Puiki laida apie mega aferą pavadinimu KORONAVIRUSAS

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/puiki-... 2020-06-28 13:58:00, skaitė 1379, komentavo 3

Puiki laida apie mega aferą pavadinimu KORONAVIRUSAS

Koronavirusas aiškiai parodė, iki kokio šizofrenijos lygio gali būti nusiritę Lietuvos teritorijos administratoriai. Jų veiksmuose logikos ieškoti neverta. Žinoma, visame šiame psichodelikos šou pasiraitojus rankoves itin svarbų vaidmenį taip vadinama valatkodelfinė šalies žiniasklaida.

Na, bet ekspertai.eu skaitytojai ir taip patys viską žino apie tautinius išsigimėlius, psichopatus, kurie net Pergalės dieną buvo susiorganizavę švęsti prieš pirmąją koronaviruso bangą... Kitaip tariant psichiatrinio dispancerio palata yra tapusi visa Lietuva. Žinoma, finansiniams valstybinio lygio LT aferistams tai auksinis laikas.

O jūsų dėmesiui nepriklausomos internetinės televizijos DIENA TV puiki laida apie visą šią pasaulinę psichozę, pateikiama labai daug įdomios informacijos, susijusios su šia mega afera. Rašytojas Dmitrijus Peretolčinas pasakoja apie tai, kaip įvairialypiai gali atsiliepti šiuo metu vykdomos karantino priemonės ir paveikti mūsų ateitį.

Kas nesupranta rusiškai, padėkite tokiems, verskite jiems į lietuvių kalbą, cituokite, pasakokite.

Dažniausiai Lietuvoje nepageidaujama ar, neretai, tiesiog draudžiama publicistika ir dokumentika – kiekvieną dieną rodoma „PressJazz TV“ kanale.