Aurimas Guoga: Geras pornas

Autorius: Aurimas Guoga Šaltinis: https://minfo.lt/aktualijos/st... 2020-06-29 14:59:00, skaitė 1119, komentavo 3

Aurimas Guoga: Geras pornas

Mane buvo užblokavę už postą apie lietuvišką BLM. Pasirodo, tai rasizmas, prieštarauja Bendruomenės taisyklėms. 24 valandas negalėjau rašyti ar komentuoti. Per ši laiką man susikaupė šiokių tokių minčių.

Kryptis, kuria FB reguliuoja visuomenės dialogą, veda prie to, kad leftistai okupuoja miestų rajonus, kelia riaušes, šaudosi ir griauna paminklus. Mes negalime kaip nors griežčiau apie tai atsiliepti, nes tai pažeis „Bendruomenės taisykles“. Taigi kol esame FB, mes sėdime puode, kur mus pamažu išvirinėja.
 

Apskritai visas tas visuomeninis dialogas man pradeda priminti porno filmą. Mėgstate gerą porną, tokį truputį iškrypusį? Tai štai, Lietuva ar Vakarų civilizacija yra atsidūrusi ant menčių, kur ją iš skirtingų pusių apsupę drūti vyrai, kurie tenkina gulinčią moterį prieš jos valią. Iš pradžių glamonėja, kaskart į vis intymesnes vietas, po to kaišioja penius ir ragina „nagi, pirmyn, tau patiks“. Moteris pamažu netenka jėgų ir tada prievartautojai daro ką nori - varo per visus galus. Ji tik kūkčioja, tačiau juk ne paslaptis, kad iškrypusio sekso mėgėjams tokios vaitonės tik stiprina erekciją. 

Taip matau, ką su mumis daro leftistai. Jiems galioja vienos taisyklės, mums visai kitos. Čia vyksta rungtynės, kur teisėjas žaidžia vienos iš komandų pusėje. Leftistai mėgaujasi mūsų bejėgiškumu, kiekvienas pažeminimas ar išprievartavimas jiems suteikia pasitikėjimo ir, žinoma, paskatina patratinti civilizaciją dar iškreiptesniu būdu.

Anksčiau tokie dalykai nebūtų praėję, nes juos paprasčiausiai užmuštų, o visi tik plotų. Tačiau ne tie laikai. Ar galime atsiginti be smurto?

Galime. Laikas suprasti, kad dialogas su tomis kiaulėmis neįmanomas. Kiaulių vieta tvarte, o jeigu kiaulės laikomos namuose, tai ir namai pavirs tvartu. Arba draugas Šarikovas, arba civilizacija.

Mums reikia užsidaryti ir baigti su jais diskusijas. Jeigu lįs ką tai aiškinti, ramiai išvadinkime juos kiaulėmis ir ginkime šalin. Svarbu nerodyti įkaitintų emocijų, nes juos tai užveda. Kai liksime jiems abejingi, nesidalinsime bendra erdve, jie negalės jos užteršti.

Dėl šios priežasties mums reikia palikti Facebook. Buvimo čia baigtis man tapo aiški – patys pavirsime kiaulėmis. Mus protarpiais vis tratins, mėgausis mūsų vaitojimais ir prašymais būti žmonėmis. Dėl to artimiausiu metu pereisiu į Minds com. Kai susikursiu profilį, pranešiu kaip mane rasti.

Manau kad vienintelis būdas išsaugoti civilizaciją – atsiriboti nuo jėgų, kurios ją griauna. Štai mes atsiribojome nuo Rusijos po Krymo agresijos – gyvenimas šalyje tapo daug ramesnis ir stabilesnis. Dabar mums reikia atsiriboti nuo vidaus barbarų. Tik tokiu būdu jie čia nesugiaus visko iš eilės.

Ilgainiui, manau, vienintelis būdas išlikti – tai perieti į kokybiškesnį dvasingumą, kuris įpareigoja kurti gėrį ir netoleruoti blogio. Be šito vidinio įsipareigojimo neturėsime gerų žmonių, neturėsime kas drąsiai stotų prieš civilizacijos priešus, todėl amžinai liksime pažeidžiami.

Dar paminėsiu vieną priežastį, kuri privertė leftistus sukilti prieš civilizaciją. Net trečdalis amerikiečių neturi santaupų. Tokie paprastai iki ausų įklimpę į skolas. Kaip jaustumėtės, ką darytumėte, jeigu gyvenate varganai, o skolų kupra visad tik auga?

Dešinieji kalba labai jau neskaniai – turi susiimti, daryti ką tai doro, dirbti ir užsidirbti. O jeigu civilizacijoje nėra priesako sukurti iš savęs ką tai doro? – Tuomet belieka kaltinti sistemą, kur vieni be saiko turtėja, o kiti murkdosi skurde. Štai ir priežatis kodėl daliai vakariečių tokie patrauklūs pasiūlymai išbuožinti turtinguosius, sugriauti paveldą, įvesti lygybę. Taip jie mažų mažiausiai atsikratytų skolų.

Neseniai pasirodė BLM reikalavimas – baltieji turi mokėti juodiesiems kontribucijas už vergovę ir rasinę diskriminaciją, neva besitęsiančią iki mūsų dienų. Štai ir motyvas toms riaušėms, štai kodėl jas lydi padegimai ir plėšimai. Kuo ne "Džokeris"?

Dar kartą priminsiu, kad mes negalime išlikti žmonėmis, jeigu pasiliksime erdvėse, kurias kontroliuoja leftistai. Taip prieisime jų mums numatytos baigties. Antra, su jais nėra ko diskutuoti, nes jie kaip kiaulės žmogaus pavidalu neturi sąžinės, teisingumo jausmo, niekuomet dėl nieko nesijaus suklydę, kur tik galės pertemps paklodę į savo pusę. Apsimetinėdami kad tai dialogo verta visuomenės dalis užtikrintai liksime basi ir be kelnių.