KAUKIŲ BALIUS... TĘSIASI!

Autorius: Lidžita Kolosauskaitė Šaltinis: https://www.facebook.com/lidzi... 2020-06-17 17:13:00, skaitė 1289, komentavo 12

KAUKIŲ BALIUS... TĘSIASI!

Nors formaliai nuo šiandien kaukių balius oficialiai baigiamas, bet neformaliai daugelis įmonių ir toliau dusins savo darbuotojus, nes gi... Ministras rekomenduoja.

"Kadangi virusas Lietuvoje plinta ir yra nustatomas ne tik židiniuose, o vienas kitas atvejis yra ir visuomenėje, kur yra sudėtinga atsekti tuos užsikrėtimo kelius, tai vis tik ten, kur renkasi daugiau žmonių, bus rekomenduojama ir toliau dėvėti nosį ir burną dengiančias priemones“, – sakė A.Veryga.

Pažiūrėkime, kaip virusas "plinta". Viso net... 259 sergantieji.

Tačiau ministras rekomenduoja, o uolūs klapčiukai vykdo. Vaistinių, prekybos centrų, teismų darbuotojai toliau bus dusinami - tik jau ne "rekomenduojančio" ministro, o per daug uoliai "rekomendacijas" vykdančių vadovų, kurie taip persigandę slogos, kad tyčiosis iš savo pavaldinių iki paskutinio akordo.

Sveikas prote, kada tu grįši į Lietuvą?

"Tvanas gal net būtų ne bėda o galimybė - pvz "Besimptomis Tvanas", kai vandens pagal faktą nėra, arba yra tik balutė, žiniasklaida rėkia ir testai rodo, kad jo daug ir kad tvinsta labai greitai, o balutėj prigeria į jas veidu įdribę, ir dėl to reikia su visiems plaukimo ratais vaikščioti ir valstybės mąstu pripirkti valčių be konkurso."

Perskaitai tokį komentarą ir galvoji, kad gal ir būtų juokinga, jei ne suvokimas, kaip tai realu...