Kodėl po skandalingo Antifa teroristų maršo tyli LRT? Kodėl neatsiprašo už melą?

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-08 00:37:00, skaitė 1732, komentavo 2

Kodėl po skandalingo Antifa teroristų maršo tyli LRT? Kodėl neatsiprašo už melą?

Žvilgteliu vis į LRT portalą. Gal, sakau, turi sorošininkės M.Garbačiauskaitės-Budrienės kontora bent kruopelę padorumo? Jau dvi dienos praėjo nuo Antifa teroristų eitynių prie JAV ambasados. Juk pažeidė visas įmanomas Sveikatos apsaugos ministerijos COVID-19 karantino taisykles, nešė valstybę ir policiją įžeidžiančius šūkius, sužalojo žmogų, užpuolė žurnalistą... Juk banditai, valdomi per megafonus kažkokių juodų teroristinių padugnių, iš užsienio atvykusių (žiūr.nuorodas žemiau).

Teisybę sakė JAV prezidentas Donaldas Trampas, ketinantis Antifa organizaciją pripažinti teroristine. Juk teroristai, kuo gryniausi, ir šūkiai jų teroristiniai, niekinantys policiją, valstybę! Gal atsiprašys skaitytojų už šlykštų melą etatinė LRT fake news gamintoja Jurga Bakaitė?

Ką gi rašė LRT potale Bakaitė Antifa teroristams žygiuojant Vilniaus gatvėmis? Priminsiu jos žodžius iš straipsnio „LRT FAKTAI. Kas kurstė konfliktus eisenoje prieš rasizmą?“

https://www.lrt.lt/naujienos/lietuvoje/2/1185440/lrt-faktai-kas-kurste-konfliktus-eisenoje-pries-rasizma

Bakaitės reziumė tokia (buvo išryškinta raudoname fone)

„Dezinformacija. Eitynės Vilniuje, priešingai nei teigia M. Gabrilavičius, nebuvo organizuojamos „Antifos“. Protesto organizatorė teigia, kad akciją surengė dėl asmeninių patirčių ir įsitikinimų bei skatins, kad ji būtų taiki, nors kol kas sulaukė daug neigiamų komentarų bei tikisi provokacijų.“

Viskas smulkiai aprašyta, nufilmuota, tai gal laikas žurnalistei-melagei ir jos vadovei-sorošininkei atsiprašyti už skleidžiamą melą, pažadėti, kad už mokesčių mokėtojų pinigus LRT skleis Lietuvos valstybei naudingą informaciją, o ne reklamuos Antifa teroristus, grubiai pažeidžiančius Lietuvos įstatymus?

Daug klausimų po šios Antifa bakchanalijos: Kas užsienio banditams išdavė leidimą karantino metu rengti eitynes? Kokios administracinės bausmės bus skirtos Vilniaus savivaldybės darbuotojams, pažeidusiems karantino taisykles? Kaip reaguos Mokslo ir švietimo ministerija, kad nepilnamečiai įveliami į purvinus politinius teroristinės organizacijos Antifa žaidimus, kai jie pažeidžia karantino reikalavimus? Kokia šių vaikų tėvų atsakomybė? Kaip bus nubaustas Antifa banditas, kuris sužalojo žmogų? Mergina, užpuolusi žurnalistą? Kaip bus nubausti įžeidžiančius šūkius nešę ir visuomenę įžeidę asmenys? Kaip reaguos Valstybės saugumo komitetas, Lietuvos generalinis prokuroras?

Jokio pagrindo šiai eisenai ir protestams prieš rasizmą JAV nebuvo! Nes jokio rasizmo ten nėra. Juo labiau Lietuvoje, neturėjusioje jokių kolonijų ir jokių priešiškų santykių su Afrika. Tai gryniausia JAV demokratų ir globalistų - finansinių burbulų kūrėjų organizuota provokacija prieš prezidentą Donaldą Trampą, atstovaujantį JAV pramoninį kapitalą.

Policijos rasizmas JAV - melas

JAV MIP nuolatos tvirtina, kad policija rasistinė, tačiau tai yra JAV demokratų ir jų kontroliuojamų MIP melas. Jared Taylor portale UNZ.com pateikia statistiką, įrodančią tai. 

https://www.unz.com/article/the-manufactured-crisis-of-police-racism/

https://youtu.be/RPAeYpl3Vhc

Žemiau pateikiami faktai iš šio filmo

JAV policija per metus turi 370 kontaktų su piliečiais ir įvykdo 12-13 milijonų suėmimų. 2019 metais nuo policijos rankų žuvo 9 negrai (N), 2015 metais jų žuvo 38, o 2017-ais 21. 2019 metais nuo policijos rankų žuvo 19 baltųjų (B). Tai yra žuvo vienas iš areštuotų 292.000 N ir vienas iš 283.000 B.

O kaip su ginkluotais žmonėmis, kuriuos užmuša policija?

Nuo 2015 metų, kuomet buvo rinkta tokia statistika, policija užmušdavo 1.000 žmonių per metus. Ketvirtadalis iš jų – N. Tai maždaug dvigubai daugiau negu jų dalis tarp gyventojų, kur jie sudaro 13%. Tai policininkų rasizmo įrodymas? Ne. Tai aiškinama tuo, kad N elgiasi agresyviau už B, kas nesuteikia policijai pasirinkimo.

Pagal 2018 metų statistiką N sudarė 37% visų smurtinių suėmimų, 54% suėmimų už plėšimą ir 53% suėmimų už žmogžudystes. Nepaisant didelio nusikalstamumo N žuvo tik 25%.

Kiekvienais metais JAV nužudoma 120-150 policininkų. Apie 35 policijos karininkus kiekvienais metų nužudo N.

Pakartosiu, juodi sudaro 13% ir 25% nužudytų policijos. Tačiau jei policija juos žudytų proporcingai jų pavojingam, prievartiniam, nusikalstamam elgesiui, jų žūtų daug daugiau.

Apklausos rodo, kad apie pusės plėšikų yra N

N sudaro 57% aukų, 62% įtariamųjų ir 58% suimtųjų už žmogžudystes. Skaičiai lotynoamerikiečiams irgi aukšti.

N 17 kartų dažniau tampa aukomis, 31 kartus dažniau už B tampa įtariamaisiais ir 26 kartus dažniau suimami. Lotynoamerikiečių rodikliai irgi aukšti: 7 kartus didesni šansai tapti aukomis, ir 11 kartų daugiau šansų tapti įtariamaisiais ir 12 kartų daugiau šansų būti suimtais, negu B.

Štai plėšikavimo skaičiai

N 22 kartus dažniau už baltuosius tampa įtariamaisiais ir 17 kartų dažniau suimami.

Susišaudymai: N 42 kartus turi didesnius šansus tapti aukomis, 46 kartus didesnius šansus tapti įtariamaisiais ir 39 didesnius šansus būti areštuotais. Šie nusikaltimai išimtinai įvykdomi N ir lotynoamerikiečių. Šie skaičiai pasiekiami, bet JAV MIP slepiami.

Kodėl po skandalingo Antifa teroristų maršo tyli LRT? Kodėl neatsiprašo už melą?

Kodėl LRT nepapasakojo apie žuvusio bandito-recidyvisto George Floyd biografiją? Gal tuomet iškvailintam ir Antifa teroristų suklaidintam jaunimui praeitų noras klauptis prieš šio plėšiko portretą?

---