Pasaulis kariauja prieš JAV

Autorius: Paulius Radvanskis Šaltinis: http://radvanskis.lt/mintys/20... 2015-08-14 12:08:52, skaitė 3230, komentavo 1

Pasaulis kariauja prieš JAV

Susimąsčiau. Paklausiau savęs: kiek laiko jau domiuosi apie musų planetą bei žmonių reikalus joje? Jau turbūt apie 5 metus. Tačiau kuo daugiau domiuosi apie aplink mane vykstančius procesus, tuo labiau suprantu, jog vis mažiau žinau apie juos. Po daugelio metų tekstų skaitymo, informacijos sisteminimo, analizių ir minčių, atėjo laikas sutikti su praplautų smegenų teorijomis, TV avių mintimis.

Pagaliau supratau kas mūsų žemėje yra didžiausias blogis. Pagaliau pradedu sutikti su lietuviais, kurie JAV vadina taikos bei laisvės simboliu. Taip, tai yra tiesa. Visi kas manot kitaip, esat valstybės išdavikai, teroristai, vatnikai bei koloradai.

Viskas labai paprasta. Juk jeigu ne tie Indonezijos, Ekvadoro, Sirijos, Panamos, Irako, Irano, Afganistano, Libijos, Vietnamo ir kitų valstybių žmonės, kurie savo namus pastatė ant žemės, kurioje apstu aukso, naftos, deimantų, platinos ir kitų brangiu iškasenų, pasaulyje vyrautų taika. Tačiau tos kvailos, akmens amžiaus gentys, aborigenai ir dykumų žmonės nenori taikiai atiduoti planetos turto, tiems kas gali tai pasiimti, tiems, kam Dievas tai ir davė.

Tai kurie nori karo? Ar tie ,kurie tiesiog nori pasiimti Dievo paskirtas dovanas, ar tie, kurie ant tų dovanų pastatė savo lūšnas, kaimelius bei miestus?

Kas nori karo? Ar JAV, kuri nori iškirsti Amazonės miškus, jog visam pasauliui galėtų parūpintų stogą virš galvos ar tos Amazonės gentys, kurios gyveno tuose miškuose ir nieku gyvu nenori dalintis tuo mišku su likusiu pasauliu. Tai atsimerkit, žmonės. Jeigu tie aborigenai tiesiog leistų iškirsti tuos miškus, niekas nesiųstų ten kareivių bei tankų. Tai reiškia nebūtų ir karo. Jeigu Irako žmonės leistų pumpuoti naftą Amerikai, tai jiems nereiktų ten siųsti savo tankų bei kareivių, nereiktų apmokyti musulmonus, kad šie žudytų savus. Reiškia – nebūtų karo!…

Ne JAV kariauja prieš pasaulį, pasaulis kariauja prieš JAV.