"PLANDEMIJOS" PROJEKTAS ŽLUNGA: Iš PSO išeinanti Brazilija nebeskelbs mirčių nuo koronaviruso statistikos, nes ji neatitinkanti realybės

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/is-pso... 2020-06-08 20:52:00, skaitė 1857, komentavo 16

Brazilijos prezidentas Žairas Bolsonaru (Jair Bolsonaro).

Iš Pasaulio sveikatos organizacijos (PSO), kaip ir JAV, besitraukianti Brazilija paskelbė daugiau nebeskelbsianti mirčių nuo koronaviruso statistikos.

Teigiama, kad tokio žingsnio imtis šalies sveikatos apsaugos ministerijai liepė prezidentas Žairas Bolsonaru (Jair Bolsonaro).

Tokius jo veiksmus oponentai pavadino autoritarizmu. Ž. Bolsonaru savo veiksmus paaiškino tviteryje: pasak jo, tai nėra joks koronavirusas, o tik gripas, ir PSO skelbiama statistika neatitinkanti realybės.

Šaltinis: thecitizen.co.tz

 Nežinantiems, kas tai per šalis Brazilija, primenu: Brazilijos Federacinė Respublika yra didžiausia pagal plotą ir gyventojų skaičių Pietų Amerikos valstybė. 200 milijonų gyventojų turinti valstybė yra 5 ekonomika pasaulyje ir vertinama kaip viena LABIAUSIAI augančių ekonomiškai galių.

Kartu su dar dviem šalim-gigantėm - Kinijos Liaudies Respublika ir Indijos Respublika, Brazilija įeina į ekonominio "BRICS" bloko sudėtį. Šiam blokui taip pat priklauso Rusijos Federacija ir Pietų Afrikos Respublika. "BRICS" buvo sukurta kaip atsvara vakarietiškoms globalioms struktūroms ir sėkmingai padėjo "necivilizuotiems nevakarietiškiems režimams" ginti savo ekonominius interesus globalioje rinkoje.

Galima įtarti, kad Brazilijos sprendimas palikti globalistinę taip vadinamą "Pasaulio Sveikatos Organizaciją" yra tiesiogiai susijęs su Brazilijoje įvykdytu "Rūmų perversmu" , pristabdžiusiu "BRICKS" galios augimą, bei nuolatiniais JAV-ų globalistų-antitrampininkų bandymais įtraukti Braziliją į karą prieš Venesuelos Bolivaro Respubliką, kurios JAV-os, savo rankomis jau nebegali įveikti.

Nieko nepadarysi - energijos tvermės dėsnis galioja ir politikoje: kuo didesnis išorinis spaudimas, tuo stipresnis vidinis pasipriešinimas.