Profesorius Stanislovas Tomas reikalauja, kad masonas R. Šimašius netrukdytų įvykdyti teismo sprendimo atlyginti žalą

Autorius: Stanislovas Tomas Šaltinis: http://ldiena.lt... 2020-06-15 07:13:00, skaitė 1468, komentavo 19

Profesorius Stanislovas Tomas reikalauja, kad masonas R. Šimašius netrukdytų įvykdyti teismo sprendimo atlyginti žalą

Masonas Remigijus Šimašius (dešinėje) neatiduoda profesoriui Stanislovui Tomui (su kūvalda) pastorojo sudaužytos, nelegaliai nacių nusikaltimų garbintojų pakabintos atminimo lentos Lietuvos didvyrio-nacių kolaborantui Jonui Noreikai

Sorbonos profesorius, advokatas, politinis disidentas, aktyvus visuomenininkas, kovotojas prieš nacizmo nusikaltimų garbinimą, politinės partijos "Kovotojų už Lietuvą sąjunga" pirmininkas Stanislovas Tomas persiuntė savo kreipimasį į Vilniaus merą masoną Remigijų Šimašių ir liberastų valdomą Vilniaus miesto savivaldybę. Jame Stanislovas Tomas ant pirštų paaiškino buvusiam Teisingumo ministrui masonui Remigijui Šimašiui, kaip reikia vykdyti, kad ir labai abejotiną, bet visgi įsiteisėjusį teismo sprendimą.

Ar masonas Remigijus Šimašius sugebės laikytis įstatymų - labai abejotina, kadangi, masonui aukščiau už bet kokios valstybės įstatymus yra jo aukštesnės pakopos "ložės meistro" paliepimai ir nurodymai. Kokiai ložei priklauso Remigijus Šimašius, ir kas yra jo tiesioginis "meistras", nuo vilniečių, dalyvaujančių Vilniaus mero rinkimuose slepiama.
---

Sveiki,
Praeitą savaitę pasirodė žinutė, kad advokatui Stanislovui Tomui skirtas 90 parų areštas dėl 2242 € žalos už nacio J. Noreikos lentos nuėmimą neatlyginimo.

Noriu patikslinti, kad niekada nesakiau, kad atsisakau atlyginti žalą. Dar 2019-10-11 kreipiausi į Vilniaus merą Remigijų Šimašių ir parašiau, kad atlyginsiu žalą, jeigu meras įsipareigos man ją atiduoti. 2242 € – nėra bauda. Tai yra žalos atlyginimas. Jeigu aš kuvalda sudaužysiu Jūsų mašiną, aš turėsiu Jums sumokėti mašinos kainą, bet galėsiu pasiimti sudaužytą mašiną (pvz., detalėms perparduoti). Tas pats yra ir su J. Noreikos lenta. Kai tik ji man bus perduota, aš pasiskolinsiu ir sumokėsiu pinigus.

Priešingu atveju gauti iš manęs pinigus bus neįmanoma, kadangi Izraelio antstoliai nevykdys Lietuvos teismų sprendimų.

90 parų areštą aš apskundžiau, nes teisėja I. Štuopienė kaip visada padarė daug klaidų, bet to arešto visai nebijau. Interpolas pripažins tai politiniu persekiojimu – labai laukiu kada Lietuva į jį kreipsis. Europos arešto orderio neįmanoma išrašyti, jeigu bausmė mažesnė už 3 metus laisvės atėmimo. Be to mane apsaugo ir Austrijos politinio prieglobsčio prašytojo statusas.

Taigi man absoliučiai niekas negresia. Vienintelė galimybė gauti iš manęs pinigus – tai perduoti man lentą. Vilniaus apygardos teismas pripažino, kad jos nebeįmanoma naudoti pagal paskirtį. Todėl sunku suprasti kodėl Vilniaus meras Remigijus Šimašius iki šiol man jos neperdavė.

Pagarbiai
Advokatas prof. dr. Stanislovas TOMAS