Covid-19 Europos Sąjungos šeimoje: brolis švedas buvo protingas, o likę 26 broliai - verygos

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-07-29 11:24:00, skaitė 1834, komentavo 18

Covid-19 Europos Sąjungos šeimoje: brolis švedas buvo protingas, o likę 26 broliai - verygos

Jeigu Veryga būtų ne gydytojas, o santechnikas, pavyzdžiui, jo veiklą Sveikatos apsaugos ministro kėdėje dar būtų galima suprasti ir net pateisinti. Mes gi turėjome gynybos ministrę gydytoją. Tačiau spaudoje rašoma, kad Veryga turi gydytojo diplomą, kuo aš iki šiol abejoju, nes netikiu, kad gydytojų tarpe gali atsirasti tokių idiotų. Šiuo žodžiu demokratiniuose Atėnuose žmonės vadindavo visuomenės interesų nepaisančius piliečius. O ar 5 savaites atostogaujantis krizės metu ministras, kuriam pavesta šią krizę likviduoti, neignoruoja visuomenės interesų? (Apie pono Verygos akibrokštus plačiau rašoma Respublikoje.)

ES tokių verygų ne vienas, o net 26. Dauguma, matyt, neturi gydytojų diplomų, ir nieko neišmano nei epidemiologijoje, nei virusologijoje, todėl neįsiklauso į specialistų rekomendacijas, o vykdo, labai tikėtina, užkulisės nurodymus ir instrukcijas.

27 ES valstybių šeimoje, kaip pasakose apie „protingus“ brolius, atsirado ir vienas „kvailas“ brolis – Švedija. Šiandien jau niekas nepaneigs, kad „kvailelis“ tebuvo, o siaube (!), vienintelis protingas toje ES šeimoje.

Kad taip yra iš tiesų, parodo mirtingumo Švedijoje nuo Covid-19 diagrama.

Tuo metu, kai Lietuvos valdžios somnambulai ruošiasi mums vėl uždėti sveikatai žalingus antsnukius, o Covid-19 toliau šienauja JAV gyventojus, Švedijoje per savaitę buvo viso labo 2 mirtys per dieną.

Švedija buvo aršiai puolama, kad neįvedė griežto karantino, kaip kitos ES šalys. Ši šalis rekomendavo laikytis saugios distancijos ir nesirinkti daugiau 50 žmonių grupėmis, izoliuotis pagyvenusiems žmonėms. Švedai buvo skatinami dirbti, sportuoti, gyventi įprastinį gyvenimą.

Švedija rėmėsi ekspertų epidemiologų ir virusologų rekomendacijomis. Taktika buvo apsaugoti pačius pažeidžiamiausius: senus ir ligotus, o visai visuomenei įgyti „bandos imunitetą“.

Švedijos medicinos efektyvumą įrodantys faktai:

  • Švedija: be Lockdown 

    Gyventojų 10,2 milijonai žmonių

    Mirčių nuo koronaviruso - 5 667 žmonių

  • Niujorko valstija su Lockdown

    Gyventojų 8,3 milijonai žmonių

    Mirčių nuo koronaviruso - 32 133 žmonių

  • Niudžersio valstija su Lockdown

    Gyventojų 9,2 milijonai žmonių

    Mirčių nuo koronaviruso - 15 684

Dėl Covid-19 Švedijos ekonomika susitraukė šiais metais tik 1,5% BVP. Business Insider duomenimis, Švedijos ekonomika „mažiausiai nukentėjo Europoje“ ir „vienintelė stambi ekonomika, kuri augo pirmą metų ketvirtį.

Švedų infekcionistas Johan Giesecke įspėjo šalių lyderius, kur buvo įvesti apribojimai, kad susirgimų skaičius ir mirtingumas padidės, kada šie apribojimai bus panaikinti. Šių perspėjimų šalių lyderiai neišgirdo, nes buvo „nepakankamai protingi“, mano Mike Whitney. Jo nuomone, rudenį mirčių skaičius ims didėti, bus stiprinami karantino ribojimai, didės ekonomikos nuosmukis.

Mirtingumo nuo Covid-19 sumažėjimas parodė, kad Švedijos gyventojai įgijo imunitetą, kad Švedijos strategija veikia.

Kodėl tai veikia? Homo sapiens rūšis išgyveno tūkstančius metų dėka sudėtingos ir prisitaikančios imuninės sistemos, kuri gamina antikūnus ir kilerines T-ląsteles, kurios kovoja su virusais ir bakterijomis. Imunitetas susiformuoja vakcinų pagalba ir be jų. Tuomet ligų sukėlėjai neberanda naujų šeimininkų.

Idiotiškas karantinas neužkirto naujų mirčių nuo Covid-19, o tik jas atidėjo vėlesniam laikui. Švediją pasirinko moksliškai pagrįstą strategiją ir laimėjo. Ji greitai grįžta į normalų gyvenimą, tuo metu 26 ES sesės su jų verygomis žengia į naują „karantiną“.

Pasaulio spauda tyli dėl Covid-19 situacijos socialistinėje Kuboje. Žinote, kodėl? Todėl, kad tai socialistinė šalis ir turi išvystytą, visiems gyventojams prieinamą, sveikatos priežiūros sistemą, ko nebeturi dauguma ES valstybių, JAV.

P.S. Noriu paklausti Lietuvos šaulių organizacijos vadovų: Ar Jūs dar neišvarėte lauk Aurelijaus Verygos, kuris pakirto Lietuvos valstybės saugumo pamatus savo antivalstybine veikla?

P.P.S. Pasaulio gydytojų bendruomenė, su retomis išimtimis, užsitraukė nenuplaunamą gėdą dėl šios globalistų organizuotos "pandemijos".

Nuorodos: