Baltarusiškas Guaido kreipėsi į Rusijos liaudį

Autorius: Mindė Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-09-09 13:19:00, skaitė 1425, komentavo 5

Baltarusiškas Guaido kreipėsi į Rusijos liaudį

Tichanoskaja kreipėsi į Rusijos liaudį:

“Mes, baltarusiai, esame labai dėkingi rusams, kurie jau palaiko liaudies pasipriešinimą “neteisėtai valdžią turinčiam diktatoriui”. Mes nepamiršime nė vieno solidarumo gesto ar akcijos. Ačiū jums už tai!!

Rusijos nepriklausomi žurnalistai ir tinklaraštininkai, jums norėčiau atskirai padėkoti už dėmesį tam, kas vyksta mūsų šalyje, už norą kalbėtis su paprastais baltarusiais ir perduoti jų nuomonę.

Tai išties padeda sumažinti Rusijos ir Baltarusijos propagandos poveikį, neleidžia supriešinti mūsų mūsų tautų vienos prieš kitą.

Neleiskime propagandai apnuodyti santykių tarp draugiškų tautų, o neapgalvotiems politikų sprendimams pakenkti tiek Baltarusijos tiek ir Rusijos interesams. Palaikykite Baltarusijos liaudį “.

Tichanovskaja kreipiasi į Rusijos liaudį:

Kažkaip apsišiko jos kuratoriai su šita zmagorų aine. Matyt jau visai reikaliukai chrenovi jei reikia kreiptis į Rusijos liaudį.

Iš pradžių šita “liaudies atstovė” pozuoja nuotraukoms, apsikabinusi su didžiausiais Rusijos priešais, o dabar šitą pasakėlę stena. Matyt manosi esanti pati protingiausia, o visi kiti yra durni, nieko neatsimena ir nepasimoko.

Dabar, atseit, net ir jūs - rusai, esat geri, o karsime jus vėliau. Ji, mat, nieko prieš rusų liaudi neturi, tik jos šeimininkai iš gosdepo yra rusų priešai, o savo šeštiorkei matyt to nesako. Šiaip tai šis kreipimasis yra ne į Rusijos liaudį, o į Navalno pakalikus ir podpindosnikus, į USA penktąją koloną Rusijoje. 

Prieš tai kažkaip kitaip šnekėjo:

Savo asmeniniu pavyzdžiu šita damočka parodo kaip reikia kovoti už liaudies interesus. 

Niekas nepamiršo ką šita boba šnekėjo kiek Kryme kraujo pralieta:

Visas šitas šou su yra kaip tik tas atvejis politikoje - be jokios ironijos ir noro ką įžeisti - kada iš gandono pučia dirižablį.