M.G.Maksimalietis: Gydykite ne psichologines problemas, o priklausomybes nuo narkotinių medžiagų

Autorius: M.G. Maksimalietis Šaltinis: https://minfo.lt/sveikatinguma... 2020-07-05 11:36:00, skaitė 751, komentavo 0

M.G.Maksimalietis: Gydykite ne psichologines problemas, o priklausomybes nuo narkotinių medžiagų

Visa tai, ką rasite šiame straipsnyje, parašiau remdamasis savo daugiamete darbo praktika. Tai yra mano, kaip priklausomybių išformuotojo, diplomuoto psichoterapeuto, hipnoterapeuto, NLP specialisto nuomonė bei profesiniai pastebėjimai. Jei šis tekstas bus paskelbtas netiesa (fake news) arba iš dalies netiesa bei, jei bus apribota jo sklaida, imsiuosi teisinių priemonių įrodyti, kad buvo pažeistos mano teisės į laisvą žodį.

Žmonės, kurių fiziologinis organų funkcionavimas nėra nukrypęs nuo normos, bet skundžiasi psichologinėmis problemomis, turėtų būti gydomi nuo narkomanijos psichoaktyvioms medžiagoms... Kitu atveju turėtų būti atrandami ir tikslingai šalinami fiziologiniai pokyčiai, o ne iškarto išrašinėjami medicininiai narkotikai deaktyvuojantys sutrikimų simtomatikos jutimą ir taip visam gyvenimui paverčiantys žmogų narkomanu-farmabiznio pastoviu klientu. Kol žmogus vartoja medicininį narkotiką, tol nejunta blogumų, bet dėl fiziologinės priklausomybės vystymosi smegenims vis reikia didesnių dozių, abstinenciniai marazmai ūmėja, organų kontrolė per nervinę sistemą trinka, formuojasi ligos, žmogus žudosi arba miršta ankstyvame amžiuje dėl sugedimo, o ne nuo natūralaus susidėvėjimo-pasenimo. Bet kas dėl to suka galvą - juk tai tik verslas! Žalingų žmonijai bei planetai leftistinių lobistų verslas. Tų žmonių rankose yra valstybių valdymo organai bei švietimas, todėl jie apie tai, ką rašau, niekada nepraneša per jokį pagrindinį info šaltinį ir taip bando toliau formuotis vis naujus klientus, kurie per nežinojimą griausis savo gyvenimus, vadins pasaulį pragaru bei toliau save naikindami iki ankstyvos mirties išlaikys leftistinius lobistus turtingiausiais bei galingiausiais. 

Pakanka mėnesio visada totalios blaivybės, sveiko maisto bei sporto ir tokiame organizme neurozių nebelieka. Maksimaliai po metų visada totaliai blaivus žmogus galvoja: ,,Kur seniau buvau, kad to nepabandžiau anksčiau - Maksimalistas visam gyvenimui...

Tūkstančiams žmonių motyvacinės konsultacijos pagalba kartu su psichoįtaigos/psichokodavimo metodu esu padėjęs išbandyti blaivybę nors vienerius metus. Nei vienas, išbandęs tokį prigimtinį gyvenimo būdą nepasakė man, kad jo gerovės lygis nei kiek nepakilo į geresnį... Todėl remdamasis daugiamete savo darbo praktika vaduojant žmones nuo žalingų priklausomybių, šiandien galiu drąsiai teigti, kad TOTALI BLAIVYBĖ garantuoja neišvengiamą sėkmę.

Totali blaivybė, tai kuomet nė kiek nevartojama jokių legalių psichoaktyvių medžiagų (alkoholio, nikotino), nelegalių psichaktvių medžiagų (heroino, kokaino, amfetamino, nerūkoma žolė ir kt.) bei niekada nevartojama jokios medicininės psichoaktyvios medžiagos ( antidepresantų, migdomųjų, nuskausminamųjų, "stimuliuojančių smegenų veiklą", jei tai sintetika,  bei daugumos "vaistų nuo aukšto spaudimo"( Beje, kas vartojate vaistus nuo spaudimo, kategoriškai nerekomenduoju bandyti nutraukti jų vartojimo be protingo gydytojo pagalbos, kuris atradęs kylančio spaudimo priežastis ir jas prevenciniu būdu pašalines, praneštų, kad dabar jau galima nustoti slopinti smegenų veiklą)).