Jie buriasi į būrius, kuria grupes, "kovoja" su "tautos priešais", skundžia, keikia, žemina, meluoja, provokuoja. Jie tokie

Autorius: Saulius Veržikauskas Šaltinis: https://www.facebook.com/sauli... 2020-09-04 21:48:00, skaitė 1453, komentavo 6

Jie buriasi į būrius, kuria grupes,

Lietuvos politikos Ereliai ir Liūtai

Savo valdančiuosius kritikuoti griežtai draudžiama!

Apie Rusiją ir Baltarusiją kalbėti privalote tik blogai!

Amerikoje ir Berlyne, tuo pačiu Lietuvoje demonstrantus talžyti GALIMA, nes, vis tik, jie stoja prieš pačias išmintingiausias, demokratiškiausias valdžias, tačiau, šiukštu, jei kažkas panašaus vyksta Baltarusijoje, apie tai turite kuo garsiau trimituoti, piktintis ir smerkti! Baltarusijoje muštis DRAUDŽIAMA! To nesupras visas pažangusis pasaulis!

Sakyčiau, kad Vakarai lygesni už lygesnius, tačiau taip nėra. Aš gyvenu Vakarų pasaulyje ir šio gyvenimo į jokį kitą tikrai nekeisčiau. Tik, baisu, kad į Vakarus atkeliavo visi buvę komunistai - aktyvistai. Ir nebūtinai seniai, jaunimo jų tarpe taip pat nemažai, ANŲ laikų jie nepamena, tačiau ideologiją perėmė.

Jie - perėjūnai. Gerai pamenu, kai Lietuvai išsikovojus nepriklausomybę, didelė dalis nomenklatūrininkų ir aktyvistų, netikėtai, tiesiog per dieną, iš ateistų pavirto į giliai tikinčiuosius. Jie suprato, kad tik šitaip sugebės prisitaikyti, ir jau sekančią dieną puolė "kovoti" už laisvą Lietuvą. Kovoja jie ir dabar, tik metodai jų specifiniai, labiau iš KGB perimti, o ir anų laikų ideologija paremti.

Jie niekaip negali priprasti, kad žmonės gali turėti savo nuomones. Taip pat jiems labai skaudu, kai nesutinkama su "oficialia linija". Visus tokius "nukrypėlius" jie išvadina vatnikais, tautos priešais, Rusijos agentais. Tai, ką jie dar neseniai, prieš kelis dešimtmečius, atsiklaupę bučiavo, dabar apsivertė ir jie bučiuoja toliau, tik priešingoj pusėj stovinčius.

Jiems būtina kažkam lįsti į užpakalį, be svetimos šiknos smarvės jie egzistuoti negali. Tokia jų egzistavimo terpė.

Savo vidumi laisvo žmogaus žodis juos žeidžia skaudžiau už karštą smalą, todėl jie padarys viską, kad tikrąją, ne pseudo laisvę, užgniaužti.

Jie buriasi į būrius, kuria grupes, "kovoja" su "tautos priešais", skundžia, keikia, žemina, meluoja, provokuoja.

Tačiau jie tik taip sugeba išlikti ir, patikėkite, jei kažkokiu pasakišku būdu rytoj mus užkariautų Šiaurės Korėja, jau po dienos tie patys individai su malonumu nertų į naują, azijietišką, užpakalį.

Jie tokie.