Delfis ragina pabandyti "tai" su negrais

Autorius: Vincas Šaltinis: http://www.delfi.lt/pilietis/v... 2015-08-18 19:40:23, skaitė 4643, komentavo 0

Delfis ragina pabandyti

Netyčia įpuoliau ten kur neturėčiau ir delfiukas paskelbė toki straispsniūkštį: Apie aistringą romaną su užsieniečiu moteris negali pamiršti net sutuoktinio glėbyje.

Tarkim istorija nesugalvota, tarkim gali ir taip nutikti - lietuvaitė Airijos apturėjo romaną su negiuku. Labai šaunu ir nuostabu. Tik va šitame straipsniūkštyje vyrauja tokia nelabai graži arba - labai negraži mintis. Ji skamba maždaug taip: "visi lietuviai vyrai nevalos ir smirdi, na dar riaugėja knarkia ir t.t. t.t...; na o jei nori tikro VYRO rinkis negrą - jis padarys tave laiminga".

Tai ne šiaip straipsnis ale apie gyvenimą - tai tendencingos nuomonės ir stereotipo formavimas arba dar tiksliau - pati banaliausia propaganda. Taip kad, mielos Lietuvos moterys, tokių straipsnių ateityje bus daugiau, po to va žiū - ir noras "tai padaryti" atsiras.... Tik poto jau kažką pakeisti bus vėlu, nes jei kokia gražuolė nuo baltojo pagimdys negriuką (tiksliau, mulatuką) jai dėl to bus tik blogiau, galės viena jį ir auginti. Taigi - ačiū tau, delfi, ką mes be tavęs darytume (tikriausiai neturėtume kur išsišūdinti). Tikrai nuoširdžiai dėkavoju.

 Nuoširdžiai TAVO Vincas.