Amerikonai Lietuvoje piketavo prieš Ameriką (muštynių video)

Autorius: BūkimeVieningi.lt Šaltinis: https://bukimevieningi.lt/amer... 2020-06-06 00:27:00, skaitė 1589, komentavo 21

Amerikonai Lietuvoje piketavo prieš Ameriką (muštynių video)

Vilniuje penktadienio pavakarę buvo organizuojamas visame pasaulyje žinomo sukčiaus Džordžo Sorošo gerbėjų, Antifa judėjimo ir prieš rasizmą agresyviai nusiteikusių marginalų ir negrų mitingas prieš Ameriką

Už žodžio laisvę ir prieš rasizmą šūkaujanti banda užpuolė šalia kelio stovinčius ir kitokią nuomonę reiškusius lietuvius:

Prie ko čia Lietuva? Reikėjo eiti prie ambasados ir trypčioti po langais, kam žygiuoti Vilniaus gatvėmis ir dejuoti apie Amerikos problemas?

Į gatves išėjo menko išsilavinimo marginalai, klykaudami šūkius anglų kalba ir reikalaujantys kažkokių teisių. Kai minia patraukė prie Katedros ir pirštais baksnodami į ją ėmė šūkauti, pagalvojau, kad šitas nepasitenkinimas reiškiamas Vatikanui dėl kunigų pedofilų ar kitų bažnyčios problemų, bet pasirodo, kad ne.

Valdas Vaigauskas nuotrauka.

Pakalbinti protestuotojai negalėjo pasakyti, kodėl jie susirinko Katedros aikštėje: viena mergina teigia, kad ji tiesiog ėjo iš paskos.

Iš vienos pusės smagu, kai vyksta protestai prieš Ameriką. Tik neaišku, kodėl yra šūkaujama prie Rotušės ir Vilniaus gatvėse. Toks jausmas kad tą bandą kažkas valdo ir vedžioja kaip avis. Svarbu dalyvauti, pašūkauti ir parodyti šeimininkui, kad ne veltui juos finansuoja.

Prezidentas Valdas Adamkus visiems labai trumpai ir aiškiai įvardina problemas, kurių Lietuva neturi. Šios problemos egzistavo ir egzistuoja Amerikoje, bet ne Lietuvoje. Lietuvoje atvykusių negrų niekas neužgaulioja ir neskriaudžia. Lietuva myli negrus – net ir vėliavą pasidarė panašią į afrikietiškas.

Liethuania Africa flags

Taip, kad ne tuo adresu, mielieji, renkatės, ir ne toje vietoje reiškiate savo pretenzijas dėl amerikoniškų problemų. Lietuva čia ne prie ko!

Viena iš agresyvių mitinguotojų, Lietuvos Vytį išvadino skarmalu:

Kai kurie agresyviai nusiteikę marginalai reiškiantiems kitokią nuomonę viešai, policijos nebaudžiami, demonstravo nešvankius gestus.

Taip vadinami "taikūs protestuotojai" užpuolė ir sužalojo vieną iš oponentų, dėl jo nomonės, kad Lietuviams reikia rūpintis lietuviais Lietuvoje, o ne kažkokiais recidyvistais, kažkur Amerikoje. Nuo įsiaudrinusių juodųjų švancų mylotojos vos išsisuko liaudies žiniasklaidos atstovas Vitalijus Balkus:

Straipsnis parašytas DELFI, LRT, LRytas, LNK, TV3 ir 15min.lt stiliumi)

Su didžiule meile ir pagarba negrams bei kitų rasių ir tautybių žmonėms,

Saulius Svidrys