaudojo valdžia. Tai yra, kažkokia virėja laimėjo rinkimus. Tiesa, Baltarusijoje apie tai nieko nežino. Na bet kas jų klaus. Kur Baltarusija, o kur Lietuva. Kita vertus, Lietuva bent prisilietus prie Europos, o Baltarusija ir šalia Europos nestovėjo. Todėl dabar Lietuva skirs jai savo prezidentus.

Na, o rusų žurnalistai nepasimetė. O imam, sako, ir paskiriam prezidentą Lietuvai. Rusija va kokia yra tokia įtakinga šalis pasaulyje. Pačiai Amerikai skiria prezidentus. O juo labiau Europos šalims. Tuo labiau mažytei ubagytei Lietuvai. Na, paieškojo kandidato į šias pareigas. Ir  o-pa! Jie gi turi Kristiną Orbakaitę, Lietuvos cirko artisto dukrą. Ir simpatiška, ir ne kvaila lyg. Man atrodo, kad ji daug protingesnė už dom-choziaiką Tichanovskają. Tuo labiau kas ten tokio valdyti tą Lietuvą? Imti jevrosojūzinius pinigus ir juos išleisti. Didelė čia mat problema. Esu tikras, kad Kristinai tas pavyks.

nIRpYdCSNeG9zVA0ho_9GexWy17strRBxXA6P1i43K7Vhpwsv8Gki-5FRmsIog6wOBenyTcXIYtXQ5H7Wx0kSQxgzBQ46b51vEC5tjOwUsnAAiUkRWDNeb7x5-Qe6eR3R6g-3Zgh

Tik reikia visą šitą kažkaip įstatymiškai prasukti. Paskelbti prezidento rinkimus Lietuvoje, va kad ir bent jau Kryme. Ir tegul balsuoja kas nori. Galima balsuoti ir internete. Manau, kad laimės Orbakaitė. Jai net nereikia važiuoti į Lietuvą vadovauti šaliai. Tichanovskaja neketina atvykti į Baltarusiją, kad būti prezidento poste. Pakanka, kad Lietuva ją paskyrė, o lenkai ją palaikė.

Taigi ir rusai taip pat tą padarys. Jie paskiria o Baltarusija palaikys. Ir viskas bus kaip reikia.

O dar Batka galėtu paskirti ir Lietuvos seimą - kiek bus sutaupyta pinigų ir energijos! Ir Rusija matyt palaikytų.