Skandalingasis Šiaulių meras buvo priverstas paplononti savo piniginę – gyventojai reikalauja bausti griežčiau

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/skanda... 2020-06-28 13:06:00, skaitė 839, komentavo 4

Skandalingasis Šiaulių meras buvo priverstas paplononti savo piniginę – gyventojai reikalauja bausti griežčiau

Skandalais garsėjantis Šiaulių meras daugiausia dėmesio mėgsta skirti savo pramogoms. Nuotr. facebook.com

Nepriklausoma šalies žiniasklaida pranešė apie dar vieną šokiruojantį faktą, kuomet Vyriausybės nurodymams buvo nepaklūsta karantino metu, siaučiant koronaviruso pandemijai.

Paaiškėjo, kad iš skandalų neišbrendantis, prieštaringai vertinamas Šiaulių meras Artūras Visockas ir vėl įkliuvo – už burną ir nosį dengiančios kaukės nedėvėjimą jis nubaustas 250 eurų bauda.

Pats politikas teisinasi, esą jis buvo nufotografuotas Šiaulių miesto savivaldybės buvusioje statybvietėje ir apskųstas anonimo, kuris, pasak A. Visocko, yra „įžymus advokatas, vienai partijai besidarbuojantis“.

Apie visa tai skelbiama valstybinio transliuotojo publikacijoje „Už kaukės nedėvėjimą 250 eurų bauda nubaustas Šiaulių meras: buvau apskųstas“.

Skandalingasis meras tvirtino, kad dėvėti kaukės tąkart nematė reikalo. Visuomeniniuose tinkluose vyras paskelbė, kad baudą esą jau sumokėjo.

„Čia buvo iš tos operos, kai miške vienas, bet turi dėvėt kaukę, vienas prie jūros, bet turi dėvėt kaukę, vienas kabinete, bet turi dėvėt kaukę“, - savo demagoginius išsisukinėjimus naujienų agentūrai BNS žarstė Šiaulių skandalistas.

Miesto ir rajono gyventojai į tokį skandalingo mero akibrokštą reagavo griežtai.

„Ar žmogus nedėvintis kaukės iš viso turi teise buti ir vadintis meru? Abejočiau“, - teigia Šiaulių gyventoja Danutė Žalimienė.

Jonas Kovalevskis, Šiaulių rajono gyventojas, buvo dar griežtesnis.

„Už tokį įžulų įstatymo nesilaikymą, o po bausmės atgailavimo nebuvimą, politikams turėtų būti apkalta“, - įsitikinęs rajono gyventojas.

Kategoriškos nuomonės apie A. Visocko paklydimus laikosi ir Šiaulių pensininkė Irina Svabada.

„Jei meras kvailys, tai jo reikalas. Tačiau žaidimas su ugnimi žalojant savo ir aplinkinių sveikatą pandemijos metu, šiurkštus įstatymų neislaikymas, turi būti baudžiamas ne tik administracine tvarka“, - įsitikinusi pensininkė.

I. Svabadai pritaria ir studentas Dainius Repka.

„Kas tam merui 250 eurų? Juokas. Jis paskutines kelnes mauna miestelėnams, kurdamas gerbūvį sau ir savo giminėms. Viešieji darbai, tai būtų geriausia bausmė tokiems pažeidėjams. Kad žmonės galėtų tokį užbadyti gėdos pirštais gatvėje“, - teigia D. Repka.