Vokietijoje pradedamas tyrimas dėl „Koronaviruso pandemijos“ ir neadekvataus karantino

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: https://www.ekspertai.eu/vokie... 2020-07-29 11:01:00, skaitė 2889, komentavo 1

Vokietijoje pradedamas tyrimas dėl „Koronaviruso pandemijos“ ir neadekvataus karantino

Beprecedentė žmonijos istorijoje pasaulinė epopėja pavadinimu „Koronaviruso pandemija“, sulaukia įvairių vertinimų.

Žinoma, Lietuvoje tie, kurie tiesiog kelia klausimus dėl visiškai alogiškų Lietuvos teritoriją administruojančių veikėjų veiksmų, trumpai tariant vadinami marginalais ir visais kitais giminingais žodžiais.

Tačiau bėda – marginalai ar ne marginalai, visi yra piliečiai ir turi teisę sulaukti konkrečių atsakymų. Deja, tų atsakymų nėra ir bukumo romansai iš visų valstybinių bei užsakomosios žiniasklaidos kanalų giedami nuo ryto iki vakaro.

Subjektyvia ekspertai.eu nuomone, čia diskutuoti galima ir reikia daug, „Koronaviruso pandemija“ tai milžiniškas, vienu metu visame pasaulyje įgyvendinamas pinigų šeimininkų projektas. Kokie tikslai šio projekto, dabar nekalbėsime.

Tik atkreipsime dėmesį, kas labiausiai yra skriaudžiamas visoje šioje pakankamai šizofreniškoje situacijoje – pirmiausia tai vaikai.

Ir tai tikrai yra žiauru. Iš esmės tai yra nusikaltimas prieš vaikus. Be abejo, ne tik tik vaikus.

Ką įspūdingo atskleidė ši „Koronaviruso pandemija“? Atskleidė, kiek daug vasalinių vyriausybių yra visame pasaulyje, kurios pavaldžios pinigų šeimininkams.

Žinoma, iki smegenų šaknų provincialioje Lietuvoje tikėtis proveržio, kurios viešoji erdvė yra visiškai užvaldyta propagandistų, tiesiog melagių aš šiaip užzombintų manipuliatorių, kad kažką pavyks išsiaiškinti, neverta tikėtis.

Tačiau yra gerų ženklų – pasaulyje ši mega afera taip lengvai neturėtų praslinkti nuolankiai su viskuo susitaikius.

Vokietijoje, sudaryta neparlamentinė komisija, kuri sieks ištirti visa tai, kas susiję su ta „Koronaviruso pandemija“ ir absoliučiai neadekvačiomis karantino priemonėmis.

Malonaus žiūrėjimo.

Dažniausiai Lietuvoje nepageidaujama ar, neretai, tiesiog draudžiama publicistika ir dokumentika – kiekvieną dieną rodoma „PressJazz TV“ kanale.

Keli susiję:

Kai Lietuvos teritoriją administruoja vasalai apsistatę psichopatais