Paviešintas 30 metų veikęs pedofilų klanas – KENTLER PROJECT

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/pavies... 2020-06-17 15:44:00, skaitė 1658, komentavo 4

Paviešintas 30 metų veikęs pedofilų klanas – KENTLER PROJECT

Helmutas Kentleris tvirtino, kad pedofilai – labiausiai vaikus mylintys įtėviai

Vokietijos teisėsauga paviešino dokumentus apie 30 metų Vakarų Berlyne veikusį pedofilų klaną – KENTLER PROJECT.

Jį įkūrė psichologijos profesorius Helmutas Kentleris (1928–2008). Projekto esmė – leisti pedofilams įsivaikinti benamius vaikus. Šis „eksperimentas“ pradėtas aštuntajame dešimtmetyje. H. Kentleris tvirtino, kad pedofilai – labiausiai vaikus mylintys įtėviai, taip pat psichologas teigė, kad seksualinis pedofilų ryšys su vaikais jiems nekenkia.

Kaip paaiškėjo, visus tris dešimtmečius pedofilų klanas buvo pridenginėjamas Hildesheimo universiteto ir Berlyno valdžios (Senato ir vaikų priežiūros tarnybų). Pedofilai įtėviai gaudavo nuolatines išmokas.

Prieš kelerius metus dvi pedofilų aukos prabilo. Klanas buvo pradėtas tirti, paaiškėjo, kad jis apraizgė daugybę Vokietijos švietimo institucijų, tarp jų – valstybinį jaunimo gerovės biurą ir Berlyno Senatą, kuriame pedofilija buvo „priimta, palaikoma, ginama“.

H. Kentleris reguliariai kontaktavo su vaikais ir jų pedofilais įtėviais. Jis niekada nebuvo patrauktas atsakomybėn. Kai pedofilų aukos pradėjo kalbėti, Vokietijos įstatymai to daryti jau nebegalėjo, o pedofilų aukos negavo iš valstybės jokių kompensacijų.

Tyrėjai nustatė, kad keli pedofilai įtėviai buvo aukšto rango mokslininkai iš Makso Planko instituto, Berlyno Laisvojo universiteto ir žymiosios Odenvaldo mokyklose Hesėje, Vakarų Vokietijoje, kuri tapo didelio skandalo, susijusio su pedofilija, centru. Nuo 2014 m. ši mokykla uždaryta.

Šaltinis: dw.com