Jei nenorime rasinių neramumų, tai nevežkime juodaodžių į Lietuvą. Vokiečių pamokos

Autorius: Algimantas Lebionka Šaltinis: https://lebionka.blogspot.com/... 2020-06-04 19:27:00, skaitė 1070, komentavo 7

Jei nenorime rasinių neramumų, tai nevežkime juodaodžių į Lietuvą. Vokiečių pamokos

Lietuvos valdžia turi vergišką norą išsivolioti į bet kokį iš Briuselio numestą purvą. Prieš pusmetį atsirado vos 7 valstybės, tarp jų ir Lietuva, kurios sutiko atsivežti iš Graikijos nelydimus „nepilnamečius.“

Čekija irgi buvo tarp valstybių entuziasčių, bet prieš savaitę čekai atsisakė priimti šituos „nepilnamečius“. Vidaus reikalų ministras Jan Hamáček pasakė:

„Nėra nei vieno vaiko, kuris būtų benamis, pamestas ir tinkamas perkėlimui į Čekijos Respubliką. Yra daug 17-mečių afganų ir pakistaniečių, kurie, mano nuomone, neturi jokių šansų į kokią nors galimą resocializaciją Čekijos Respublikoje“.

Dar didesnės problemos su negroidinės rasės žmonėmis, gyvenančiais į pietus nuo Sacharos. Jie praktiškai nesiintegruoja į jokią visuomenę. Tai turi savo objektyvias priežastis, kurių negali ištrinti jokios tolerancijos ir jokios žmogaus teisės. Yra aibė genetinių, biocheminių, fiziologinių negroidinės rasės žmonių ypatybių, bet svarbiausia yra tai, kad jų vidutinė galvos smegenų masė yra 1 kilogramas, tuo tarpu europiečių – 1,350 kg. Tai lemia žemesnes negrų galimybes konkuruoti su baltaisiais, ar geltonodžiais, kurių smegenų masė net didesnė negu europiečių.

Vokietijos rasių maišymo pamokos

 

 

Aš abejoju Lietuvos valdžios protiniais sugebėjimais, jos gebėjimu mokytis iš svetimų klaidų, bet mūsų tauta dar neprarado sveiko proto, dar supranta rasinio maišymo grėsmę visuomenei, ji neprarado gebėjimo vertinti kitų ES šalių vadovų nusikaltimus tautoms, kurias šie renegatai atstovauja. Viena didžiausių nusikaltėlių vokiečių tautai ir visai Europai, mano nuomone, yra Vokietijos kanclerė Angela Merkel, antrą dešimtmetį naikinanti Vokietiją.

Angela Merkel, tikriausiai, kaip ir visi kiti globalistais ir sionistai, JAV skaito įsikūnijimu sėkmingo multikultūralizmo. Tačiau pastarieji įvykiai JAV parodė, kokia suskaldyta yra ši valstybė.

Vokiečių žurnalistas Prinz Eugen mano, kad multikultūrinės visuomenės šalininkai – fantastai, kurie gyvena savo rožinėse svajonėse, kuriose visi myli vienas kitą, negali tačiau pakeisti žmogaus prigimties, nes ji determinuota istoriškai (ir genetiškai, A.L.).

Homogeniškoje visuomenėje nėra rasinių riaušių

Eugen Prinz nurodo, kad „Išmintingos tautos, kaip, pavyzdžiui, japonai, suvokė tai ir valdantieji  užtikrina maksimaliai vienalytę visuomenę. Ir turėkite omenyje: Japonija - tai demokratija.“

Išsaugoti savo valstybių tautinį vientisumą siekia ir Vyšegrado valstybės: Vengrija, Lenkija, Čekija ir Slovakija.

Riaušės Hamburge

Gegužės 2 dieną Hamburge didelė grupė negrų prie metro sustojimo Hauptbahnhof South agresyviai puldinėjo policiją. 2017 metais apie 100 negrų irgi puldinėjo policiją, todėl ne taip svarbu, kada nufilmuotas video, mano Prinz Eugen ir pažymi, kad stambiuose Vokietijos miestuose egzistuoja negrų riaušių grėsmė.

Nuo 2018 metų skaičius „pabėgėlių“, atvykstančių iš šalių, esančių į pietus nuo Sacharos, ženkliai padidėjo. Afrikietės moterys gimdo labai daug vaikų, kas dar labiau padidiną negrų skaičių. „Jeigu kas tuo abejoja, tegul apsilanko vaikų darželiuose“, sako Prinz Eugen. Jis pabrėžia: „nepaneigiamas faktas, kad odos spalva turi solidarizuojantį efektą. Todėl konfliktinėse situacijose negrai Vokietijoje jungiasi taip pat, kaip ir JAV.

https://youtu.be/UEDsZYMmx7Y

Autoriaus nuomone, multikultūrinė visuomenė amerikiečiams lenda per antrą galą, o Vokietija kaip tik ruošia šį sprogstamą mišinį ateičiai. Laukiama, kad ir Vokietijoje negrai priklausys žemiausiai socialinei klasei – su visomis iš to išplaukiančiomis pasekmėmis. Taip yra Amerikoje, kur pasak Harvardo profesoriaus Anatolijaus Kliosovo dauguma JAV negrų nedirba, yra išlaikomi valstybės, t. y. yra visuomenės „socialiniai parazitai.“

Prinz Eugen žodžiais žmogaus prigimties negalima pakeisti, net jei kairieji privers mus tikėti, kad tai įmanoma. Jis sako: „būtina sustabdyti federalinės vyriausybės siekį neteisėtai naikinti vienalytiškumą mūsų visuomenės per masinę imigracija. Tai būtina. Jeigu to neįvyks, mes greitai irgi susidursime Vokietijoje su tuo, kas vyksta JAV“.

Laikas ir Lietuvos valdžiai liautis daryti iš Lietuvos rasinį sąvartyną, kuris nuolatos užsidega.

Nuorodos: