Italijos sunaikinimo kronika. Ryt negrai iš BLM sudaužys valstybę-muziejų Italiją! (liepa, 2d.)

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-07-17 12:23:00, skaitė 1026, komentavo 0

Italijos sunaikinimo kronika. Ryt negrai iš BLM sudaužys valstybę-muziejų Italiją! (liepa, 2d.)

Žiaurus išprievartavimas. Milano Monte Stella parke liepos 15 dieną 17.50 negras, ginkluotas peiliu, užpuolė ir išprievartavo 45 metų moterį, išėjusią vedžioti šuns. Simboliška, kad visa tai vyko prie „Martino Liuterio Kingo“ vardo mokyklos. Užpuolikas buvo apie 1,8 metrų ūgio, iš „Centrinės Afrikos“. Auka po žvėriško išprievartavimo pateko į ligoninę.

Italų admirolas prašo apsaugoti Italiją nuo vokiečių NVO „Sea-Watch“. Italų admirolas Nicola De Felice kreipėsi į Vokietijos pasiuntinį Italijoje su prašymu nutraukti veiklą Vokietijos NVO „Sea-Watch“, kuri vykdo nelegalų kontrabandą į Italiją. Savo laiške admirolas vokiečių laivą „Sea-Watch 3“, plaukiojantį po Vokietijos vėliava, pavadino „vergų laivu“ ir apkaltino padarius eilę jūrų taisyklių ir „tarptautinių teisių“ pažeidimų.

Admirolas De Felice rašo: „Aš prašau jūsų imtis būtinų priemonių, kad nutraukti veiklą „Sea-Watch 3“ surištą su išlaipinimu nelegalių imigrantų Italijoje“. „Šie veiksmai nedaro garbės nacijai ir vėliavai, pastato pačią krikščionišką evangelikų bažnyčią į padėtį nesąmoningo bendradarbiavimo su prekeiviais žmonėmis“. „Gerbiamas pasiuntiny, - sakoma laiške, - prašau Jūsų imtis būtinų priemonių, kad sustabdyti Sea Watch 3 veiklą, surišta su nelegalų išlaipinimu Italijoje“.

Admirolas primena, kad laivas plaukioja su Vokietijos vėliava, todėl migrantus turi išlaipinti Vokietijoje, sutinkamai su Dublino susitarimu ir remiantis Lisabonos solidarumo principu.

Sicilijos Argidžento provinciją užplūdo imigrantai. Nelegalai atvyksta po kelis šimtus per dieną. Tai sukelia daug problemų priėmimo centrams. Tarp Sea Wach 3 atvežtų 211 nelegalų 28 buvo apsikrėtę COVID-19.

Referendumas Lampedūzos saloje. Liepos pabaigoje Lampedūzos salos gyventojai surengė referendumą ir pasisakė, kad salos uostai būtų uždaryti imigrantams.

Italą nužudė, nes jis „baltas“ ir „laimingas.“ Marokietis Saidas Mechaout (23 metų), gavęs Italijos pilietybę, Turine nužudė italą Stefano Leo (27 metų) todėl, kad jis „baltas“ ir „laimingas“. Žmogžudystė įvyko vasario 23 dieną Po upės pakrantėje. Nusikaltėliui liepos pradžioje skirta 30 metų kalėjimo bausmė.
 

P.S. Izraelio žvalgybos generolas Jakovas Kedmi Iton.TV dėl Black Lives Metter (BLM) JAV keliamo chaoso  pasakė (16:25): „Ne juodi vergai sukūrė JAV. Tai sukūrė baltieji gyventojai. Pašalinkite baltuosius ir JAV jūs paversite į Zimbabvę. Tik dvi šalys yra sukurtos juodaodžių: Haitis ir Liberija.“

https://youtu.be/5YWfNsJTRqI

Nuorodos: