Pedofilus ir jų gynėjus Lietuvos valdžioje, Jungtinės Tautos spendžia į kampą

Autorius: Ekspertai.eu Šaltinis: http://www.ekspertai.eu/pedofi... 2020-06-02 20:40:00, skaitė 1113, komentavo 0

Pedofilus ir jų gynėjus Lietuvos valdžioje, Jungtinės Tautos spendžia į kampą

Jungtinės Tautos priėmė naują sprendimą dėl Deimantės Kedytės (Stankūnaitės).

„Jungtinių Tautų Priverstinių dingimų komitetas atmetė Lietuvos vyriausybės prašyma uždaryti bylą Nr. UA569/2019, kurioje Deimantė paskelbta dingusia – jos pavardė paskelbta JTO Dingusių asmenų sąraše. Jungtinės Tautos išreiškė susirūpinimą Deimantės psichine sveikata („mental health“) ir pakartotinai nurodė Lietuvai pranešti jos adresą ir pateikti įrodymus ar ji yra sveika. Tai turi būti padaryta iki 2020 m. liepos 2 d. Nuo 2019 m. kovo 5 d Lietuva atsisako įvykdyti šį JTO reikalavimą“, - pranešė advokatas profesorius Stanislovas Tomas.

Jungtinės Tautos pareikalavo, kad Lietuva nedelsiant („immediate“) leistų su ja pasimatyti, paaiškintų kaip ji dalyvauja baudžiamojoje byloje dėl jos tvirkinimo ir ar tiesa, kad jos advokatas Stanislovas Tomas rašo, kad pedofilijos byla uždaryta po jos priverstinio perdavimo motinai. Per vieną mėnesį Lietuva turi JTO paaiškinti ar Deimantė yra informuota, kad ji yra JTO ieškoma.

Jungtinės Teisės pareikalavo paaiškinti kaip, žvelgiant į mergaitės paėmimo video, Lietuva paaiškina, kad mergaitės geriausi interesai („the best interests“) buvo pirmenybiniu vertinimu („primary consideration“).

Primintina, kad prieš mėnesį „DELFI Melo detektorius“ neigė, kad Deimantė Kedytė yra Jungtinių Tautų ieškoma, kad jai atstovauja advokatas prof. dr. Stanislovas Tomas.

Dėl šio šmeižto delfi.lt redaktorei Rasai Lukaitytei-Vnarauskienei Prancūzijos baudžiamajame tribunole iškelta baudžiamoji byla Nr. 20139182. Analogiška baudžiamoji byla dėl šmeižto yra iškelta ir 15min.lt direktoriui Ramūnui Šaušikovui.

„Pakartotinai prašau Teisingumo ministrą leisti man ir psichologui su ja susitikti vykdant JTO 2019-03-05 sprendimą“, ministro Elvino Jankevičiaus prašo S. Tomas.

Su visu Jungtiniu Tautų sprendimu galima susipažinti ČIA.

P. S.

P. P. S.

Ekspertai.eu primena, kad 2018 metų sausio 13 d. Laisvės premijos laureatė Nijolė Sadūnaitė sakydama kalbą Seime prezidentės Dalios Grybauskaitės, Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio ir premjero Sauliaus Skvernelio iki 2018 m. vasario 16 dienos, Lietuvos šimtmečio minėjimo, reikalavo pateikti neginčijamus  įrodymus, kad 2012 m. gegužės 17 d. valstybės vardu prievarta pagrobta ir nežinia kur pradanginta Deimantė Kedytė yra gyva ir sveika, o jei mirusi ar nužudyta – nurodyti kapo vietą.

Prezidentė dar Seimo salėje iš karto į ausį N. Sadūnaitei pašnibždėjo, kad niekada nežinojo ir nežino kas atsitikę su vaiku, o premjeras nurodė, kad N. Sadūnaitė viską melavo.

Seimo pirmininkas kiek vėliau informavo, kad nieko apie tai nežino.

Daugiau apie pedofilijos ir žudymų istoriją skaitykite ekspertai.eu antimafijos skiltyje „Pedofilija“.